Srbi blokirani na HR granici
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi blokirani na HR granici
Legendovich wrote:sto piti i pojisti,ajd ajd,ali đe guzicu isprazniti..???Serbinho-3 wrote:https://www.blic.rs/vesti/drustvo/tri-kilometra-presli-za-11-sati-ne-prestaju-guzve-na-granicama-srbi-iz-dijaspore/jhq7nqr
Ljubinku po zimi uz put na nekoj njivi nadjubriti
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Srbi blokirani na HR granici
Sto konkretno,ne samo neurozno vristati ko nepojebena cura..Lazes ..Lazes..!!!..veber wrote:ti lažeš konstantno.Legendovich wrote:glupost..kad naidjem na bilo sto od RH do svabije,a moram tamo proci,svapske tablice samo pogledaju i manu rukom da prodjem..RayMabus wrote:Nečak ti je pretpostavljam hrvatski državljanin dakle eu državljanin.
Vidi pod državljani trećih država i prijelaz granice.
dakle,u finom kulturnom autu,sa svapskim tablicama,uvijek kad dojdem na granicu,osterajheri,svabe mi mahnu da prodjem,u smjeru,kad se vracam za svabiju...kad idem doli,Zlovenci i RH policija uredno u komp i provjere,slobodno bez zadrzavanja nastavim..
to sto sam ja kultivirana faca,cak vise licim na germana nego ti,pa zat oglat prolazim,nisam ja kriv..ti sa svojom jarhead glavom i iskezenim zubima,naravno da moras kozjim putovima i prelazima,kako si rekao jednom da takve oristis..nisam ti ja za to kriv..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glasaci HDZ blokirani na granici
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
» Otkrili smo zašto su šefici udruge Blokirani (i kandidatkinji HDZ-a) uistinu blokirani svi računi i imovina
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» BLOKIRANI U RALJAMA JAVNIH BILJEZNIKA
Page 3 of 3