Briljantni Maras na Otvorenom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Briljantni Maras na Otvorenom
sad im je Vilček kriv i Most i ovo i ono zato što se "vječiti pobjednik" pokakao.Ne bi malo pogledali sebe pa se zapitali jel možda i sa nama nešto nije u redu.A da,to se ne usude.Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
koja ti je to forma da gledamo sebe pa da vidimo šta sa vama nije u redu.... dovoljno je da vas gledamo pa da vidimo da nešto nije s vama/tobom u redu... a to što sa nama nije u redu, samo u posrednom odnosu ima veze sa vama.. nismo vam trebali dozvoliti da okvir koji smo stvorili vi razjebavate kako vam se s vremena na vrijeme dizalo... al ko ga jebe sad je tako kako je..
2015-08-08
Glasačko stado HDZ tora nema se kome kaj rugat. Njihov tutlek na čelu stranke je dovoljan razlog da kuš budu dovijeka.
Guest- Guest
nitko se ne ruga, samo je neozbiljno da vili sad neuralgično vrišti i pljuje po sdpovcima i hnsovcima a manje više svim forumašima je poznata činjenica da je upravo on bio jedan od onih koji su se uzdali u plan 21 u izvedbi navedenih štetočina....
2015-08-08
Pa kaj onda. Čovjek je u međuvremenu evoluirao. Jedina konstanta na forumu, a i u HR, je retardiranost HDZ -ovih glasača. Njih jedino otkazivanje svih organa rješava agonije, to je njihova, a indirektno i za HR, evolucija.
Guest- Guest
pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
2015-08-08
a kad ćete vi napokon evoluirati iz primitivaca u nešto,bilo što?michaellcmacha wrote:pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
vili40-
2015-08-02
Šta ne pređeš u HDZ? Ovako će da te lustrirušu ako si bio pre za komunizam.vili40 wrote:a kad ćete vi napokon evoluirati iz primitivaca u nešto,bilo što?michaellcmacha wrote:pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
udba- Posts : 4945
2015-11-10
imaju prvo dosta posla oko sebe,sto godina to neće biti gotovoudba wrote:Šta ne pređeš u HDZ? Ovako će da te lustrirušu ako si bio pre za komunizam.vili40 wrote:a kad ćete vi napokon evoluirati iz primitivaca u nešto,bilo što?michaellcmacha wrote:pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
vili40-
2015-08-02
pa kako bi ti da se s vama ophodi... ne valjda civilizirano... za tu razinu uzusa bilo bi neophodno da se i vi pomaknete s razine prevrtljivih ološara... međutim to je iluzorno očekivati....tak da ide kak ide....što se mene tiče ja vam želim svako zlo koje vas more snaći i mam i usput, jel bolje niste zaslužili....za prvu ruku da vas kamarilla propisno opljačka i dovrši posao dekonstitucije, a onda da vas preplavi horda "umjerenih" i temeljito preodgoji uz prihvatljiv stupanj bestijalnog nasilja... jel to ok...vili40 wrote:a kad ćete vi napokon evoluirati iz primitivaca u nešto,bilo što?michaellcmacha wrote:pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ako i nije ok, al je bar pošteno...
2015-08-08
Kaj god poželiš drugome, tebi će se vratit dvostruko. Rekel je Isus Krist, a ti si valjda bar rođenjem katolik. Tak da kontroliraj misli. Šalji samo lijepe poruke u svemir jer će ti se vratiti dvostruko. Ili si sadomazo, pa se veseliš nabijanju na kolac?
Guest- Guest
gledaj,nije meni bitno kako se ti ophodiš prema meni,ti time više govoriš o sebi.Sve ovo što lijepiš po drugima su tvoje odlike,pročitaj to što si napisao.Znam da je gužva kod psihijatra Bože,ali probaj se i ti javiti,neće ti on ništa lošega napraviti.michaellcmacha wrote:pa kako bi ti da se s vama ophodi... ne valjda civilizirano... za tu razinu uzusa bilo bi neophodno da se i vi pomaknete s razine prevrtljivih ološara... međutim to je iluzorno očekivati....tak da ide kak ide....što se mene tiče ja vam želim svako zlo koje vas more snaći i mam i usput, jel bolje niste zaslužili....za prvu ruku da vas kamarilla propisno opljačka i dovrši posao dekonstitucije, a onda da vas preplavi horda "umjerenih" i temeljito preodgoji uz prihvatljiv stupanj bestijalnog nasilja... jel to ok...vili40 wrote:a kad ćete vi napokon evoluirati iz primitivaca u nešto,bilo što?michaellcmacha wrote:pa nikaj... evoluirao je iz kretena u debila ko i ti....jebeš takvu evoluciju... bolje bi bilo da se kod vas biotajmer narikta na rok trajanja glavice kristalke... puno je manja šteta....
vili40-
2015-08-02
I meni si davno rekao da nisi i vjerujem ti no tvoji upisi i potpora SDP prije izbora(samo ti je HNS bio kost u grlu) su zapamćeni i ljudi se ravnaju prema tome.vili40 wrote:i što bih ja sad?Treba ti pismeni dokaz da nisam za ove glasao?Uostalom,možda ga i ima po forumu ali zašto bih se uopće opravdavao.michaellcmacha wrote:eto neću sad opet ja valjda biti kriv kad ti ljudi spočitaju da si kao i još, pitaj boga koliko tulipana, raznim marasima dao mogućnost da vladaju i uništavaju sve čeg se dotaknu... ti pa baš ti, samo te već dugo sramota zbog tog pa se sad blesiraš....
Guest- Guest
Ne mora on iti Boži, ja sam njemu doktorica. Već sam mu 100 kazala da ne puši steviju, ali neće slušat. Ovo je posljedica fumanja u jutarnjim satima.
Guest- Guest
Nu sdpovke opet, oćeš da nastavim gdje sam stao o milanoviću i njegovim biserima?Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
Guest- Guest
budi ti bez brige, soj kojem ja pripadam si ruke ne da vezati žicom, sa tima kojih se vi/ti užasavaš/te ja sam imao prilike dijeliti bojno polje i znam vrlo dobro što je za činiti kad zagusti....a vi bolje ne zaslužujete.... pogotovo likani poput tebe/vas... a ne znam što vam smeta iskrenost... pa i vi ste uglavnom iskreni....
2015-08-08
Pa Dražen Budiša je prvi uletio u kolpku davši poluge vlasti u ruke svog tamničara Račana a ostalo je samo nadogradnja i neki drugi leveli. Gdje su danas njegovi liberali? Na prošlim izborima ni jedan mandat a danas jedan i to kada se prikrpio HDZu.michaellcmacha wrote:koja ti je to forma da gledamo sebe pa da vidimo šta sa vama nije u redu.... dovoljno je da vas gledamo pa da vidimo da nešto nije s vama/tobom u redu... a to što sa nama nije u redu, samo u posrednom odnosu ima veze sa vama.. nismo vam trebali dozvoliti da okvir koji smo stvorili vi razjebavate kako vam se s vremena na vrijeme dizalo... al ko ga jebe sad je tako kako je..
Guest- Guest
Ak te veseli, samo daj. Demokracija je, ne.tre911 wrote:Nu sdpovke opet, oćeš da nastavim gdje sam stao o milanoviću i njegovim biserima?Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu! Tak i ovi HDZ navalili na Vilčeka kao budala na novine. A u HDZ sve docenti. Kad im vidiš tutleka na čelu stranke, sve ti je jasno. IQ sobne temperature.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Briljantni govor generala Slobodana Praljka u haaškoj sudnici: Ne odričem se Tuđmanove politike jer je ona stvorila RH i omogućila opstanak BiH!
» Orban je u otvorenom ratu s Berlinom i EU
» Gordan Maras
» Em glup em nepismen (Maras)
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
» Orban je u otvorenom ratu s Berlinom i EU
» Gordan Maras
» Em glup em nepismen (Maras)
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
Page 2 of 6