Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
Laze ka pas. Otkud njemu 600kuna da kupi dres???Andreas Goldberger wrote:Tija mu rođo pokloniti dres, ne želi čuti...
Da će sam kupiti, dva dana neće pušiti i kupiti će dres s imenom...
Klosar je klosaru od rodjaka da dres ali on sad glumi facu da je neki ljubitelj hajduka koji od kluba neuzima nista a daje sve.
Ko ga nezna skupo bi ga platija. Klosar
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Joj, daj brend ne seri ... Kad se pikne u Hajduka i njegove lopove onda su to frizirani pamfleti, a kad se pikne u Dinamo i Mamića onda je to istina ... Znam ja kaj je navijačka strast, al' daj o'ladi malo ...jasambrend wrote:Aj probaj te frizirane pamflete prodati nekoj vrtićkoj djeci koja nisu uspjela popratiti kronologiju svega, nemoj ovdi pliz...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Joj, daj brend ne seri ... Kad se pikne u Hajduka i njegove lopove onda su to frizirani pamfleti, a kad se pikne u Dinamo i Mamića onda je to istina ... Znam ja kaj je navijačka strast, al' daj o'ladi malo ...jasambrend wrote:Aj probaj te frizirane pamflete prodati nekoj vrtićkoj djeci koja nisu uspjela popratiti kronologiju svega, nemoj ovdi pliz...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
E, i odjebite svi tatičari s ove svete teme.
darth_vader-
2014-04-17
opet se pametni tovari javljaju izvana, a jedva dočekali pobjeći iz te šuge od kluba
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bla, bla, bla...End wrote:opet se pametni tovari javljaju izvana, a jedva dočekali pobjeći iz te šuge od kluba
Javio se onaj koji je mogao s 17 godina pobjeći, pa ipak nije. Zato prestani srati, baci drkicu na mesića i odjebi s ove teme.
Guest- Guest
istina trebao je prihvatiti ponudu kaštel sućurca, možda bi na koncu ipak napravio karijeru i izbjegao šamare dinama
2015-08-25
A sta mislis da je zaigrao za Garazu sa pujanki.End wrote:istina trebao je prihvatiti ponudu kaštel sućurca, možda bi na koncu ipak napravio karijeru i izbjegao šamare dinama
Koje bi zemlhe bile najatraktivnije za odvikavanje od ovisnosti
Spanjolska Italija Malta ili Herceg Bosna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
"Zato prestani srati, baci drkicu na mesića i odjebi s ove teme"
Dakle, jedino je drkicu na mesića bacio...
Dakle, jedino je drkicu na mesića bacio...
Guest- Guest
Livaja je sad junak , a opet ce ga krajem lipnja razapeti kad ode . Prigovarati ce mu se da je dosao samo odrzavati formu dok ne potpise u ljeto za neki europski klub,da je uzeo mjesto nekom bilom tiću iz libanona , da se nije zalagao ,da nije pristao na nove uvjete eventualnog novog ugovora jer je pohlepna svinja
Ironicno da potpises igraca koji ce biti slobodan pregovarati sa svima , a istovremeno imas caktasa koji zbog toga nece biti u sastavu dok mu ugovor ne istekne
Vizija ,ali za novi apartman debelog
Ironicno da potpises igraca koji ce biti slobodan pregovarati sa svima , a istovremeno imas caktasa koji zbog toga nece biti u sastavu dok mu ugovor ne istekne
Guest- Guest
SmijehBeef Supreme wrote:Ironicno da potpises igraca koji ce biti slobodan pregovarati sa svima , a istovremeno imas caktasa koji zbog toga nece biti u sastavu dok mu ugovor ne istekne
2015-08-25
Beef Supreme wrote:Livaja je sad junak , a opet ce ga krajem lipnja razapeti kad ode . Prigovarati ce mu se da je dosao samo odrzavati formu dok ne potpise u ljeto za neki europski klub,da je uzeo mjesto nekom bilom tiću iz libanona , da se nije zalagao ,da nije pristao na nove uvjete eventualnog novog ugovora jer je pohlepna svinja
Livaja nije nikakav junak niti znam nekog tko ga takvim gleda. Čovjek je došao iz obiteljskih razloga u Split, to je glavni razlog potpisa za Hajduk i to je ok. Igra za mali novac s obzirom na kvalitetu koji ima i to je isto ok.
Ako ode na lito, i to je isto ok nek pruži dobre igre i pomogne u ovom periodu do lita. Isto tako, postoji mogućnost i da ostane, kao i s Kalinićem.
Caktaš je druga priča, on sebe ne vidi više u Hajduku, dok s druge strane odbija transfer i odbija smanjiti ugovor što znači da poslin lita neće više biti u klubu. U svome tome ima nešto što se zove atmosfera u momčadi, a o tome isto treba voditi računa. Na stranu kvaliteta koju Caktaš ima.
I btw. ovo sam zadnjih par dana pročitao na više mjesta od "velikih" navijača Hajduka. Da što će ti Livaja na 4 mjeseca. A ti isti su kad je Rijeka dovela Drmića ili Osijek Santinija (isto do kraja sezone) pisali kako se Rijeka/Osijek pojačavaju, a Hajduk dovodi drugoligaškog igrača iz Italije. Ista stvar je u Rijeci/Osijeku vrhunski posao, u Hajduku nešto što je smiješno. A Santini još ni nema riješene papire i pravo nastupa. Da ga je Hajduk doveo pod tim uvjetima i da nema pravo nastupa vrištali bi portali i forumi o smiješnom Hajduku, a ti bi blejao o nekakvim apartmanima.
Guest- Guest
Vidi dragi amperu. Nije Livaja problem kao Igrac. Madà je bomba.
Livajin obiteljski background odaje naznake da bi lako mogao zavrsiti sa iglom u venama ili ovisnost o dopu
Bio mu je jedan rodjak na forumu neko vrijeme znas i sam o kakvoj se obitelji radi.
Livajin obiteljski background odaje naznake da bi lako mogao zavrsiti sa iglom u venama ili ovisnost o dopu
Bio mu je jedan rodjak na forumu neko vrijeme znas i sam o kakvoj se obitelji radi.
2015-09-13
FRANK wrote:
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:FRANK wrote:
2015-09-13
Beef Supreme wrote:FRANK wrote:
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Vidi dragi amperu. Nije Livaja problem kao Igrac. Madà je bomba.
Isto tako je poznato da u toj obitelji žene ukrote muškarce, kako našeg nicheta tako je ukrotilo i Marka.
Kako se Marko vratio u Hajduk, tako će niche na forum kad dođe vrime za to.
Ništa kontra nicheta....
Niko kao niche
Guest- Guest
Barko Krivaja ce se razvesti za 3-5 godina..
A niche nece nikad jer se bogato ozenio za gosparku koja sponzorira njegovu narkomaniju
Muska kurva niche
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50