Civilni stozer postao katolički
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Civilni stozer postao katolički
jastreb wrote:CUH nas usporava u napretku.aben wrote:kako ne razumiš da nod ne ugrožvaju privatne organizacije ke lobiraju da nan se oduzme droga, preljub, i sl, nego government, ki nan to stvarno more oduzesti?jastreb wrote:Ma u stvari bas me briga.
Ako vi ne vidite ocite stvari i usprkos svemu sutite,sutjet cu i ja.
Dizete se na svaku sumnju o djelovanju Srba, Udbe, komunjara i slicnih gluposti,a dozvoljavate da se Hrvatska pretvara u prćiju CUH-a i klerokraciju.
A vi i dalje trubite po svome.
Uostalom zar su Radić, Starčević,Tito i Krleža bili budale???
Manje više da.
Guest- Guest
Re: Civilni stozer postao katolički
a ča misliš da jo vode živin is grupon libertarijanaca, ako is familijun?epikur37 wrote:aben wrote:dojdi do mene unda, to ti je usputepikur37 wrote:Eroo wrote:U crkvi se ne loče alkohol. Osim misno vino kod pričesti svećenika.
Jučer sam za rućčak pio "Mašno vinu" (KarTuzija). Nema toga u prostoj prodaji.
Kartuzija brate Ero, mala omisija u lapsusu.
Pleterje planiramo posjetiti kad bude prigoda, no na novu godinu ćemo put Ćokovca na Pašmanu, kod monaha benediktinaca...moja topla preporuka ako nisi,bio.
Hvala, nema komocije za to...idem s klinčadi, cijela obitelj. Na Tkon pa u povratku preko Preka.
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» STOŽER DORHU
» KATOLIČKI ATEIST
» Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» STOŽER DORHU
» KATOLIČKI ATEIST
Page 2 of 2