dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
lažeš ko srbinסמאל wrote:Pobili ste 850 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu,a imaš obraz pričat o zločinačkim ideologijama.obala razuma wrote:uistinuRingo10 wrote:BAdava je sve ...סמאל wrote:
Odličan tekst,tjera na razmišljanje
Nacionalizam je BOLEST kojoj lijeka nema
jugonacizam je najveće zločinačka idiotarija koja je zadesila prostor di hrvat živi
Guest- Guest
Da se razumijemo, ja nisam za Jugu ali jedno su moje zelje a drugo su trendovi.Speare Shaker wrote:Vi Srbi ste stvarno zamorni sa tim stalnim najavama o stvaranju neke nove Jugoslavije.
Oluja se još nije ohladila, a ja sam već počeo slušati sa srpske strane o tome kako će Clinton stvoriti novu Jugoslaviju.
U stvarnosti je bombardirao Srbiju.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
u socijalizmu je spasPirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
Ista stvar se sprema u SPC i kasnije Muslimanima.
Uz to 8 dokaz, primjetite ove gruoe tipa potpisnici deklaracije o zajednickom jeziku, jaka intelektualna baza na poziciji moci kako se danas to kaze. Rastrkani su po drzavama ali kad treba zabiti prst u oko nacionalnim politikama to rade zajedno. Taj pristup im nekad ne uspjeva ali poenta je da to rade konstantno jer imaju skoro pa neogranicenu podrsku izvana, dok nacionalne politike su ipak ogranicene kad su u pitanju resursi.
Guest- Guest
Ako ne velika srbija onda barem jugoslavija.
Srpski kompleksi.
Srpski kompleksi.
dijagram-
2015-08-09
I 'hajduk' će kad-tad osvojit prvenstvo...
Samo je pitanje vremena...
Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
Nije to liberalna struja nego doslovce sotonistička.
Ta je odavno prevladala u SPC, a o svjetskom islamu da se i ne govori.
I ne vidim nikakav slom niti jedne od tih religijskih opcija.
Vi Srbi stvarno svašta pušite. Bolje vam je da mijenjate dilere nego da se trujete svakakvim trešom.
Guest- Guest
T. wrote:I 'hajduk' će kad-tad osvojit prvenstvo...
Uze mi riječ iz usta.
Guest- Guest
Eno, vec mijenjaju vratara.T. wrote:I 'hajduk' će kad-tad osvojit prvenstvo...
Valjda seka nadje boljeg u zagvozdu:)
dijagram-
2015-08-09
Pirate wrote:Da se razumijemo, ja nisam za Jugu ali jedno su moje zelje a drugo su trendovi.Speare Shaker wrote:Vi Srbi ste stvarno zamorni sa tim stalnim najavama o stvaranju neke nove Jugoslavije.
Oluja se još nije ohladila, a ja sam već počeo slušati sa srpske strane o tome kako će Clinton stvoriti novu Jugoslaviju.
Ti si kao pojedinac ovdje nebitan. Kao i ja, uostalom.
Riječ je o stanju kolektivnog uma čitave (srpske) nacije.
Guest- Guest
Kotač progresivizma ne može se zaustavit.Koliko god se sablažnjavali,u svim europskim državama,postoje one progresivne snage koje teže tomu.Koncept nacije i nacionalne državeje zastario,kao što su svojevremeno zastarile plemenske zajednice.Speare Shaker wrote:
I eto nas pred vratima stvaranja nove jedinstvene europske nacije.
Nevjerojatno je kakve budalaštine neki od vas pušite.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eto kmecanje, stvarno ispadate smijesni s tim sotonistickim etiketama.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
Vi Srbi stvarno svašta pušite. Bolje vam je da mijenjate dilere nego da se trujete svakakvim trešom.
2019-09-06
Pirate wrote:Eto kmecanje, stvarno ispadate smijesni s tim sotonistickim etiketama.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
Reče čovjek kojemu je stvaranje nove Jugoslavije realna opcija.
Guest- Guest
ni ti sa svojim socijalističkim karcinomo razuma isto tako nisi bitian ,,Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Da se razumijemo, ja nisam za Jugu ali jedno su moje zelje a drugo su trendovi.Speare Shaker wrote:Vi Srbi ste stvarno zamorni sa tim stalnim najavama o stvaranju neke nove Jugoslavije.
bitne su posljedice socijalističkog rasizma hrvatoslavije ,,,,, točnije ,,,otadžbine budžetske kopiladi yugonacizma koji je nastavljen u hrvatoslavlju
nešta mi smrdi da si budžetski ovisnik
Guest- Guest
Pricaj sta hoces ali svojim ocima i usima, vidim i cujem velike Hrvate i Srbe kako mic po mic omeksavaju u svojim jucer tvrdim stavovima, pogotovo kod dijaspore po Njemackama i posebno kod visoko obrazovanih.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Da se razumijemo, ja nisam za Jugu ali jedno su moje zelje a drugo su trendovi.Speare Shaker wrote:Vi Srbi ste stvarno zamorni sa tim stalnim najavama o stvaranju neke nove Jugoslavije.
2019-09-06
Pa nije da se ne trudimo,ali daleko smo mi još od toga da ih slomimo.Mi bi smo trebali index-hr pretvoriti u tv program s nacionalnom koncesijom,da bi smo uspjeli doprijeti do što većeg auditorijuma,a čak bi bilo poželjno da to bude regionalni program.Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
Uz to 8 dokaz, primjetite ove gruoe tipa potpisnici deklaracije o zajednickom jeziku, jaka intelektualna baza na poziciji moci kako se danas to kaze. Rastrkani su po drzavama ali kad treba zabiti prst u oko nacionalnim politikama to rade zajedno. Taj pristup im nekad ne uspjeva ali poenta je da to rade konstantno jer imaju skoro pa neogranicenu podrsku izvana, dok nacionalne politike su ipak ogranicene kad su u pitanju resursi.
Nisam baš nešto pretjerano zadovoljan s N1,puno sam više očekivao od njih.
2015-07-23
koja tvorevina ne nosi ime nacijeסמאל wrote:Kotač progresivizma ne može se zaustavit.Koliko god se sablažnjavali,u svim europskim državama,postoje one progresivne snage koje teže tomu.Koncept nacije i nacionalne državeje zastario,kao što su svojevremeno zastarile plemenske zajednice.Speare Shaker wrote:
Guest- Guest
Pa tebi nije realna jer ju neces docekati.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Eto kmecanje, stvarno ispadate smijesni s tim sotonistickim etiketama.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
2019-09-06
"Po djelima će te ih prepoznati"Pirate wrote:Eto kmecanje, stvarno ispadate smijesni s tim sotonistickim etiketama.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
O da, po djelima se itekako raspoznaje da je SPC sotonistička sekta.
to je evidentno ako se čovik vodi po medijskom jugonacizmu koji tumaraPirate wrote:Pricaj sta hoces ali svojim ocima i usima, vidim i cujem velike Hrvate i Srbe kako mic po mic omeksavaju u svojim jucer tvrdim stavovima, pogotovo kod dijaspore po Njemackama i posebno kod visoko obrazovanih.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Da se razumijemo, ja nisam za Jugu ali jedno su moje zelje a drugo su trendovi.Speare Shaker wrote:Vi Srbi ste stvarno zamorni sa tim stalnim najavama o stvaranju neke nove Jugoslavije.
Guest- Guest
Možda se sada ne čini realnom,međutim,nikad se ne zna što nosi budućnost.Jugoslavija kao takva,biti će moguća isključivo kao mega regija ujedinjene Europe.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Eto kmecanje, stvarno ispadate smijesni s tim sotonistickim etiketama.Speare Shaker wrote:Pirate wrote:Katolibanima u HR se sprema slom, sto mozes vidit ovdje na forumu po silini kmecanja istih i pljuvacini po papi. Slom je izgledan jer ide iznutra i to sa vrha, prosto u Vatikanu je prevladala liberalna struja tako da tu nema dilema.
2015-07-23
סמאל wrote:Kotač progresivizma ne može se zaustavit.Koliko god se sablažnjavali,u svim europskim državama,postoje one progresivne snage koje teže tomu.Koncept nacije i nacionalne državeje zastario,kao što su svojevremeno zastarile plemenske zajednice.Speare Shaker wrote:
Postoje snage koje teže doslovce bilo čemu.
No, to ne znači da će i prevladati odnosno da će ostvariti svoje planove.
Što se tiče koncepta nacionalne države, još uvijek je jedini pravno-valjan u međunarodnim odnosima i međunarodni priznata država-nacija je i dalje temeljni subjekt međunarodnog prava.
Inače slobodno pokušaj objasniti Izraelcima, Kataloncima, Škotima, Laponcima itd. da je koncept nacije zastario.
Jedini koji se u ovom trenutku u Europi zalažu za njegovo nadilaženje su Nijemci i to iz ekonomskih razloga, jer žele cijelu Europu pretvoriti u svoju prvo ekonomsku pa onda i političku prćiju.
Sa Nijemcima kao "temeljnim narodom" (pozdrav od Alije Izetbegovića i njegove Islamske deklaracije) te iste Europe, naravno.
Svi ostali su protiv, počevši od Francuza, a da o Britancima koji su Brexitom odustali od prihvaćanja takvog koncepta i ne govorimo.
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ujedinjenje Irske sad je, izgleda, samo pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
Page 3 of 9