dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
pa naravno da neće, nije nitko lud s vama ići u bilo kakvu kompuSerbinho-3 wrote:
Tesko da ce Srbija sa ostalima vise imati bilo kakvu konekciju.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Da, tu su traume i nepovjerenje koje nikad neće nestati.tre wrote:I mi smo se prije rata družili, išao sam i kod par srba na slavu, djelili smo puno toga a onda je došao rat i bi poklan moj narod od tih istih s kojima smo djelili dobro i zlo, grad mi razoriše, prijatelje i rodbinu ubiše, zaklaše, silovaše, obiteljsku kuću spališe i popljačkaše...Neka vas ali držite se daleko od nas radi mira i našeg i vašeg.Pirate wrote:Nisam cuo za film ali stavot cu ga na must see popis.kic wrote:
pirate, ako si gledao film Midsummer, vidljiva je ta varljivost u druženju kod mladih: kad se druže samo u provodima, u pravilu su rijetko spremni jedni za drugog zapeti..
tako da, ta gastarbajterska družba u glazbi i kulturi je lijepo vidjet, ali ta sloga ništa ne znači za neke povijesne tokove nažalost.. čim su neki interesi na stolu, mijenja se ton rasprave..
Mozda si u pravu ali ja gledam na ta druzenja kao vakcinu za nacional sovinizam koji ruku na srce i dalje zari i pali, no vec sada su u slobodnom padu.
Na koje interese mislis da ce promjeniti ton rasprave?
A poslije ovakvih iskustava to je normalna reakcija. ZAto ja ne vjerujem u novu zajednicu jer su nepovjerenje i suprotstavljeniost preveliki pošto je za stvaranje zajednice neophodno međunacionalno povjerenje kojeg više nikada neće biti.
Velikosrpski pohod je zbrisao svaku šansu za bilo kakav zajednički suživot. A kako vidimo oni nisu ni za mikron promijenili ni stavove ni ponašanje.
Najviše što može je nekakva normalizacija i spuštanje tenzija, ekonomska suradnja i trgovina. Dobro, tu su i kulturne veze.
Ali suživot u novoj zajednici - nemoguća misija.
A što se tiče ulaska Srbije u EU vjerojatno se nikad neće dogoditi i to je za Srbe najbolja stvar koja im se može dogoditi. To će ih natjerati da se okrenu sebi, da se bave sobom i da sačuvaju kakav takav suverenitet.
Jer, Hrvatska je kolonija a EU je najveća zabluda. Uvjeren sam da Tuđman nikad ne bi htio u ovu i ovakvu EU
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kic wrote:
pirate, ako si gledao film Midsummer, vidljiva je ta varljivost u druženju kod mladih: kad se druže samo u provodima, u pravilu su rijetko spremni jedni za drugog zapeti..
tako da, ta gastarbajterska družba u glazbi i kulturi je lijepo vidjet, ali ta sloga ništa ne znači za neke povijesne tokove nažalost.. čim su neki interesi na stolu, mijenja se ton rasprave..
Šešelj i Tuta Naletilić bili drugari u Haagu, eto primera. Da su se sreli u drugim okolnostima, čuli bi se unakrsni kuršumi.
Tako i ta omladina voli da derneči, što nema veze sa realnim životom.
Sve dok hrvatsku reprezentaciju dočekuje pola miliona ustaša, nema tu sreće (ni Jugoslavije).
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
svi haški posjetitelji su socijalisti
a osobito hercegovački
oni su bili samo bijednici pod komandom, nešta ka današnji ministri HR
od hercegovačkih jadnih socijalističkih kadrova u hagu bih izuzeo prljića za kojeg bih potpiso vješala
a osobito hercegovački
od hercegovačkih jadnih socijalističkih kadrova u hagu bih izuzeo prljića za kojeg bih potpiso vješala
Guest- Guest
bili su kvalitetni sekretari, listice, gruda i kojecegaobala razuma wrote:svi haški posjetitelji su socijalisti
a osobito hercegovački
dijagram-
2015-08-09
najviše sekretari zločina koji su bili na materijalnim osnovama , a križ svega nosi hrvatski puk koji je bio samo golo topovsko mesodijagram wrote:bili su kvalitetni sekretari, listice, gruda i kojecegaobala razuma wrote:svi haški posjetitelji su socijalisti
a osobito hercegovački
Guest- Guest
Nele je stari prdonja. Selektivno sjecanje, malo yugonostalgije, malo srbovanja, sta je u stvari isti kurac i tako, idu dani. Mislim da od toga nece biti nista, inace neke nove generacije morati da zagnoje kao i svaki put do sada. Ako nesta nije uspjelo dva puta,zasto bi treci. Isti sastojci(govna) isto podneblje, mentalitet i da rezultata bude drugaciji???? Zasto????? Kila mozga....Bolje susjedi nego braca.
2014-04-14
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ujedinjenje Irske sad je, izgleda, samo pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
Page 9 of 9