Na danasnji dan preminuo prvi hrvatski predsjednik dr.Franjo Tudjman
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na danasnji dan preminuo prvi hrvatski predsjednik dr.Franjo Tudjman
Joj, i ti si sad od pice delaš kapelicu. Žena se sama nametala nekim autoritetom, a bila je kurac od ovce, adminica na forumu koja je imala moć neistomišljenika ugasit. Neš ti funkcije i moći.
Guest- Guest
hahahahaha..naklon do tla...Pica JEST Kapelica.. ..ostalo stoji..no ona bičez Boleyn je bila u pravom smislu ono sto kazes..Eva wrote:Joj, i ti si sad od pice delaš kapelicu. Žena se sama nametala nekim autoritetom, a bila je kurac od ovce, adminica na forumu koja je imala moć neistomišljenika ugasit. Neš ti funkcije i moći.
Guest- Guest
Pa ne kaže se uzalud, daj čovjeku vlast i vidjet ćeš kakav je zaista.
Guest- Guest
A gle ti čuda?! Tema potonula sam tak. Yebeš Franju... Sram vas bilo! da je tema o Titu bila bi u vrhu. Jel sam ja taj koji temu mora vraćati na vrh?
heroju odbrane srbstva,,,maraccellijuss je na aparatima...provocator wrote:A gle ti čuda?! Tema potonula sam tak. Yebeš Franju... Sram vas bilo! da je tema o Titu bila bi u vrhu. Jel sam ja taj koji temu mora vraćati na vrh?
stenjalica-
2015-10-18
Regoč-
2015-08-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na danasnji dan 25.2.1990 dr.Franjo Tudjman izabran za predsjednika HDZ-a
» '' Advertisement By AdRecover Papa Franjo: Današnji svjetski sustav je neodrživ''
» Preminuo Anđelko Leko, poznati hrvatski hotelijer
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
» '' Advertisement By AdRecover Papa Franjo: Današnji svjetski sustav je neodrživ''
» Preminuo Anđelko Leko, poznati hrvatski hotelijer
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
Page 3 of 3