Neuspio PR performans uspješnosti cjepiva...
Page 1 of 1
Neuspio PR performans uspješnosti cjepiva...
Ali kaže nije radi cjepiva...
Pojela nešto pa naškodilo...
Pojela nešto pa naškodilo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Neuspio PR performans uspješnosti cjepiva...
To sam vidila.
Izabrali neku mladu, vitalnu, zgodnu, kad li jadnica imala alergijsku reakciju.
:-_
Izabrali neku mladu, vitalnu, zgodnu, kad li jadnica imala alergijsku reakciju.
:-_
Dati je Teju da joj malo promasira pluća i da umjetno disanje..
Guest- Guest
Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
Trinity-
2014-04-17
..ja svoje vakcine poklonim tko hoce..Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
Guest- Guest
Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
fino..skupimo nase vakcine i ovim forumskim panicarima ih poklonimo..
Guest- Guest
Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
Prije će biti da će uvjetovati razne stvari i aktivnosti 'covid putovnicom'...
Ono ne možeš u avion, prijeći granicu i sl. ...
Ako to uvedu onda je sigurno da je neki ku*ac u tom cjepivu i da ga ne treba uzeti ni pod cijenu života...
2014-04-14
Eto, ima tih sofisticiranijih metoda...T. wrote:Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
Ako to uvedu onda je sigurno da je neki ku*ac u tom cjepivu i da ga ne treba uzeti ni pod cijenu života...
Trinity-
2014-04-17
Meni će dobro doć da ne mogu priko granice...Triny wrote:Eto, ima tih sofisticiranijih metoda...T. wrote:Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
2014-04-14
..enivej,vec si čipiran i sa ponosom taj cip nosis u nekom zamzungovom,ajplovom ili Huaveijevom flagshipu..a da je Eminencijama u Sivom vec palo napaet kako 8 miljardi teladi natjerati u red i poslusnost-ne brini,sigurno vec imaju rjesenje..T. wrote:Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
Guest- Guest
Znam, gledam opet uzet obični, 'glupi' mob. a ovoga se riješit...Legendovich wrote:..enivej,vec si čipiran i sa ponosom taj cip nosis u nekom zamzungovom,ajplovom ili Huaveijevom flagshipu..a da je Eminencijama u Sivom vec palo napaet kako 8 miljardi teladi natjerati u red i poslusnost-ne brini,sigurno vec imaju rjesenje..T. wrote:Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
2014-04-14
Mene ne muci taj Tracking,ono fucka me se..kad radim nesh nepoćudno,obavezno ostane mobajl u stanu..ono sto me ozbiljno brine,jst ovo "discipliniranje" u globalnim razmjerima..i josh masa toga sto se krije itza toga..T. wrote:Znam, gledam opet uzet obični, 'glupi' mob. a ovoga se riješit...Legendovich wrote:..enivej,vec si čipiran i sa ponosom taj cip nosis u nekom zamzungovom,ajplovom ili Huaveijevom flagshipu..a da je Eminencijama u Sivom vec palo napaet kako 8 miljardi teladi natjerati u red i poslusnost-ne brini,sigurno vec imaju rjesenje..T. wrote:Kako uopće može bit obavezno? Da hapse ljude i vode na cijepljenje? Nismo još u toj fazi mislim...Triny wrote:Ma nek se cijepi ko hoće, samo da nije obavezno.
sada je najbitnije naci drugi nacin prezivljavanja i opstanka,koji nece ovisiti o mjerama raznih regirunaga,diljem svijeta...preshaltati se na Bitcoin,prijel nego ukinu fizicku valutu,a baviti se djelatnocu imunom na ekonomsku krizu i razne mjere..
Guest- Guest
Similar topics
» Užas: neuspio test američke interkontinentalne balističke rakete
» Tkz "dječak iz Alepa" je izrežirani performans
» Pomahnitali Klemenčec izveo još jedan performans u Lici
» Pokušala da zakolje ženu u galeriji, prisutni mislili da je performans
» OVO NIJE SAMO SVETOGRĐE, OVO JE SOTONIZAM: Posvećene hostije koristio za performans
» Tkz "dječak iz Alepa" je izrežirani performans
» Pomahnitali Klemenčec izveo još jedan performans u Lici
» Pokušala da zakolje ženu u galeriji, prisutni mislili da je performans
» OVO NIJE SAMO SVETOGRĐE, OVO JE SOTONIZAM: Posvećene hostije koristio za performans
Page 1 of 1