Svetski prvak želi spomenike Skenderbega u Nišu i Medveđi: "Finansiraću ih u ova dva albanska grada"
Page 1 of 1
Svetski prvak želi spomenike Skenderbega u Nišu i Medveđi: "Finansiraću ih u ova dva albanska grada"
https://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/3278779-enver-idrizi-skenderbeg-medvedja-nis-spomenik
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Svetski prvak želi spomenike Skenderbega u Nišu i Medveđi: "Finansiraću ih u ova dva albanska grada"
Albanac bi Srbinu dizao spomenik u Srbiji?Serbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/3278779-enver-idrizi-skenderbeg-medvedja-nis-spomenik
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Re: Svetski prvak želi spomenike Skenderbega u Nišu i Medveđi: "Finansiraću ih u ova dva albanska grada"
enver idrizi odlican karatist..osvajac prvih medalja za hrvatsku...na svjetskim i europskim prvenstvima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nastupao je za hrvatsku od osamostaljenja 1992 a ne od 1995 ...inace malo poznato i dragovoljac domovinskog rata clan sportske satnije zng-a...1991 godine...jedan kraci period cini mi se 1992 bio i pripadnik specijalne poliicjske postrojbe lucke...
2015-09-08
ako me sjecanje ne vara pobjedio je i chuck norrisa i glumio i nekoliko filmova kao statist u nasim filmovima ali i americkim b produkcije najvise borilackim...srbija ga tereti da je obucavao pripadnike ovk-a 1998 i 1999 na Kosovu sto on demantira...jer u tom periodu je nastupao na nizu svjetskih i europskih turnira i prvenstava...i provodio na pripremama u hrvatskoj...kako je pricao idrizi srbija ga je uzela na zub jer je pobjeđivao neke njihove karatiste u borbama za medalje...kao albanac i jos nastupao za hrvatsku...
2015-09-08
Apsolutna podrska da se podigne spomenik ovom srpskom junaku.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
inace zanimljivo...za bivse juge(ako izuzmemo djelomicno boks) u tim borilackim sportovima ponajvise je bilo albanaca pa i onih porijeklom roma...sa kosova,makedonije...ja mislim da je u boksu bar 50% bilo roma i albanaca a u karateu jos vise...sjecam s ekao klinac citajuci sportske i nastupe boksaca,karatista..narocito kad su klubovi u prvenstvu nastupali..ono svako drugo prezime npr.idrizi,keljmendi,ređepov itd itd...
2015-09-08
Ivan Prebeglji, Mate Parlovlji, Marijan Benešiu...vuksadinare wrote:inace zanimljivo...za bivse juge(ako izuzmemo djelomicno boks) u tim borilackim sportovima ponajvise je bilo albanaca pa i onih porijeklom roma...sa kosova,makedonije...ja mislim da je u boksu bar 50% bilo roma i albanaca a u karateu jos vise...sjecam s ekao klinac citajuci sportske i nastupe boksaca,karatista..narocito kad su klubovi u prvenstvu nastupali..ono svako drugo prezime npr.idrizi,keljmendi,ređepov itd itd...
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Pirate wrote:Apsolutna podrska da se podigne spomenik ovom srpskom junaku.
Sad ste i njega posrbili?
Guest- Guest
nisi razmel..moz i almanah tetrijeb potvrditi....u to vrijeme narocito u klupskim natjecanjima u jugi je bilo brdo bokasaca i karatista albanaca i roma...ne kazem da su bili neki etra boksaci kao ovi pobrojani ali bilo ih je neobicno dostaIstina laže wrote:Ivan Prebeglji, Mate Parlovlji, Marijan Benešiu...vuksadinare wrote:inace zanimljivo...za bivse juge(ako izuzmemo djelomicno boks) u tim borilackim sportovima ponajvise je bilo albanaca pa i onih porijeklom roma...sa kosova,makedonije...ja mislim da je u boksu bar 50% bilo roma i albanaca a u karateu jos vise...sjecam s ekao klinac citajuci sportske i nastupe boksaca,karatista..narocito kad su klubovi u prvenstvu nastupali..ono svako drugo prezime npr.idrizi,keljmendi,ređepov itd itd...
2015-09-08
Niš albanski grad ...
Šiptari i njihova mitomanija .. i nebuloze o izumrlim Ilirima kao precima Šiptara
Za Skenderbega ne znam, ali imena njegove obitelji prilično srpski zvuče, znam da mu se mater zvala Voislava ili Voisava, to nema šanse da je šiptarsko ime
Šiptari i njihova mitomanija .. i nebuloze o izumrlim Ilirima kao precima Šiptara
Za Skenderbega ne znam, ali imena njegove obitelji prilično srpski zvuče, znam da mu se mater zvala Voislava ili Voisava, to nema šanse da je šiptarsko ime
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Majka mu je od Crnojevica, dok mu caca bio plemic na dvoru cara Dusana, a i sam Skenderbeg je bio u jako dobrim odnosima sa ostalim srpskim velikasima tako da ga u neku ruku i mi mozemo svojatati. Zato veliki + od mene za inicijativu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Similar topics
» PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
Page 1 of 1