Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Livaja klasa, Bebek sramotan (VAR-a nije bilo zbog kiše navodno).
Talijan na uzorku od 10 prvenstvenih utakmica pokazao pomak. Zadnja linija odavno nije bila na ovoj razini.
Talijan na uzorku od 10 prvenstvenih utakmica pokazao pomak. Zadnja linija odavno nije bila na ovoj razini.
Guest- Guest
Jedan Livaja klasa u nogometuAndreas Goldberger wrote:Livaja klasa, Bebek sramotan (VAR-a nije bilo zbog kiše navodno).
Drugi Livaja u drogiranju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vise san ja zaboravija o balunu, nego šta su Oršić i Petković skupa naučili...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Vise san ja zaboravija o balunu, nego šta su Oršić i Petković skupa naučili...
Hajduk živi vječno!
<3
0=0+0
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Vise san ja zaboravija o balunu, nego šta su Oršić i Petković skupa naučili...
Hajduk živi vječno!
<3
10>0+0
Guest- Guest
U ciloj ovoj korona gunguli di ne smiš nigdi s broda najteže mi je palo šta ne mogu điravat po pivnicama.fridrih-niche wrote:Lipo...
<3
Ja u zadnje vrime udaran po Gričkoj...
:D
Zadnji put prova neku indonezijsku pšeničnu craftaču, top!
A ako si gladan moš na iston mistu poist i krokodila, oćeš lešo ili na gradele.
Sad mi je ža šta san odbija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Sikter lopoveFRANK wrote:Pusi kurac ti hajduk prolozac i.craftJack Torrance wrote:Stigle dovoljne količine od suboraca iz Istre i Kvarnera za ubit nervozu prije i posli utakmice.
Samo Hajduk i craft žive vječno!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Lopovi, smirite se...
<3
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Montero wrote:Van basten bi bio ponosan
2017-04-24
Kad izgubi baca u depru gore od heroinaFRANK wrote:Jedan Livaja klasa u nogometuAndreas Goldberger wrote:Livaja klasa, Bebek sramotan (VAR-a nije bilo zbog kiše navodno).
Kad dobije diže jače od kokaina
Sa bilima smo na speedu uvik
Svi smo mi Niče sad i zauvik
#hajdukomprotivdroge
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Montero wrote:Van basten bi bio ponosan
Guest- Guest
Samo Hajduk, ljubav i narkotici...Jack Torrance wrote:Kad izgubi baca u depru gore od heroinaFRANK wrote:Jedan Livaja klasa u nogometuAndreas Goldberger wrote:Livaja klasa, Bebek sramotan (VAR-a nije bilo zbog kiše navodno).
Kad dobije diže jače od kokaina
Sa bilima smo na speedu uvik
Svi smo mi Niče sad i zauvik
#hajdukomprotivdroge
<3
Guest- Guest
2017-04-24
Govna torcidasko tovarska i vama sritno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50