planetarna događanja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: planetarna događanja
kratak osvrt na trenutačna događanja....
mars je 06.01.21.ušao u znak bika gdje nije tako opasan, ako ga se ne dira, kao u ovnu kojim vlada i gdje iskazuje moć u najjačem obliku, kako se pokazalo krajem prosinca prošle godine aktiviravši uran i pluton. slična situacija se dogodila i u ožujku 2020.g.. medutim, tada mars nije šetao vatrenim elementom već zemljom- jarac i sa negativnim jupiterom-jača pluton, saturn etc., pokrenuo događanja ali ne u tako razarajućem obliku....
u toku je egzaktna konjukcija marsa i urana na 6st. bika i sljedećih nekoliko dana donosi pojačanu napetost za pripadnike znaka kao i svima sa naglašenim bikom, uranom etc.....
na globalnom planu nešto više seizmičkih aktivnosti, najiskrenije se nadam bez posljedica. no, od sredine veljače marsov utjecaj slabi pa će to ujedno biti i znak polaganog ulaska u mirnije razdoblje....
što se tiče urana u biku, u odnosu na svoje prirodno polje ne donosi pretjerano dobra, posebno jupiteru kojem vodenjak godi ali ne dovoljno da bi potrebno znanje na ispravan način pronašlo put do cilja, za što treba pričekati ulazak u znak riba, 2022.g..
mars je 06.01.21.ušao u znak bika gdje nije tako opasan, ako ga se ne dira, kao u ovnu kojim vlada i gdje iskazuje moć u najjačem obliku, kako se pokazalo krajem prosinca prošle godine aktiviravši uran i pluton. slična situacija se dogodila i u ožujku 2020.g.. medutim, tada mars nije šetao vatrenim elementom već zemljom- jarac i sa negativnim jupiterom-jača pluton, saturn etc., pokrenuo događanja ali ne u tako razarajućem obliku....
u toku je egzaktna konjukcija marsa i urana na 6st. bika i sljedećih nekoliko dana donosi pojačanu napetost za pripadnike znaka kao i svima sa naglašenim bikom, uranom etc.....
na globalnom planu nešto više seizmičkih aktivnosti, najiskrenije se nadam bez posljedica. no, od sredine veljače marsov utjecaj slabi pa će to ujedno biti i znak polaganog ulaska u mirnije razdoblje....
što se tiče urana u biku, u odnosu na svoje prirodno polje ne donosi pretjerano dobra, posebno jupiteru kojem vodenjak godi ali ne dovoljno da bi potrebno znanje na ispravan način pronašlo put do cilja, za što treba pričekati ulazak u znak riba, 2022.g..
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Maggie19 likes this post
Sad mi je sve jasno. Moj Bik se javlja.
8-^&
8-^&
.....pravi miš maš od konjukcije jer je i uran tek izašao iz retro moda..... :| .....
2015-08-16
Treba to sve prezivit. Snaci se i poslozit.night sky wrote:.....pravi miš maš od konjukcije jer je i uran tek izašao iz retro moda..... :| .....
generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora....
2015-08-16
znaci, trebalo bi biti bolje u veljaci?!night sky wrote:generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora....
A, bas se nadam.
:-)
Maggie19 wrote:znaci, trebalo bi biti bolje u veljaci?!night sky wrote:generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora....
A, bas se nadam.
da :)..... bar za prvi dio godine....
2015-08-16
Nadam se da ce drugi biti bolji ;-)night sky wrote:Maggie19 wrote:znaci, trebalo bi biti bolje u veljaci?!night sky wrote:generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora....
A, bas se nadam.
Meni samo kao da se dvadeseta nastavila.
pozdrav, betice..kako si nam? ;-))betty.boop wrote:pozdrav, cure
Maggie19 wrote:pozdrav, betice..kako si nam? ;-))betty.boop wrote:pozdrav, cure
a dobro sam, koliko se to moze u ovoj ludoj situaciji ...
meni isto kao da je nastavak 2020, mozda jos i gore
evo jedan zanimljiv link, takodjer lijepo pise o dogadjajima na nebu :)
https://astrobutterfly.com/
betty.boop-
2015-01-23
Maggie19 wrote:Nadam se da ce drugi biti bolji ;-)night sky wrote:Maggie19 wrote:znaci, trebalo bi biti bolje u veljaci?!night sky wrote:[size=45]generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora.... [/size]
A, bas se nadam.
.... svugdje je tako..... proslotjedni mjesec preko ur/ma konjukcije je posebno bio stresan.... nema tko se nije pozalio......
..... :D ....... :| ...........
2015-08-16
betty.boop wrote:Maggie19 wrote:pozdrav, betice..kako si nam? ;-))betty.boop wrote:pozdrav, cure
poz beti :) .....
..... samo neka miruje taj mars.... i sto manje crvenih krpa jer ako krene za nikoga nece biti dobro...... bar dok se ju i ur ne usklade....
2015-08-16
Sve shvacam...isto i kod mene..no, svemu dođe kraj, pa ce i ovome ;-)betty.boop wrote:Maggie19 wrote:pozdrav, betice..kako si nam? ;-))betty.boop wrote:pozdrav, cure
Hvala..pogledat cu..:-)
Ja imam permanentni slom zivaca, hahanight sky wrote:Maggie19 wrote:Nadam se da ce drugi biti bolji ;-)night sky wrote:Maggie19 wrote:znaci, trebalo bi biti bolje u veljaci?!night sky wrote:[size=45]generalno, uran je planeta promjena i gotovo uvijek je znak da nešto treba mijenjati. a trenutačna situacija je takva da to nije moguće sprovesti, ne samo na željeni način, već nikako. ono što je dobro je mjesec koji odmiče i što će biti dalje sve manje nemira, nervoze i umora.... [/size]
A, bas se nadam.
.... svugdje je tako..... proslotjedni mjesec preko ur/ma konjukcije je posebno bio stresan.... nema tko se nije pozalio......
..... :D ....... :| ...........
Dobro je da su drugi bar na tragu ;-D
Najticeeeee, di si :-)))
Hoce li nasi na EP u nogometu proci grupu?
Pliiiiiz, baci pogled :-♡
Btw, happy Bday♡
Hoce li nasi na EP u nogometu proci grupu?
Pliiiiiz, baci pogled :-♡
Btw, happy Bday♡
Mene sad samo zanima hoce li ovaj kraj godine i do sljedeceg ljeta biti bolje nego prethodni period.
Za gore ni ne zelim cuti. B-^
Za gore ni ne zelim cuti. B-^
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HRVATOSLAVSKA PLANETARNA GAMAD
» Najave kulturnih događanja
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Događanja u komšiluku i šire
» Stipčević : Zaustavite sva sportska događanja kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa
» Najave kulturnih događanja
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Događanja u komšiluku i šire
» Stipčević : Zaustavite sva sportska događanja kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa
Page 2 of 2