radi iskon gamadi triba vratit lomaču
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
radi iskon gamadi triba vratit lomaču
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-dogradonacelnica-petrinje-lijecnica-antivakserica-siri-teorije-zavjere/2242256.aspx
Guest- Guest
Re: radi iskon gamadi triba vratit lomaču
taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
mutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
pa đe si mutavi krava te ubola
Guest- Guest
evo došao vas pribrojit, jeste li priživili ovu najveću nepogodu koja je zadesila naš napaćeni narod od stoljeća ssedmog.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
mutava baštarda wrote:evo došao vas pribrojit, jeste li priživili ovu najveću nepogodu koja je zadesila naš napaćeni narod od stoljeća ssedmog.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
ja ne spadam u tu skupinu.
Guest- Guest
što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanjumutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
kojim pravom netko da gazi po nečemu što je zasnovano na osobnom križu kako imamo slučajeve da je cijepljenje uništilo živote , a svaka budala danas vidi farmaceutsku sektu koja je iz svog stroja imala i predsjednika hrvatske vlade ,,i sad bi stradalnicima od cijepljanja začepili usta
RASIZAM parexelans
rasizam socijalističke rase koja vlada hrvatoslavijom
ja osobno nisan ni protiv ni za cijapljenje
Guest- Guest
jesi mislio na Jokića.obala razuma wrote:što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanjumutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
ako jesi moram se ispovidit.
nekada poslušam njegovu emisiju na krugovalu Yammat.fm
kurikulum glazbeni ?mutava baštarda wrote:jesi mislio na Jokića.obala razuma wrote:što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanjumutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mutavi je tu, ja mislio odselio u svecku
dijagram-
2015-08-09
imaju dobre glazbe.debotoijusto wrote:kurikulum glazbeni ?mutava baštarda wrote:jesi mislio na Jokića.obala razuma wrote:što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanjumutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
u autu slušam preko interneta, a kad imam nekoga u autu ispričam se unaprid zbog izrečenih stavova u emisiji.
mislija san na dejana jovića koji je prezent rasizma kojem se moraju pokorit naša dica da mogu od gamadi ka jović dobit priliku za obrazovanjemutava baštarda wrote:jesi mislio na Jokića.obala razuma wrote:što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanjumutava baštarda wrote:taj potres, svakome je jasno, radilo se o reakciji na cijepivo...
Guest- Guest
0.01 % je šansa da odem u Švedsku. 99.99% je da ostajem na ognjšću.dijagram wrote:mutavi je tu, ja mislio odselio u svecku
jesu te cijepili:)mutava baštarda wrote:0.01 % je šansa da odem u Švedsku. 99.99% je da ostajem na ognjšću.dijagram wrote:mutavi je tu, ja mislio odselio u svecku
dijagram-
2015-08-09
nisu, ali se redovno dezinficiram.dijagram wrote:jesu te cijepili:)mutava baštarda wrote:0.01 % je šansa da odem u Švedsku. 99.99% je da ostajem na ognjšću.dijagram wrote:mutavi je tu, ja mislio odselio u svecku
nije mi jasno zašto bi se cijepio ako ću vjerojatno biti asimptomatski i ne spadam u ugroženu skupinu.
ako sam dobro razumio naše "stožeraše" i cijepljeni će moći širiti zarazu pa nema koristi od toga da se cijepim i tako zaštitim djedove i bake.
i ja nakon sumnive zenskemutava baštarda wrote:nisu, ali se redovno dezinficiram.dijagram wrote:jesu te cijepili:)mutava baštarda wrote:0.01 % je šansa da odem u Švedsku. 99.99% je da ostajem na ognjšću.dijagram wrote:mutavi je tu, ja mislio odselio u svecku
nije mi jasno zašto bi se cijepio ako ću vjerojatno biti asimptomatski i ne spadam u ugroženu skupinu.
ako sam dobro razumio naše "stožeraše" i cijepljeni će moći širiti zarazu pa nema koristi od toga da se cijepim i tako zaštitim djedove i bake.
boraksom :)
dijagram-
2015-08-09
glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....mutava baštarda wrote:imaju dobre glazbe.debotoijusto wrote:kurikulum glazbeni ?mutava baštarda wrote:jesi mislio na Jokića.obala razuma wrote:
što je jasno iskonskoj gamadi je svakako ovisn o socijalističkom karcinomu razuma novinarske gamadi koja je okoćena kroz hrvatoslavski jovićizam u obrazovanju
u autu slušam preko interneta, a kad imam nekoga u autu ispričam se unaprid zbog izrečenih stavova u emisiji.
a glazba trash 80-ih zatim domaca iz 70-ih pa americana iz 2 000-ih , dobar
2014-04-12
misliš samo na kurikulum ili na cijeli yammat?debotoijusto wrote:glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....mutava baštarda wrote:imaju dobre glazbe.debotoijusto wrote:kurikulum glazbeni ?mutava baštarda wrote:
jesi mislio na Jokića.
[size=42]Sanja Musić Milanović objasnila zašto će se cijepiti: Tako sigurno neću završiti na respiratoru[/size]dijagram wrote:i ja nakon sumnive zenskemutava baštarda wrote:nisu, ali se redovno dezinficiram.dijagram wrote:jesu te cijepili:)mutava baštarda wrote:
0.01 % je šansa da odem u Švedsku. 99.99% je da ostajem na ognjšću.
boraksom :)
I ja ako budem nosio nakurnjak sigurno neću dobiti upalu mjehura.
ne slusam yammat , ovo odstrimam ponekadmutava baštarda wrote:misliš samo na kurikulum ili na cijeli yammat?debotoijusto wrote:glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....mutava baštarda wrote:imaju dobre glazbe.debotoijusto wrote:
kurikulum glazbeni ?
2014-04-12
yammat mi je ok. Bar što se tiče glazbe kad usporediš s ostalim što se nudi.debotoijusto wrote:ne slusam yammat , ovo odstrimam ponekadmutava baštarda wrote:misliš samo na kurikulum ili na cijeli yammat?debotoijusto wrote:glazba-kratka crtica promisljanja-glazba-KCP-glazba....mutava baštarda wrote:
imaju dobre glazbe.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 1 of 2