Djikic:Nove mjere nemaju smisla jer stare djeluju!Sprajc:Ali,zar niste pisali apel protiv starih mjera
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Djikic:Nove mjere nemaju smisla jer stare djeluju!Sprajc:Ali,zar niste pisali apel protiv starih mjera
https://www.jutarnji.hr/life/znanost/dikic-nove-mjere-nemaju-smisla-jer-stare-djeluju-sprajc-ali-zar-niste-pisali-apel-protiv-starih-mjera-15038682
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Djikic:Nove mjere nemaju smisla jer stare djeluju!Sprajc:Ali,zar niste pisali apel protiv starih mjera
Ovaj Šprajc jednim potezom ujebo svo dosadasnje Đikicevo djelovanje....
2015-09-08
Re: Djikic:Nove mjere nemaju smisla jer stare djeluju!Sprajc:Ali,zar niste pisali apel protiv starih mjera
...je'l sad vidite sav smisao đikicevog vjecnog komentiranja,javljanja..kritiziram samo da kritiziram...samo ja sam u pravu...svi drugi su šlus...i kuš
2015-09-08
na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
2015-09-08
Lauc je degenerik.
darth_vader-
2014-04-17
pa manje vise gotovo vecina je znanstvenika degenerika...krasi ih velika inteligencija ali i jos veca ludost...kod znnstvenika granica između genijalnosti i ludosti je veoma tanka...jedni od najopasnijih zlocinaca u povijesti su bili znanstvenici...cak ne bi me iznenadiloda je npr.koronu pustio namjerno iz laboratorija nekakav ludi profesor đekil da vidi na pravom primjeru ucinak svog radajasambrend wrote:Lauc je degenerik.
2015-09-08
Ništa posebno inteligentan. Pokvaren to da...
darth_vader-
2014-04-17
amerikanci,sovjeti su uvijek svoje zannstvenike drzali u nekakvoj izolaciji i pod kontrolom...nije to bilo bzv
2015-09-08
vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
vili40-
2015-08-02
pa zar nije lauc pricao da ove mjere koje su bile prije ovih novih mjera da ce biti dovoljne ako ih s evecina ljudi pridrzava..je...i sad mu zapravo đikic na jedan nacin daje za pravo...vili40 wrote:vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
2015-09-08
....zar šprajc nije pitao đikica da je on bio najgovorljiviji protivnik i jos neki njegovi pandani ovo sto je lauc predlagao..je...i sad taj đikic kaze ne trebaju nove mjere ove stare su dovoljne...jbg..cinjenice
2015-09-08
stvar u tome je da je kod nas sve politika i sve se politizira..da onaj koji ti se ne sviđa kaze sladoled je ok takvi ce reci..ne sladoled nije ok vec je govno ok i obrnuto..
2015-09-08
ja razumijem da đikic(i ne samo đikic) ima od prije nekih neraciscenih racuna sa plenkijem i hdz-om i obrnuto...ali mislim da je stvarno vrijeme kad dođe velika riza da bar u tom periodu prestane se sa politiziranjem..i tu dajem onom cacicku za pravo...srecom pa nije rat...mada s edobro sjecam i kad je bio rat bilo je i tad vjecnih kritizera kojima nista nije valjalo..
2015-09-08
darth_vader-
2014-04-17
po tvojem starom običaju sve okrećeš naopačke.I sad bih ti ja trebao tu napisati nekoliko laucovih izjava unazad mjesec dva?Tip je promašio sve i još je k tome omalovažavao žrtve od korone,uz to i debelo zarađivao.A đikićeve procjene bile na kraju točne a prije mjesec dana su ga ismijavali.vuksadinare wrote:pa zar nije lauc pricao da ove mjere koje su bile prije ovih novih mjera da ce biti dovoljne ako ih s evecina ljudi pridrzava..je...i sad mu zapravo đikic na jedan nacin daje za pravo...vili40 wrote:vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
vili40-
2015-08-02
Plenki:Imamo rat pred vratima,sto vi predlazete,koju taktiku...osnivam znanstveni ratni savjet ili stozer
Đikić:Ja predlazem ukopavanje...imat cemo tada najmanje zrtava
Lauc:Ja ne,predlazem napadacku taktiku...napad najbolja obrana
Đikić:pas mater..hoces da imamo dnevno tisucu mrtvih
Lauc:napad je najbolja obrana..
Capak:Sto vas dvojica znate..vi niste vojno obuceni
Markotić:Nitko nema pojma..ja sam u Sarajevu osjetila rat...pedlazem najbolju taktiku-molitvu...
Đikić:vi niste normalni...ukopat ukopat i ukopat se i cekati...minimalan broj zrtava..
Lauc:ma kakvo ukopavanje..napad i samo napad tjeraj psine..
Markotić:Oce nas koji jesi na nebesima...
Ostatak znanstvenog ratnog savjeta:Mi dajemo ostavku ne slazemo se sa laucom,capakom..slazemo se sa kolegom Đikicem..on sve zna..nagrađivan je od svjetskog generalskog zbora...treba se ukopat ali najbolje da s eizbjegnu zrtve,mobilizacija uhvatiti negdje starteski pricuvni polozaj u Londonu,Parizu,Frankfurtu...nas premijer pa i predsjednik to najbolje znaju..
Đikić:Slazem se..sto kaze Plenki'
Plenki:Pa sad..uhvatili ste me..ja bi da pitamo Brisel..ziher je ziher
Capak:Ni ćut...vojska u napad..politicari zavjetrina..
General Gotovina:a da mi vojnici dobijemo rijec...
Đikić:Ja predlazem ukopavanje...imat cemo tada najmanje zrtava
Lauc:Ja ne,predlazem napadacku taktiku...napad najbolja obrana
Đikić:pas mater..hoces da imamo dnevno tisucu mrtvih
Lauc:napad je najbolja obrana..
Capak:Sto vas dvojica znate..vi niste vojno obuceni
Markotić:Nitko nema pojma..ja sam u Sarajevu osjetila rat...pedlazem najbolju taktiku-molitvu...
Đikić:vi niste normalni...ukopat ukopat i ukopat se i cekati...minimalan broj zrtava..
Lauc:ma kakvo ukopavanje..napad i samo napad tjeraj psine..
Markotić:Oce nas koji jesi na nebesima...
Ostatak znanstvenog ratnog savjeta:Mi dajemo ostavku ne slazemo se sa laucom,capakom..slazemo se sa kolegom Đikicem..on sve zna..nagrađivan je od svjetskog generalskog zbora...treba se ukopat ali najbolje da s eizbjegnu zrtve,mobilizacija uhvatiti negdje starteski pricuvni polozaj u Londonu,Parizu,Frankfurtu...nas premijer pa i predsjednik to najbolje znaju..
Đikić:Slazem se..sto kaze Plenki'
Plenki:Pa sad..uhvatili ste me..ja bi da pitamo Brisel..ziher je ziher
Capak:Ni ćut...vojska u napad..politicari zavjetrina..
General Gotovina:a da mi vojnici dobijemo rijec...
2015-09-08
Lauc i Bakić,vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
Đikić se pogubio.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
lauc i bakić su protiv mjera općenito, smatraju da mjere imaju veoma veoma minimalni efekt u zadržavanju virusa, da je najbitnija osobna odgovornost te imunitet krda(dakle na rizične osobe svi trebamo paziti i one same se trebaju paziti a ostali svi se trebamo zaraziti)vuksadinare wrote:pa zar nije lauc pricao da ove mjere koje su bile prije ovih novih mjera da ce biti dovoljne ako ih s evecina ljudi pridrzava..je...i sad mu zapravo đikic na jedan nacin daje za pravo...vili40 wrote:vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
znas koji je kod nas najveci problem..svi su generali prije bitke..a kad bitka pocne kad se zbrajaju mrtvi kad se u bitki ili ratu pobjedi...ovi prvi pokupu sve lovorike a dima nisu kusali a najebu treci koji su stvarni pobjednici..tako je i u ovom ratu protiv korone...zanstvenici,politicari generali prije bitke...doktori i obican puk ratnici...rat zavrsi..a ovi znastvenici i politicari.'da..da..da..to je zasluga nas..'AssadNaPodmornici wrote:lauc i bakić su protiv mjera općenito, smatraju da mjere imaju veoma veoma minimalni efekt u zadržavanju virusa, da je najbitnija osobna odgovornost te imunitet krda(dakle na rizične osobe svi trebamo paziti i one same se trebaju paziti a ostali svi se trebamo zaraziti)vuksadinare wrote:pa zar nije lauc pricao da ove mjere koje su bile prije ovih novih mjera da ce biti dovoljne ako ih s evecina ljudi pridrzava..je...i sad mu zapravo đikic na jedan nacin daje za pravo...vili40 wrote:vuksadinare wrote:na kraju kad zbrojis onaj koga su najvise kritizirali doticni ispade najvise u pravu-lauc
2015-09-08
ja bi uveo onaj staljinov princip..
Đikić:Tovariš Staljinu vidit da sam ja ispao u pravu..
Staljin:Jesi..ali svejedno ides u jamu 2x2 jer ono prije nisi bio u pravu...i zelis biti glavni
Đikić:Tovariš Staljinu vidit da sam ja ispao u pravu..
Staljin:Jesi..ali svejedno ides u jamu 2x2 jer ono prije nisi bio u pravu...i zelis biti glavni
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Most: Vladine demografske mjere su copy paste mjera iz Bruxellesa
» ISPRAĆAJ STARE GODINE, DOČEK NOVE, OČEKIVANJA, PROGNOZE ZBIVANJA
» Usporedba površina katastarskih èestica stare i nove izmjere - KRAĐA ILI PROPUSTI
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Most: Vladine demografske mjere su copy paste mjera iz Bruxellesa
» ISPRAĆAJ STARE GODINE, DOČEK NOVE, OČEKIVANJA, PROGNOZE ZBIVANJA
» Usporedba površina katastarskih èestica stare i nove izmjere - KRAĐA ILI PROPUSTI
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
Page 1 of 3