Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Steta koliko su najveci hrvatski klub unistili ovi kozojebi iz vukojebina kako rece jedan forumas
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Naravno da se ZG lopovima tribaju oduzet sve titule kad su nastale na korumpiran/kriminalan način...
To je mali gram pravde za ovaj slučaj...
Sve im oduzet, i to danas, a ne sutra...
Dosta su se kitili ukradenim perjem...
;)
Onda ce i rijeka imati vise titula od hajduka
Inception
Guest- Guest
Koji samar narkomancini sa pujankiMontero wrote:fridrih-niche wrote:Naravno da se ZG lopovima tribaju oduzet sve titule kad su nastale na korumpiran/kriminalan način...
;)
Inception
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
GIANNI AGNELLI wrote:Koji samar narkomancini sa pujanki koji je uteka u Centralnu AmerikuMontero wrote:fridrih-niche wrote:Naravno da se ZG lopovima tribaju oduzet sve titule kad su nastale na korumpiran/kriminalan način...
;)
Inception
Guest- Guest
NAPUSI SE KURCA NADROGIRANI PEDERU NIKAD ALI AMA BAS NIKAD VISE NEMOJ MENE SPOMINJATI DA SAM SA PUJANKI. NEPOSTOJI MI GORA SRAMOTA U ZIVOTUfridrih-niche wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Koji samar narkomancini sa pujanki koji je uteka u Centralnu AmerikuMontero wrote:fridrih-niche wrote:Naravno da se ZG lopovima tribaju oduzet sve titule kad su nastale na korumpiran/kriminalan način...
;)
Inception
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne sramoti mefridrih-niche wrote:Ti si stari pujankas...
Zato te i volin...
<3
2015-09-13
mislim da se radi o eufemizmu i da je stvarni zahtjev bio da se makne banić s gola kako bi snage na terenu bile izjednačene.End wrote:HAJDUK OD GORICE TRAŽIO DA SE UKLONE TRAKE S GOLA
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih-niche wrote:Rijeka je šporkija od GNK Lopova...
Njih preziren najviše...
;)
Kad odojko špara na škovacinima, jebi ga... al šporak im je grad baš u pičku materinu...
darth_vader-
2014-04-17
sitting_bull wrote:mislim da se radi o eufemizmu i da je stvarni zahtjev bio da se makne banić s gola kako bi snage na terenu bile izjednačene.End wrote:HAJDUK OD GORICE TRAŽIO DA SE UKLONE TRAKE S GOLA
Prvi ste počeli s papirićima zbog kojih niste mogli razviti igru 2009...čuveno kmečanje nakon jedine Bebekove pošteno odsvirane utakmice u karijeri. Možemo i mi sad malo zajebavati za promjenu.
darth_vader-
2014-04-17
GIANNI AGNELLI wrote:Ne sramoti mefridrih-niche wrote:Ti si stari pujankas...
Zato te i volin...
<3
darth_vader-
2014-04-17
tko uzima za ozbiljno ekipu koja iz svlačionice pobjegne u autobus pa kući, umjesto na teren igrati utakmicu?jasambrend wrote:sitting_bull wrote:mislim da se radi o eufemizmu i da je stvarni zahtjev bio da se makne banić s gola kako bi snage na terenu bile izjednačene.End wrote:HAJDUK OD GORICE TRAŽIO DA SE UKLONE TRAKE S GOLA
Prvi ste počeli s papirićima zbog kojih niste mogli razviti igru 2009...čuveno kmečanje nakon jedine Bebekove pošteno odsvirane utakmice u karijeri. Možemo i mi sad malo zajebavati za promjenu.
sitting_bull-
2015-09-28
I čuvena emisija "Zatvoreno" na HRT-u poslin utakmice kad je sad već osuđeni kriminalac Zoran Mamić kmečao kako su papiri mogli nekome oštetiti oko.jasambrend wrote:
Sljedeću utakmicu poslin te na Poljudu (ako se na varam on je tada bio samo SD i sjedio je na klupi) dobio je poruku: "Zorane, pogledaj visoko i pazi da ti nešto ne padne u oko" dok je s vrha zapadne tribine prema klupi Dinama letjelo opasno, radioaktivno i atomsko cvijeće...
Guest- Guest
sektaški humor.Andreas Goldberger wrote:I čuvena emisija "Zatvoreno" na HRT-u poslin utakmice kad je sad već osuđeni kriminalac Zoran Mamić kmečao kako su papiri mogli nekome oštetiti oko. :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:jasambrend wrote:
Sljedeću utakmicu poslin te na Poljudu (ako se na varam on je tada bio samo SD i sjedio je na klupi) dobio je poruku: "Zorane, pogledaj visoko i pazi da ti nešto ne padne u oko" dok je s vrha zapadne tribine prema klupi Dinama letjelo opasno, radioaktivno i atomsko cvijeće... :rofl:
jedino što je vama preostalo je da kao onomad kad ste bili adolescenti i drkali na playbojeve duplerice danas drkate na dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Tko uzima za ozbiljno Tattine malene plaćenike?sitting_bull wrote:tko uzima za ozbiljno ekipu koja iz svlačionice pobjegne u autobus pa kući, umjesto na teren igrati utakmicu?jasambrend wrote:sitting_bull wrote:mislim da se radi o eufemizmu i da je stvarni zahtjev bio da se makne banić s gola kako bi snage na terenu bile izjednačene.End wrote:HAJDUK OD GORICE TRAŽIO DA SE UKLONE TRAKE S GOLA
Znaci, male balegare koji pišu kako im osuđeni kriminalac, lopov, druker i picka, naredi...
Svašta...
Bolje se pokrij po usima i budi kuco...
;)
Guest- Guest
logika idiota iz rogotina.fridrih-niche wrote:Tko uzima za ozbiljno Tattine malene plaćenike?sitting_bull wrote:tko uzima za ozbiljno ekipu koja iz svlačionice pobjegne u autobus pa kući, umjesto na teren igrati utakmicu?jasambrend wrote:sitting_bull wrote:mislim da se radi o eufemizmu i da je stvarni zahtjev bio da se makne banić s gola kako bi snage na terenu bile izjednačene.End wrote:HAJDUK OD GORICE TRAŽIO DA SE UKLONE TRAKE S GOLA
Znaci, male balegare koji pišu kako im osuđeni kriminalac, lopov, druker i picka, naredi...
Svašta...
Bolje se pokrij po usima i budi kuco...
;)
samo i jedino hajduk je pobjegao s terena u cjelokupnoj povijesti hrvatskog nogometa.
ha, možda bi bilo bolje da ste i u gorici pobjegli i ostavili sumnju što bi bilo.
ovako je svaka sumnja uklonjena i sad je svima jasno da vam svaka dlaka smeta, a i kad se sve dlake uklone opet ne možete nikoga pojebati.
sitting_bull-
2015-09-28
Odlogiraj se, vrsni poznavatelju zemljopisa, a užasni praktikantu dedukcije...
Tvoji spinovi su teški past tense, prohujali s vihorom...
;)
;)
Guest- Guest
Kaze se zameli sa vjetromfridrih-niche wrote:Odlogiraj se, vrsni poznavatelju zemljopisa, a užasni praktikantu dedukcije...
;)
2015-09-13
Nikad nisi ni poznavao film.
2015-09-13
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50