koga je zdrmalo
Page 40 of 52
Page 40 of 52 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 52
Re: koga je zdrmalo
jastreb wrote:Hm...mala dopuna ovom sjajnom,mada minijaturnom postu...jastreb wrote:Neki su prvostvoreni do Jahve,neki pripadnici neljudske vrste,neki antisocijalrasisti i drugi "entiteti".veber wrote:zanimljiva je ta patologija kod hors ovisnika.red wolf wrote:Vi ste samo robovi, i ništa više...
poždere mozak.
pa su neki generali, neki glasnici.
Čak se i ne čudim samozvanim generalima i gromovnicima,koliko nekim samouvjerenim donžuanima, potomcima aristokratskih obitelji, brodovlasnicima, biznismenima i književnicima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A mi se samo igramo s vama...eonima...hahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Rekao si jedno veliko ništa.Zbog takvih kao ti,ja moram danonoćno bdjeti i boriti se protiv pogubnog vašeg zlog utjecaja,te širiti nadu,čovjekoljublje i optimizam.red wolf wrote:Rekao sam ti iznad...סמאל wrote:Znaš ti kurac.Nikad nisi rekao ništa konkretno,nego laprdaš nešto općenito.red wolf wrote:
Znam ja sve...
red wolf-
2016-02-10
Jedina apstinencija koja ti se može spočitati,jest ona tvog izostanka u obrani antifašizma časnog na ovom forumu.Svi ste me ostavili na cjedilu,kao zadnji izdanak antifašističke loze,gdje se sam moram boriti protiv ovih klero šovinističkih rasista.jastreb wrote:Prvo nikad nisam bio alkić.veber wrote:ti si alkić.jastreb wrote:Neki su prvostvoreni do Jahve,neki pripadnici neljudske vrste,neki antisocijalrasisti i drugi "entiteti".veber wrote:
zanimljiva je ta patologija kod hors ovisnika.
poždere mozak.
tebi je mirogojček spil mozak.
sada kao apsinent bulazniš.
drugo,nikad nisam preferirao žesticu.
treće,nisam nikakav apstinent,a to ću potvrditi na Silvestrovdan.
2015-07-23
nisi maliciozan, pa ne bum stavljao tvoje upise u raznim fazama alkoholizma.jastreb wrote:Prvo nikad nisam bio alkić.veber wrote:ti si alkić.jastreb wrote:Neki su prvostvoreni do Jahve,neki pripadnici neljudske vrste,neki antisocijalrasisti i drugi "entiteti".veber wrote:
zanimljiva je ta patologija kod hors ovisnika.
poždere mozak.
ali želim ti sve najbolje. kvalitetan si sugovornik.
želm ti sve najbolje.
2014-12-30
Noor likes this post
takve malicioznosti,ne mogu me pokolebati u mojim naporima širenja čovjekoljublja i dobrotered wolf wrote:A mi se samo igramo s vama...eonima...hahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Rekao si jedno veliko ništa.Zbog takvih kao ti,ja moram danonoćno bdjeti i boriti se protiv pogubnog vašeg zlog utjecaja,te širiti nadu,čovjekoljublje i optimizam.red wolf wrote:Rekao sam ti iznad...סמאל wrote:
Znaš ti kurac.Nikad nisi rekao ništa konkretno,nego laprdaš nešto općenito.
2015-07-23
Ti si glupanסמאל wrote:takve malicioznosti,ne mogu me pokolebati u mojim naporima širenja čovjekoljublja i dobrotered wolf wrote:A mi se samo igramo s vama...eonima...hahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Rekao si jedno veliko ništa.Zbog takvih kao ti,ja moram danonoćno bdjeti i boriti se protiv pogubnog vašeg zlog utjecaja,te širiti nadu,čovjekoljublje i optimizam.red wolf wrote:
Rekao sam ti iznad...
red wolf-
2016-02-10
a ti si zlored wolf wrote:Ti si glupanסמאל wrote:takve malicioznosti,ne mogu me pokolebati u mojim naporima širenja čovjekoljublja i dobrotered wolf wrote:A mi se samo igramo s vama...eonima...hahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:
Rekao si jedno veliko ništa.Zbog takvih kao ti,ja moram danonoćno bdjeti i boriti se protiv pogubnog vašeg zlog utjecaja,te širiti nadu,čovjekoljublje i optimizam.
2015-07-23
Ti si glupan...סמאל wrote:a ti si zlored wolf wrote:Ti si glupanסמאל wrote:takve malicioznosti,ne mogu me pokolebati u mojim naporima širenja čovjekoljublja i dobrotered wolf wrote:
A mi se samo igramo s vama...eonima...hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
ti si zlored wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:a ti si zlored wolf wrote:Ti si glupanסמאל wrote:
takve malicioznosti,ne mogu me pokolebati u mojim naporima širenja čovjekoljublja i dobrote
2015-07-23
Ti si glupan...סמאל wrote:ti si zlored wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:a ti si zlored wolf wrote:
Ti si glupan
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:nisi maliciozan, pa ne bum stavljao tvoje upise u raznim fazama alkoholizma.jastreb wrote:Prvo nikad nisam bio alkić.veber wrote:ti si alkić.jastreb wrote:
Neki su prvostvoreni do Jahve,neki pripadnici neljudske vrste,neki antisocijalrasisti i drugi "entiteti".
ali želim ti sve najbolje. kvalitetan si sugovornik.
želm ti sve najbolje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rugala se sova sjenici.red wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:ti si zlored wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:
a ti si zlo
2015-07-23
Ne rugam se ja smeću poput tebe...סמאל wrote:Rugala se sova sjenici.red wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:ti si zlored wolf wrote:
Ti si glupan...
red wolf-
2016-02-10
ajde išred wolf wrote:Ne rugam se ja smeću poput tebe...סמאל wrote:Rugala se sova sjenici.red wolf wrote:Ti si glupan...סמאל wrote:
ti si zlo
2015-07-23
סמאל wrote:Rekao si jedno veliko ništa.Zbog takvih kao ti,ja moram danonoćno bdjeti i boriti se protiv pogubnog vašeg zlog utjecaja,te širiti nadu,čovjekoljublje i optimizam.red wolf wrote:Rekao sam ti iznad...סמאל wrote:Znaš ti kurac.Nikad nisi rekao ništa konkretno,nego laprdaš nešto općenito.red wolf wrote:
Znam ja sve...
darth_vader-
2014-04-17
Gadna svadja na vecernjakovu forumu u svezi ove pomoci sulje..i na nekim drugim forumima..jos je ovaj nas dobar kakve tamo prste rijeci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovi potres je katastrofa. Kuće.srušene , ljudi na ulici , zima , korona ...a trese i dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
opet potresno buđenje
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/putovanja/savjeti-za-putovanja/stranica-na-kojoj-vidite-gdje-trenutno-na-zemlji-ima-potresa---335965.html
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/zoom.php?key=1&typ=world#3
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/putovanja/savjeti-za-putovanja/stranica-na-kojoj-vidite-gdje-trenutno-na-zemlji-ima-potresa---335965.html
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/zoom.php?key=1&typ=world#3
vili40-
2015-08-02
Sve je to tužno jako. Vidi se po slikama kako je odvaljalo te zgrade o kakvom je potresu tu riječ i srića u nesrići je šta to nije toliko urbana sredina pa je manje ljudi tj gustoća naseljenosti itd
2014-04-11
Triba ljude maknit od tamo , starce , djecu , obitelji....ne mogu oni tamo spavat. Sad će još past i snig. Samo gore postaje. Maknit ljude , udomit ih ovu zimu a ovo počistit i vidit šta je sve srušeno itd.
Ma ovo je velko sranje , nema se tu šta pričat.
Ma ovo je velko sranje , nema se tu šta pričat.
2014-04-11
Jbga mi ni nismo spavali, a kako stvari stoje ni nećemo...
2015-08-08
Page 40 of 52 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!