Briljantni Maras na Otvorenom
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Briljantni Maras na Otvorenom
Pa i Tuđman je okrenio leđa drugu titu a netko tko progleda treba imati određenu dozu "poštede" iliti moratorija dok se ne vidi kako zaista diše.vili40 wrote:Usput,nije mi jasno kako ste sada za Karamarka koji je Tuđmanu (i ne samo njemu) okrenuo leđa a sad se na njega poziva.Smiješno i jadno.
Guest- Guest
Ustaše i ove izbjeglice, su jednaka vrsta terorista i štetočina. Suze se ne rone za takvima, nego nazdraviš šampanjcem i odvrneš mjuzu do daske.michaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
Dogovorit ćemo se da bude po momemichaellcmacha wrote:i šta bi sad ti, da si mi budemo kao pod fol dobri.. a ti bi sutra moju djecu podavio/la... ma kak ne bi... ti to dozvolio... budi ti šta oš, ali budi pri svijesti da ne bu sve kak si/ste si zamislili...Eva wrote:Hahha, to su djeca kao i ova sad kaj po Parizu postavljaju bombice. Djeci dosadno pa nek se zabave nekak. A evo i u valovima jezde Europm gomile bosonoge dječice, pa otvorimo granice, imajmo srca, budimo ljudi...a u kuractre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
pošto su moji bili ustaše, logično je da to isto želiš i meni i mojoj djeci, pa te onda ne treba čuditi, što i ja tebi "dobro" želim....Eva wrote:Ustaše i ove izbjeglice, su jednaka vrsta terorista i štetočina. Suze se ne rone za takvima, nego nazdraviš šampanjcem i odvrneš mjuzu do daske.michaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
2015-08-08
hahaha, zato si prestala ljepiti one idiotarije o karamarku a evo mogućih razloga za to; prvi je da ti je nestalo tupavih karikatura a drugi je da smo te kontra primjerima za tupavog milanovića u omjeru 10:1 potpuno unakazili pa si prestala postati svoje gluposti. A to kog si ti pojela ostavi za neke svoje priče u stvarnom životu među svojim prijateljima, ono danas sam maskrirala deset ustaša i pedeset balija pa tako redom.Eva wrote:Ma mojne. Vas 10 pojedem za užinu. Koga bi možete pobijedit, oronuli dedeki.tre911 wrote:Ne nego tvoja glupost i ustrajnost u tome. Ako te neko izudara sa deset prema jedan na tvoju štetu onda barem budi pristojna pa se povuci da se dalje ne sramotiš.Eva wrote:Ak te veseli, samo daj. Demokracija je, ne.tre911 wrote:Nu sdpovke opet, oćeš da nastavim gdje sam stao o milanoviću i njegovim biserima?Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
Guest- Guest
A moji su bili i jesu Židovi, pa je logično da ću te proganjat do sudnjeg danamichaellcmacha wrote:pošto su moji bili ustaše, logično je da to isto želiš i meni i mojoj djeci, pa te onda ne treba čuditi, što i ja tebi "dobro" želim....Eva wrote:Ustaše i ove izbjeglice, su jednaka vrsta terorista i štetočina. Suze se ne rone za takvima, nego nazdraviš šampanjcem i odvrneš mjuzu do daske.michaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
tre911 wrote:hahaha, zato si prestala ljepiti one idiotarije o karamarku a evo mogućih razloga za to; prvi je da ti je nestalo tupavih karikatura a drugi je da smo te kontra primjerima za tupavog milanovića u omjeru 10:1 potpuno unakazili pa si prestala postati svoje gluposti. A to kog si ti pojela ostavi za neke svoje priče u stvarnom životu među svojim prijateljima, ono danas sam maskrirala deset ustaša i pedeset balija pa tako redom.Eva wrote:Ma mojne. Vas 10 pojedem za užinu. Koga bi možete pobijedit, oronuli dedeki.tre911 wrote:Ne nego tvoja glupost i ustrajnost u tome. Ako te neko izudara sa deset prema jedan na tvoju štetu onda barem budi pristojna pa se povuci da se dalje ne sramotiš.Eva wrote:Ak te veseli, samo daj. Demokracija je, ne.tre911 wrote:Nu sdpovke opet, oćeš da nastavim gdje sam stao o milanoviću i njegovim biserima?Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
Tko kaže da sam prestala?
Guest- Guest
Već sam joj pokazao da dobro pamtim puno toga no ovo bi zapamtio čak i da me pamet ne služimichaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
Meni nikad ni neugodno na forumu. Sve kaj velim, to je sveto pismo.tre911 wrote:Već sam joj pokazao da dobro pamtim puno toga no ovo bi zapamtio čak i da me pamet ne služimichaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
Koji se kurac onda javljaš ako je to istina?? Svako ko je preskčio glasovanje sam sebi je oduzeo pravo i da sere o politici u RH i onda te lijepo molim da prestaneš o tome pisati jer si potpuno nevjerodostojna i van svakih gabarita po tom pitanju a ti se još stavila u službu drugovima iz partije da stvar bude još gora po tebe!Eva wrote:Nisam, kad smo taj vikend bili na selu i tam nemamo di glasat.tre911 wrote:Aha, kao ni ja što nisam zaokružio HDZ i CulijaEva wrote:Ja nisam glasala za nikog.tre911 wrote:reče milanovićeva kokoš led te hebo :DDDDDDDDDDDDDD Jesi li ti svjesna da je desetak zakona US srušio tvom kokošinjcu a od one tulave opačićke cijeli zakon do zadnjeg slova a ti glasuješ za njih i još se rugaš onima koji su vas potukli 5 izbora za redom???Eva wrote:Glasačko stado HDZ tora nema se kome kaj rugat. Njihov tutlek na čelu stranke je dovoljan razlog da kuš budu dovijeka.
Guest- Guest
ma da, ti i svetozar bjelodani autentični židovi srpskog porijekla... aj odi sebi više...Eva wrote:A moji su bili i jesu Židovi, pa je logično da ću te proganjat do sudnjeg danamichaellcmacha wrote:pošto su moji bili ustaše, logično je da to isto želiš i meni i mojoj djeci, pa te onda ne treba čuditi, što i ja tebi "dobro" želim....Eva wrote:Ustaše i ove izbjeglice, su jednaka vrsta terorista i štetočina. Suze se ne rone za takvima, nego nazdraviš šampanjcem i odvrneš mjuzu do daske.michaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
2015-08-08
Vadim mastima desničarima jer su pretili. Vidi sam onog Bujanca.tre911 wrote:Koji se kurac onda javljaš ako je to istina?? Svako ko je preskčio glasovanje sam sebi je oduzeo pravo i da sere o politici u RH i onda te lijepo molim da prestaneš o tome pisati jer si potpuno nevjerodostojna i van svakih gabarita po tom pitanju a ti se još stavila u službu drugovima iz partije da stvar bude još gora po tebe!Eva wrote:Nisam, kad smo taj vikend bili na selu i tam nemamo di glasat.tre911 wrote:Aha, kao ni ja što nisam zaokružio HDZ i CulijaEva wrote:Ja nisam glasala za nikog.tre911 wrote:reče milanovićeva kokoš led te hebo :DDDDDDDDDDDDDD Jesi li ti svjesna da je desetak zakona US srušio tvom kokošinjcu a od one tulave opačićke cijeli zakon do zadnjeg slova a ti glasuješ za njih i još se rugaš onima koji su vas potukli 5 izbora za redom???Eva wrote:Glasačko stado HDZ tora nema se kome kaj rugat. Njihov tutlek na čelu stranke je dovoljan razlog da kuš budu dovijeka.
Guest- Guest
Kaj veli Kruno me se sjetil? Ili bar plavog kaputića svoje drage?michaellcmacha wrote:ma da, ti i svetozar bjelodani autentični židovi srpskog porijekla... aj odi sebi više...Eva wrote:A moji su bili i jesu Židovi, pa je logično da ću te proganjat do sudnjeg danamichaellcmacha wrote:pošto su moji bili ustaše, logično je da to isto želiš i meni i mojoj djeci, pa te onda ne treba čuditi, što i ja tebi "dobro" želim....Eva wrote:Ustaše i ove izbjeglice, su jednaka vrsta terorista i štetočina. Suze se ne rone za takvima, nego nazdraviš šampanjcem i odvrneš mjuzu do daske.michaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
Pa nakon onog debakla malo si se pribrala pa opet započela svoju tupavu seansu ti koja nisi glasovala za SDPEva wrote:tre911 wrote:hahaha, zato si prestala ljepiti one idiotarije o karamarku a evo mogućih razloga za to; prvi je da ti je nestalo tupavih karikatura a drugi je da smo te kontra primjerima za tupavog milanovića u omjeru 10:1 potpuno unakazili pa si prestala postati svoje gluposti. A to kog si ti pojela ostavi za neke svoje priče u stvarnom životu među svojim prijateljima, ono danas sam maskrirala deset ustaša i pedeset balija pa tako redom.Eva wrote:Ma mojne. Vas 10 pojedem za užinu. Koga bi možete pobijedit, oronuli dedeki.tre911 wrote:Ne nego tvoja glupost i ustrajnost u tome. Ako te neko izudara sa deset prema jedan na tvoju štetu onda barem budi pristojna pa se povuci da se dalje ne sramotiš.Eva wrote:Ak te veseli, samo daj. Demokracija je, ne.tre911 wrote:Nu sdpovke opet, oćeš da nastavim gdje sam stao o milanoviću i njegovim biserima?Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
Tko kaže da sam prestala?
Guest- Guest
Je u tvojoj glavi, za sve ostalo tu je mastercardEva wrote:Meni nikad ni neugodno na forumu. Sve kaj velim, to je sveto pismo.tre911 wrote:Već sam joj pokazao da dobro pamtim puno toga no ovo bi zapamtio čak i da me pamet ne služimichaellcmacha wrote:ona misli da se takve izjave olako zaboravljaju... ok, ima koga boli krc, ali ima i ko ne zaboravlja... a što to njoj stvara nelagodu jebe mi se...tre911 wrote:Reče žena koja ima nekoliko djece i da je u redu da su djeca ustaša ubijana nakon završetka ww2. Rekoh ja tebi da nećeš smjeti oplakivati svoje a ti samno nastavi.Eva wrote:Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
Mrak taritaš, violićka, maras, linić..,.jebote sve tvigi do tvigija i ljepotan do ljepotice.Eva wrote:Vadim mastima desničarima jer su pretili. Vidi sam onog Bujanca.tre911 wrote:Koji se kurac onda javljaš ako je to istina?? Svako ko je preskčio glasovanje sam sebi je oduzeo pravo i da sere o politici u RH i onda te lijepo molim da prestaneš o tome pisati jer si potpuno nevjerodostojna i van svakih gabarita po tom pitanju a ti se još stavila u službu drugovima iz partije da stvar bude još gora po tebe!Eva wrote:Nisam, kad smo taj vikend bili na selu i tam nemamo di glasat.tre911 wrote:Aha, kao ni ja što nisam zaokružio HDZ i CulijaEva wrote:Ja nisam glasala za nikog.tre911 wrote:reče milanovićeva kokoš led te hebo :DDDDDDDDDDDDDD Jesi li ti svjesna da je desetak zakona US srušio tvom kokošinjcu a od one tulave opačićke cijeli zakon do zadnjeg slova a ti glasuješ za njih i još se rugaš onima koji su vas potukli 5 izbora za redom???Eva wrote:Glasačko stado HDZ tora nema se kome kaj rugat. Njihov tutlek na čelu stranke je dovoljan razlog da kuš budu dovijeka.
Guest- Guest
SAM O SEBI KAO VELIKOM DRŽAVNIKU
- Najbolji državnici dolaze na najzahtjevnije poslove u pravilu nespremni jer niste nikad ni svjesni što vas sve čeka.
- Najbolji državnici dolaze na najzahtjevnije poslove u pravilu nespremni jer niste nikad ni svjesni što vas sve čeka.
Guest- Guest
ne cudi me da forumski undeadovi drkaju na hdz, kada vidim kakve mentalne sirotinje glasaju za njih. isto me ne cudi da su karacmarko i pickousti na prst u dupe, to je taj mentalni sklop...
Guest- Guest
BOLJE IPAK DA SAMI NE VOZIMO
- Ima razloga zašto ministri imaju vozače, sjetite se Radimira Čačića.
NE DIRAJTE MI RADIMIRA
- Ispada na kraju da je status hrvatske Vlade u rukama jednog činovnika, službenika, suca prvostupanjskog suda u Mađarskoj. To se može gledati na taj način, ali to nije vladavina prava. Vladavina prava nije pritisak na dugme. Vladavina prava je razgovor ovako kako sada razgovaramo smireno i razdvajanje etički neutralnog od etički bremenitog.
JOŠ MALO O ČAČIĆU
- Neću dozvoliti da Čačić bude žrtva lošeg stila.
NAKON ČAČIĆEVOG IZLASKA IZ ZATVORA: JA I ON KAO GROMOBRANI
- Čačić je čovjek koji je sav bijes i svu krv ovog svijeta primao na sebe. Nakon njega sam to preuzeo ja.
- Ima razloga zašto ministri imaju vozače, sjetite se Radimira Čačića.
NE DIRAJTE MI RADIMIRA
- Ispada na kraju da je status hrvatske Vlade u rukama jednog činovnika, službenika, suca prvostupanjskog suda u Mađarskoj. To se može gledati na taj način, ali to nije vladavina prava. Vladavina prava nije pritisak na dugme. Vladavina prava je razgovor ovako kako sada razgovaramo smireno i razdvajanje etički neutralnog od etički bremenitog.
JOŠ MALO O ČAČIĆU
- Neću dozvoliti da Čačić bude žrtva lošeg stila.
NAKON ČAČIĆEVOG IZLASKA IZ ZATVORA: JA I ON KAO GROMOBRANI
- Čačić je čovjek koji je sav bijes i svu krv ovog svijeta primao na sebe. Nakon njega sam to preuzeo ja.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Briljantni govor generala Slobodana Praljka u haaškoj sudnici: Ne odričem se Tuđmanove politike jer je ona stvorila RH i omogućila opstanak BiH!
» Orban je u otvorenom ratu s Berlinom i EU
» Gordan Maras
» Em glup em nepismen (Maras)
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
» Orban je u otvorenom ratu s Berlinom i EU
» Gordan Maras
» Em glup em nepismen (Maras)
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
Page 4 of 6