lude srbende na puškomet od zg
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: lude srbende na puškomet od zg
Pa zli( za srblje ) ameri ih spasili dok su bili na koljenima a oni ih pljuju kao najveće sotone. U svakom slučaju da smo tada riješili srpsko pitanje i u bosni danas bi bio mir u toj napaćenoj zemlji.marcellus wrote:jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu
nisu dovoljno, pa sad traže revanš
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
štase moglo ,,,,to svakako nije nikad bilo u moći malih narodatre wrote:Pa zli( za srblje ) ameri ih spasili dok su bili na koljenima a oni ih pljuju kao najveće sotone. U svakom slučaju da smo tada riješili srpsko pitanje i u bosni danas bi bio mir u toj napaćenoj zemlji.marcellus wrote:jastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu
nisu dovoljno, pa sad traže revanš
rigidna je stvarnost da je srbijanski narod bastiljon paljenja rata u evropi otkad je sa opanka pala balega na moravu
Guest- Guest
DA, boje se Srba ko crnog vraga ... seru od straha u gaće cim Srbi šušnujastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
šta srbija nije država?Pirate wrote:Ko o cemu Tre o poklon pobjedama, ne vuci me za jezik. :)tre wrote:U svakom slučaju tako su vam i kosovo poklonili pa su vam ga na kraju i uzeli. Ista stvar će biti i sa republikom genocidnom.tre wrote:Poklon pobjeda da budemo precizniji. Jebo vas clinton i ameri koji su vam dupe spasili u zadnji tren.Pirate wrote:
Kako gdje, u HR i na Kosovu poraz, u Bosni pobjeda.
Uzeli su Kosovo, mogu i RS sti se mene tice. Meni je naj bitnije da Srbi opstanu i da zive dostojne zivote, bez drzave smo vec jednom bili i opstali smo.
ti opet malo zajebavaš, a ?Ringo10 wrote:DA, boje se Srba ko crnog vraga ... seru od straha u gaće cim Srbi šušnujastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
PA moram malo Hrvate zajebavat jebi gaNoor wrote:ti opet malo zajebavaš, a ?Ringo10 wrote:DA, boje se Srba ko crnog vraga ... seru od straha u gaće cim Srbi šušnujastreb wrote:Gledaj,kad ja kazem da Srbi nisu porazeni u proslom ratu,onda mi se smijete,a evo sad strijepite od srpske zemlje tu nadomak dobrom komadu Hrvatske.
MAlo mi ide na živce ta opsesija Srbima
I šta ti ne spavaš
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ulazite u moju domenu..nemojte..bozic je...obalo kad prodje bozic dobit ces odgovor ti i tetrijeb..adekvatan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SRBENDE ĐABA STE KREČILI
» IDI YODA U KRC KRASNI, SRBENDE TE PROVALILE!!!
» Lude hipi švabe pripremaju marš za slobodu Alepa
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Rođene su i odrasle u Francuskoj, došle u Hrvatsku i pokrenule posao: "Govorili su nam da smo lude"
» IDI YODA U KRC KRASNI, SRBENDE TE PROVALILE!!!
» Lude hipi švabe pripremaju marš za slobodu Alepa
» ADMINE srbende ti napravile kokarda čitulju od foruma
» Rođene su i odrasle u Francuskoj, došle u Hrvatsku i pokrenule posao: "Govorili su nam da smo lude"
Page 2 of 2