radi iskon gamadi triba vratit lomaču
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: radi iskon gamadi triba vratit lomaču
yammat mi je ok. Bar što se tiče glazbe kad usporediš s ostalim što se nudi.debotoijusto wrote:ne slusam yammat , ovo odstrimam ponekadmutava baštarda wrote:misliš samo na kurikulum ili na cijeli yammat?debotoijusto wrote:glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....mutava baštarda wrote:
imaju dobre glazbe.
u autu slušam preko interneta, a kad imam nekoga u autu ispričam se unaprid zbog izrečenih stavova u emisiji.
a glazba trash 80-ih zatim domaca iz 70-ih pa americana iz 2 000-ih , dobar
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
radio stanica za ugodno starenje bivsih a danas relativno situiranih povrsnih rokera , nije moja solja cajamutava baštarda wrote:yammat mi je ok. Bar što se tiče glazbe kad usporediš s ostalim što se nudi.debotoijusto wrote:ne slusam yammat , ovo odstrimam ponekadmutava baštarda wrote:misliš samo na kurikulum ili na cijeli yammat?debotoijusto wrote:
glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....
a glazba trash 80-ih zatim domaca iz 70-ih pa americana iz 2 000-ih , dobar
odstrimam borisa lunar iz bunara mi isto dobar , kulturni skalpel... od radija naseg samo student znam upalit u realnom vremenu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
lomače,naravno,u duhu kršćanskog rasizma,što drugoobala razuma wrote:triba vratit lomaču
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa stavovi gospođe definitivno pripadaju vremenu lomača i okrivljavanju pojedinaca za prirodne nepogode.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bolje ti je stavi nešta u svoja usta nego da staviš u usta nekom kome to nije izašlo iz ustakaya wrote:Pa stavovi gospođe definitivno pripadaju vremenu lomača i okrivljavanju pojedinaca za prirodne nepogode.
socijalistički rasizam ti je uništio to iza očiju
drugarice ujedinjeni socijalistički
zadomspremni smrtfašizmu
ZA SMRT
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 2 of 2