Na danasnji dan preminuo prvi hrvatski predsjednik dr.Franjo Tudjman
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na danasnji dan preminuo prvi hrvatski predsjednik dr.Franjo Tudjman
Mislio sam da se tvoj post odnosi na tudjmanaEva wrote:Ajde, ne pretjeruj. Marčelo je famous na forumu, ali izvan njega nitko ga ne zna.vuksadinare wrote:Taj kako kazes seronja nije drhtao pred muslicima a i orban ga postuje...bi i putin da nema one srbe na grbaciEva wrote:Od kad si se ti propio? Nema seronje, pa tugu utapaš u alkogolu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pazi da se ne udebljašStanojko wrote:Ili mladjeg komada da ti kuha! :)Eva wrote:Kriza srednjih godina. Moraš počet kuhat, ili si nać mlađeg komada. Kaj ti više leži.crvenkasti wrote:Nešto mi došlo... život je sranje.
Seronja mi samo ponekad dođe kao privremeni bijeg od stvarnosti.
Guest- Guest
da nije franje i gojka nikad ne bi imali tolko pizzeria i pekara danas u zg
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:da nije franje i gojka nikad ne bi imali tolko pizzeria i pekara danas u zg
i tuljumbi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ti si jučer rođen pa ne znaš tko je seronja našeg Crvenkastog?vuksadinare wrote:Mislio sam da se tvoj post odnosi na tudjmanaEva wrote:Ajde, ne pretjeruj. Marčelo je famous na forumu, ali izvan njega nitko ga ne zna.vuksadinare wrote:Taj kako kazes seronja nije drhtao pred muslicima a i orban ga postuje...bi i putin da nema one srbe na grbaciEva wrote:Od kad si se ti propio? Nema seronje, pa tugu utapaš u alkogolu
Guest- Guest
Mladi komad je i kuvarica i trenazer tako da ...nema sanse das` ugojis... ;)Eva wrote:Pazi da se ne udebljašStanojko wrote:Ili mladjeg komada da ti kuha! :)Eva wrote:Kriza srednjih godina. Moraš počet kuhat, ili si nać mlađeg komada. Kaj ti više leži.crvenkasti wrote:Nešto mi došlo... život je sranje.
Da, da, mladi komad ne kuha. Počnu kuhat tek kad djecu dobe, bar je tak kod mene i mojih poznatih biloStanojko wrote:Mladi komad je i kuvarica i trenazer tako da ...nema sanse das` ugojis... ;)Eva wrote:Pazi da se ne udebljašStanojko wrote:Ili mladjeg komada da ti kuha! :)Eva wrote:Kriza srednjih godina. Moraš počet kuhat, ili si nać mlađeg komada. Kaj ti više leži.crvenkasti wrote:Nešto mi došlo... život je sranje.
Guest- Guest
A nista...onda samo ko trenazer...Eva wrote:Da, da, mladi komad ne kuha. Počnu kuhat tek kad djecu dobe, bar je tak kod mene i mojih poznatih biloStanojko wrote:Mladi komad je i kuvarica i trenazer tako da ...nema sanse das` ugojis... ;)Eva wrote:Pazi da se ne udebljašStanojko wrote:Ili mladjeg komada da ti kuha! :)Eva wrote:Kriza srednjih godina. Moraš počet kuhat, ili si nać mlađeg komada. Kaj ti više leži.crvenkasti wrote:Nešto mi došlo... život je sranje.
govno koje je ubijalo hosovce i prodalo Vukovar i ubijalo po Bleiburgu
stenjalica-
2015-10-18
Eh, moš na ručak kod mame.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ehhh,Francek,Francek...sjecam se kad je nadobudna mooderatorica Sedma na shit.hajeru,prijetila nadobudno banom tko za Franceka napise da se zove Francek...
Guest- Guest
Ozbiljno? Hahahahaha A i ne čudi me, budimo ozbiljni. Njen modus operandi bil je, samo oštro i bezveze.bogomdani wrote:Ehhh,Francek,Francek...sjecam se kad je nadobudna mooderatorica Sedma na shit.hajeru,prijetila nadobudno banom tko za Franceka napise da se zove Francek...
Guest- Guest
Ma Sedma mi je bila sasvim oke mooderatorka..jednostavna,i efikasna...oke je cura...Sjecam se kad ne napravila pomor medj Khultnima... ..ajoj kako su cviljeli...Eva wrote:Ozbiljno? Hahahahaha A i ne čudi me, budimo ozbiljni. Njen modus operandi bil je, samo oštro i bezveze.bogomdani wrote:Ehhh,Francek,Francek...sjecam se kad je nadobudna mooderatorica Sedma na shit.hajeru,prijetila nadobudno banom tko za Franceka napise da se zove Francek...
Guest- Guest
Moš mislit. Jednostavno žena je izuzetno glupa. A za glupe ljude nisu funkcije, jer si onda umisle da im moć daje i mudrost, a nema te funkcije, pa i beznačajne poput moderiranja / adminsitriranja koje od budale može napravit mudraca.
Guest- Guest
Effa..pa trazila je samo da budete pristojni i ne lajete kao kočijaši..to je sve..no Khultne svakako ne bih nazvao "oaza Pameti",jer moras cekati 20 strana i tjedan-dva da netko izrece svoju misao..Eva wrote:Moš mislit. Jednostavno žena je izuzetno glupa. A za glupe ljude nisu funkcije, jer si onda umisle da im moć daje i mudrost, a nema te funkcije, pa i beznačajne poput moderiranja / adminsitriranja koje od budale može napravit mudraca.
Guest- Guest
Eto, onda viš koliko je ona bistra kad se ni tam ni mogla uklopit, neg je stršala glupošću.bogomdani wrote:Effa..pa trazila je samo da budete pristojni i ne lajete kao kočijaši..to je sve..no Khultne svakako ne bih nazvao "oaza Pameti",jer moras cekati 20 strana i tjedan-dva da netko izrece svoju misao..Eva wrote:Moš mislit. Jednostavno žena je izuzetno glupa. A za glupe ljude nisu funkcije, jer si onda umisle da im moć daje i mudrost, a nema te funkcije, pa i beznačajne poput moderiranja / adminsitriranja koje od budale može napravit mudraca.
Guest- Guest
Dakle,hoces reci da je gluplja od Khultnih??..Nije..cura je jednostavna,nije nagrdjena izokrenutim i dijabolicnim filozofijama i to je to...i da..dobro se seksa..Eva wrote:Eto, onda viš koliko je ona bistra kad se ni tam ni mogla uklopit, neg je stršala glupošću.bogomdani wrote:Effa..pa trazila je samo da budete pristojni i ne lajete kao kočijaši..to je sve..no Khultne svakako ne bih nazvao "oaza Pameti",jer moras cekati 20 strana i tjedan-dva da netko izrece svoju misao..Eva wrote:Moš mislit. Jednostavno žena je izuzetno glupa. A za glupe ljude nisu funkcije, jer si onda umisle da im moć daje i mudrost, a nema te funkcije, pa i beznačajne poput moderiranja / adminsitriranja koje od budale može napravit mudraca.
Guest- Guest
Ajde, bar nek neko zanimanje ima
Guest- Guest
Ima,ima,samo ne znate..Znas,uvijek su mi bili smjesni likovi koji pokusavaju na netu i forumima biti umni..oke,malo u odredjenim temama,koje su ozbiljne,ali stvarno pokusavati na forumima napraviti 2doktorsku disertaciju"..pa valjda su fak-at faknuti u reali,kad im je jedino za to virtuala preostala..
Guest- Guest
Joj, i ti si sad od pice delaš kapelicu. Žena se sama nametala nekim autoritetom, a bila je kurac od ovce, adminica na forumu koja je imala moć neistomišljenika ugasit. Neš ti funkcije i moći.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na danasnji dan 25.2.1990 dr.Franjo Tudjman izabran za predsjednika HDZ-a
» '' Advertisement By AdRecover Papa Franjo: Današnji svjetski sustav je neodrživ''
» Preminuo Anđelko Leko, poznati hrvatski hotelijer
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
» '' Advertisement By AdRecover Papa Franjo: Današnji svjetski sustav je neodrživ''
» Preminuo Anđelko Leko, poznati hrvatski hotelijer
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
Page 2 of 3