Zbog skandalozne objave osnivača portala Index.hr, MUP najavio kriminalističko istraživanje
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zbog skandalozne objave osnivača portala Index.hr, MUP najavio kriminalističko istraživanje
Maxo,ajd Irudati,malo o viruzu nashem svagdasnjem..hebo ovu temu..st okazes na novi strain koji se pokazao,opakiji nego primarni?
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Zbog skandalozne objave osnivača portala Index.hr, MUP najavio kriminalističko istraživanje
Legendovich wrote:Maxo,ajd Irudati,malo o viruzu nashem svagdasnjem..hebo ovu temu..st okazes na novi strain koji se pokazao,opakiji nego primarni?
Necu.
Guest- Guest
A zašto drugo forum služi?
2014-12-30
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Moram ponovno pročitati Doktrine Fašizma da obnovim gradivo,međutim,izuzev odnosa fašista prema Slavenima,koje je možda više motivirano imperijalističkim aspiracijama na ovu stranu Jadrana,te odnosa prema Židovima da bi se dodvorili Hitleru,rasizam nije bio toliko izražen u samoj Italiji kao u nacističkoj Njemačkoj.MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:Pa kakve veze rasizam ima s fašizmom ? A kakve veze komunizam ima s antifašizmom ? Definiraj mi antifašizam.MaximusDecimusMiridije wrote:Kakve veze ima Marx s antifasizmom? Kakve veze ima njegovo misljenje o hrvatima s ovom temom? Kakve veze ima Marx sa defragmentacijom definicije tebe kao branitelja antifasizma?
Antifasizam je pojednostavljeno otpor svemu onome sto je fasizam. Rasizam ima veze s fasizmom jer fasizam u svojim postulatima drustvenoga reda definira rase i ljude na nekakvoj ljestvici vrijednosti sto je kroz evoluciju samoga fasizma krpz godine postajalo jasnije. Antifasizam je u osnovici reakcija na postulate samoga fasizma. A fasizam u svojoj sustini je bio izrazito rasisticka ideologija :)
Pa ustaše su bili dosljedniji provoditelji rasnih zakon prema Židovima nego što su Talijani,a s druge strane među današnjom neoustašijom prevladava stajalište kako ustaški pokret nije bio fašistički,već je temeljen na pravaštvu,koje je starije od fašizma i nacionalsocijalizma.
Rasizam je društvena pojavnost koja ne mora nužno bit vezana uz određenu ideologiju,tak da i ako antifašistički(komunistički i demokratski) režimi,nemaju u svojoj doktrini rasizam kao što je to u fašizmu,to nikako ne znači da u praksi nije bilo rasizma što kroz sustav,što kroz ignoranciju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sora wrote:Potpisivanje Vatuksnskih ugovora je bio čin izdaje kojim se hrpa ovlasti, novaca i statusa s države prenjelo na crkvu.
Tak da, Ahm..
Pa rszbolite se vjernici
Samo to tražite
Da, ali zato je Vatikan jedan od prvih koji su priznali Hrvatsku.
Kad su drugi to vidjeli, onda su i oni. Ipak su oni u vezi s Bogom i anđelima.
Znači, najzaslužniji su što imamo Hrvatsku.
Svaki Hrvat bi trebao svake nedjelje na misi ostaviti bar 100 kuna.
crvenkasti-
2014-04-17
Feberu,slika na avataru .odlican balans svjetla sjene..podsjeca me na Rembrandta,no on je uglavnom pičke gole i naturu slikao..nekad i odjevene osobe..i to sve prije stotinaaa godina..ti danas pored jeftinog Pićnjaka,slikas macu..i josh jednu macu...
Guest- Guest
ajde eto nađi
Ne kažem da nema nešto slično,ali nađi baš ovakvu
A da,skoro zaboravih,na leksikonu-yu-mitologije 2008 god. prvi put sam napravio sličnu sliku,katedrale s ovim okom,jastreb to može potvrdit.
2015-07-23
Ti si sad Hrvat i možes slobodno Disati..sad da ćutiš..crvenkasti wrote:Sora wrote:Potpisivanje Vatuksnskih ugovora je bio čin izdaje kojim se hrpa ovlasti, novaca i statusa s države prenjelo na crkvu.
Tak da, Ahm..
Pa rszbolite se vjernici
Samo to tražite
Guest- Guest
2015-07-23
MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:Matija je samo citirao Robespiera,te je cijeli njegov post izvučen iz konteksta,osim toga,to je isključivo umjetnički izričaj a ne ozbiljan poziv na nasilje.MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:Zapravo,tema je bila o nečem sasvim drugom.Napad na slobodu govora,odnosno Matiju Babića,međutim otišlo je u drugom smjeru,te sam se izgleda ja isto tako našao streljani kao i sam Babić.MaximusDecimusMiridije wrote:Fora su ti btw ovi ispadi sipanja otrova nevezani za samu temu...ono hrvati najzli svuda,svugdje i iz usta svih i svakoga :)
Molim lijepo sloboda govora nije poziv na nasilje,paljevinu i slicno. Ne brkaj pojmove.
Ma bogati...po tome se onda i kristalnu noc moze promatrati kao alternativni kazalisni komad?
Rekoh ti vec nisu stvari bombonjera pa da uzimas sto ti se svidja. Zna i on sto je napisso i koliko je zasrao. Zato se i krenuo ispravljati. Jedno je sloboda govora...ovo sto on radi nazvati slobodom govora bi bilo pišanje po istoj.
ovo ne ide tebi max nego onima predatorima psihopatama kriminalcima veleizdajnicima koji su uzurpirali vlast i državu i od države napravili svoj švedski stol.
oni koji ovom liku iz index.hr spočitavaju zloupotrebu slobode govora, su istu stvar radili devesprve i dalje isto su bljuvali mržnju i kaos ali preko svih mogućih medija tv, radio, tiskovine svaki jebeni dan 300 dana u godini itd...to je onda bilo društveno prihvatljivo ponašanje i kad su ti isti kriminalci psihopate dograbili vlast tako da ih nitko više nemože sjebati eeeee više nemože to je zabranjeno govor mržnje članci i kurci palci iz zakona kojeg su ONI napisali da bi SEBE zaštitili jer kurbini sinovi znaju da će se kad tad suočiti sa masovnim revoltom građana. a sad svi ti udboustaški kriminalci klošari iz mordorske rvacko bosanske vukojebine kurvini sinovi konsternirani što lik poziva na linč a oni su to isto radili devesprve.
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
2015-07-23
סמאל wrote:Moram ponovno pročitati Doktrine Fašizma da obnovim gradivo,međutim,izuzev odnosa fašista prema Slavenima,koje je možda više motivirano imperijalističkim aspiracijama na ovu stranu Jadrana,te odnosa prema Židovima da bi se dodvorili Hitleru,rasizam nije bio toliko izražen u samoj Italiji kao u nacističkoj Njemačkoj.MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:Pa kakve veze rasizam ima s fašizmom ? A kakve veze komunizam ima s antifašizmom ? Definiraj mi antifašizam.MaximusDecimusMiridije wrote:Kakve veze ima Marx s antifasizmom? Kakve veze ima njegovo misljenje o hrvatima s ovom temom? Kakve veze ima Marx sa defragmentacijom definicije tebe kao branitelja antifasizma?
Antifasizam je pojednostavljeno otpor svemu onome sto je fasizam. Rasizam ima veze s fasizmom jer fasizam u svojim postulatima drustvenoga reda definira rase i ljude na nekakvoj ljestvici vrijednosti sto je kroz evoluciju samoga fasizma krpz godine postajalo jasnije. Antifasizam je u osnovici reakcija na postulate samoga fasizma. A fasizam u svojoj sustini je bio izrazito rasisticka ideologija :)
Pa ustaše su bili dosljedniji provoditelji rasnih zakon prema Židovima nego što su Talijani,a s druge strane među današnjom neoustašijom prevladava stajalište kako ustaški pokret nije bio fašistički,već je temeljen na pravaštvu,koje je starije od fašizma i nacionalsocijalizma.
Rasizam je društvena pojavnost koja ne mora nužno bit vezana uz određenu ideologiju,tak da i ako antifašistički(komunistički i demokratski) režimi,nemaju u svojoj doktrini rasizam kao što je to u fašizmu,to nikako ne znači da u praksi nije bilo rasizma što kroz sustav,što kroz ignoranciju.
Etiopija nista? Stav prema Grcima? Albancima?
Znas da su na Dodekaneskim otocima,Rodosu...pa na nasoj obali i otocima doslovno ljude prisiljavali da mjenjaju imena i prezimena u talijanska. Nemoj ajde gle radije nemoj opce da raspravljamo o stvarima ako nisi ziher za nesto o cemu pises. Ili barem reci da ti je znanje oskudno o tome i sve pet. Ne mozes pisati o necemu da nije toliko lose bilo jer nisu bili nenormalni kao njemci jbte...
Ustaše su bili njemački klijenti. Hrvatska tadašnja je u svim porama društvenim,vojnim i ekonomskim bila u potpunosti infiltrirana njemcima i niti jedan potez koji je NDH napravila tokom čitavog postojanja nije napravila bez znanja i privole samih njemaca. Točnihe ss-a koji se vise bavio vanjskom politikom satelita od sluzbene politike. Ti bas ne mozes raspravljati o bilo cemu ako nije tekst zacinjen nekim sranjem koje je netko iz hr napravio jel? :)
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ti si sad Hrvat i možes slobodno Disati..sad da ćutiš..crvenkasti wrote:Sora wrote:Potpisivanje Vatuksnskih ugovora je bio čin izdaje kojim se hrpa ovlasti, novaca i statusa s države prenjelo na crkvu.
Tak da, Ahm..
Pa rszbolite se vjernici
Samo to tražite
Ti ne ideš na misu i ništa ne plaćaš. Kako možeš to gledati? Zar ti nije žao nas Hrvata?
crvenkasti-
2014-04-17
Svaki put kad u nedjelju dođem doma, osjećam se kao totalni idiot.
crvenkasti-
2014-04-17
Čekaj malo,sad okrećeš pilu naopako,tak da ispada kako ja zapravo relativiziram fašizam.
Ne znam za Rodos,ali znam za logor na Rabu,te upravo radi toga sam Gnječu onako i odgovorio onako kako sam odgovorio,zbog čega si me ti prozvao za rasizam.
Samo sam rekao kako su Talijani relativno neokrznuti izašli iz svega toga,unatoč svim njihovim pizdarijama koje su počinili na ovim prostorima,a to se opet odnosi na gnječovu konstataciju oko Istre.
Ne znam za Rodos,ali znam za logor na Rabu,te upravo radi toga sam Gnječu onako i odgovorio onako kako sam odgovorio,zbog čega si me ti prozvao za rasizam.
Samo sam rekao kako su Talijani relativno neokrznuti izašli iz svega toga,unatoč svim njihovim pizdarijama koje su počinili na ovim prostorima,a to se opet odnosi na gnječovu konstataciju oko Istre.
2015-07-23
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» VELIKO ISTRAŽIVANJE KURIRA: ukrasne plocice se ubijaju zbog siromaštva
» Kujundžić zbog ospica najavio dodatna cijepljenja
» Bunjac je zbog sedam kredita htio eu fotelju tvrdi Index
» župnik najavio odlazak zbog pobjede 'sotone' u njegovom mjestu
» Plenkovic zbog bijega ljudi iz Hrvatske najavio rebalans proračuna
» Kujundžić zbog ospica najavio dodatna cijepljenja
» Bunjac je zbog sedam kredita htio eu fotelju tvrdi Index
» župnik najavio odlazak zbog pobjede 'sotone' u njegovom mjestu