vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
anemičar se pojavio na dalekovidnici i udba efendija odmah živnuo.
udbaška budaletino, sada nitko neće rušiti ni anemičnog idiota ni njegovu puzavu vladu, jer to što je anemičar zasro, nitko ne želi čistiti.
možda bi se netko i prihvatio toga posla, ali nitko ne želi pokapati ljude koje je ubio anemičarev nerad.
isto je i sa ekonomskom situacijom, zdravstveni je sustav uništen i devastiran, jedino se "povoljni krediti" dižu redovno kako bi se izbjegli socijalni nemiri.
udbaška budaletino, sada nitko neće rušiti ni anemičnog idiota ni njegovu puzavu vladu, jer to što je anemičar zasro, nitko ne želi čistiti.
možda bi se netko i prihvatio toga posla, ali nitko ne želi pokapati ljude koje je ubio anemičarev nerad.
isto je i sa ekonomskom situacijom, zdravstveni je sustav uništen i devastiran, jedino se "povoljni krediti" dižu redovno kako bi se izbjegli socijalni nemiri.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
kaže spamer iz središnjice hdz-a.cassanowa wrote:Od ovih eurovampira na vlasti jedino su esdepejci gori...
sve su vas uzbunili i naredili da dežurate na netu i branite lik i delo lekarkinog deteta.
zanimljivo je kako sve te priče uvijek počinju s blagom kritikom režima, a krivnja i odgovornost se onda prebacuje na oporbu.
hdz rules.
zna se.
sitting_bull-
2015-09-28
I pametno fokusirani s imenom i perzimenom isto, (zaboravija sam napisat...)cassanowa wrote:Od ovih eurovampira na vlasti jedino su esdepejci gori...
Guest- Guest
Ma koja vlast, ma koja oporba??? Jel ti vidiš di živiš?sitting_bull wrote:kaže spamer iz središnjice hdz-a.cassanowa wrote:Od ovih eurovampira na vlasti jedino su esdepejci gori...
sve su vas uzbunili i naredili da dežurate na netu i branite lik i delo lekarkinog deteta.
zanimljivo je kako sve te priče uvijek počinju s blagom kritikom režima, a krivnja i odgovornost se onda prebacuje na oporbu.
hdz rules.
zna se.
Guest- Guest
hoćeš reći kako si se registrirao sam, bez naredbe?cassanowa wrote:Ma koja vlast, ma koja oporba??? Jel ti vidiš di živiš?sitting_bull wrote:kaže spamer iz središnjice hdz-a.cassanowa wrote:Od ovih eurovampira na vlasti jedino su esdepejci gori...
hdz rules.
zna se.
niti vrijeme niti tema ti ne idu na ruku.
da nisi ti jedan od onih "pametnih" što ne idu na izbore?
ne vjerujem.
ostavljaš dojam kako si iz kvote 17,6%.
sitting_bull-
2015-09-28
1. Da, to hoću reći. Nisam stranački opredjeljen. Samo sam konzervativac i libtardi se ne uklapaju u moj svjetonazor.sitting_bull wrote:hoćeš reći kako si se registrirao sam, bez naredbe?cassanowa wrote:Ma koja vlast, ma koja oporba??? Jel ti vidiš di živiš?sitting_bull wrote:kaže spamer iz središnjice hdz-a.cassanowa wrote:Od ovih eurovampira na vlasti jedino su esdepejci gori...
hdz rules.
zna se.
niti vrijeme niti tema ti ne idu na ruku.
da nisi ti jedan od onih "pametnih" što ne idu na izbore?
ne vjerujem.
ostavljaš dojam kako si iz kvote 17,6%.
2. Idem na svake izbore (osim europskih,jer sam svoju građansku dužnost glede EU obavio na referendumu kad sam glasao protiv ulaska u tu tvorevinu.). Nažalost u većini slučajeva moja opcija bi popušila. Nekad mi je to smetalo, a sad me boli kurac. Svejedno, idalje želim biti odgovoran građanin RH, pa ću izlazit na hrvatske izbore..
3. Ne znam što je kvota 17,6% i zbog toga se ne osijećam zakinutim.
Guest- Guest
1. hdz, škoro, hasanbegović, krišto se onda uklapaju, izuzev anemičnog šalabajzera - on je kardeljev gojenac.
2. dobro. nisi "pametan".
3. kvota 17,6% je izabrala ovaj režim koji je sada na vlasti.
sitting_bull-
2015-09-28
1. Boli me kurac kako se ko zove. Bitan mi je svjetonazor i svoj bih mogao braniti pred bilo kim. Uglavnom nisakim se ne slažem 100%. ali od svakog mogu prihvatiti ono što mi je prihvatljivo.sitting_bull wrote:1. hdz, škoro, hasanbegović, krišto se onda uklapaju, izuzev anemičnog šalabajzera - on je kardeljev gojenac.
2. Biće da si ti pametan kad možeš donositi takve zaključke.
3. A kvota od 28% nas je dovela u europsku tamnicu.
Guest- Guest
sto mislis da oni koji nisu glasali nitko nije hdzovac?..prevario bi se..znam brdo njih koji nisu glasali a glasali bi da su mogli..evo moj nedavno preminuli stric bi glasao za hdz ali nije mogao jer je bio gotovo nepokretan..a znam jos x takvihsitting_bull wrote:1. hdz, škoro, hasanbegović, krišto se onda uklapaju, izuzev anemičnog šalabajzera - on je kardeljev gojenac.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..takva situacija ce se najbolje vidjet uskoro na lokalnim izborima u zagrebu...nitko nije za bandica a bandic ce opet pobjediti i to opet podosta uvjerljivo...ja ih sad znam bar deset koji ce glasat za bandica a javno glume nekakve protivnike
2015-09-08
ako bandić pobijedi, onda će anemični idiot biti taj koji će u hrvatskoj ugasiti svjetlo prije nego li pobjegne u brisel.vuksadinare wrote:..takva situacija ce se najbolje vidjet uskoro na lokalnim izborima u zagrebu...nitko nije za bandica a bandic ce opet pobjediti i to opet podosta uvjerljivo...ja ih sad znam bar deset koji ce glasat za bandica a javno glume nekakve protivnike
u tom slučaju neka uhljebničko-domoljubno-klerikalna bagra radi što od hrvatske hoće.
usprkos koroni moji su papiri za rad izvan hrvatske u proceduri.
sitting_bull-
2015-09-28
...ode ti posavec plenkiju a pobjegao od sdp-a kako pise jutarnji...sitting_bull wrote:ako bandić pobijedi, onda će anemični idiot biti taj koji će u hrvatskoj ugasiti svjetlo prije nego li pobjegne u brisel.vuksadinare wrote:..takva situacija ce se najbolje vidjet uskoro na lokalnim izborima u zagrebu...nitko nije za bandica a bandic ce opet pobjediti i to opet podosta uvjerljivo...ja ih sad znam bar deset koji ce glasat za bandica a javno glume nekakve protivnike
u tom slučaju neka uhljebničko-domoljubno-klerikalna bagra radi što od hrvatske hoće.
2015-09-08
I od tebe jednom nešto pametno.sitting_bull wrote:
hdz rules.
zna se.
bandic bu pobjedio..jer mu nema ko kvalitetno parirat u zagrebu...ono sto drugi nude upitno je je'l mogu voditi vlastitu zgradu
2015-09-08
bandic nikad nece doci lakse do pobjede u zagrebu nego sad...nece u prvom krugu pobjediti ali u drugom krugu mozes se kladiti na njega bez brige...
2015-09-08
....tajno ili polutajno ga podrzavaju hdz i most i dio sdp-a i agenture 'mozemo'...a ovi na kvazi ljevici boze sacuvaj...nemreju se dogovoriti tko je veci a tko manji ljevicar...tko vise kuri protiv bandica a tko su tajni njegovi ortaci
2015-09-08
..odlazis vec pet godina...i jos ces petsitting_bull wrote:ako bandić pobijedi, onda će anemični idiot biti taj koji će u hrvatskoj ugasiti svjetlo prije nego li pobjegne u brisel.vuksadinare wrote:..takva situacija ce se najbolje vidjet uskoro na lokalnim izborima u zagrebu...nitko nije za bandica a bandic ce opet pobjediti i to opet podosta uvjerljivo...ja ih sad znam bar deset koji ce glasat za bandica a javno glume nekakve protivnike
2015-09-08
..osim ako nisi bankrotirao pa si tako živčan
2015-09-08
Pa vi ste bili na vlasti od 1945. do 1991., a nije vas nitko birao. I...gone with the wind...sitting_bull wrote:1. hdz, škoro, hasanbegović, krišto se onda uklapaju, izuzev anemičnog šalabajzera - on je kardeljev gojenac.
izmišljaš.vuksadinare wrote:..odlazis vec pet godina...i jos ces petsitting_bull wrote:ako bandić pobijedi, onda će anemični idiot biti taj koji će u hrvatskoj ugasiti svjetlo prije nego li pobjegne u brisel.vuksadinare wrote:..takva situacija ce se najbolje vidjet uskoro na lokalnim izborima u zagrebu...nitko nije za bandica a bandic ce opet pobjediti i to opet podosta uvjerljivo...ja ih sad znam bar deset koji ce glasat za bandica a javno glume nekakve protivnike
ponudu za stalni odlazak sam dobio prije točno godinu dana, a oni koji prate znaju da zadnjih 20 godina uvijek dio godine radim izvan hrvatske, ali u manjim intervalima od najviše dva tjedna u komadu.
no, ako te veseli i tješi, smatraj da si u pravu.
inače, najveća mi je greška što nisam otišao 1989. kad sam imao istu ponudu.
jebiga, idealist i budala. ni u najcrnjem scenariju nisam vidio da će se hrvatska na ovakav način i uz asistenciju ovakvih anemičnih šalabajzera sunovratiti u beznađe.
sitting_bull-
2015-09-28
udbaška budala u punom sjaju.Eroo wrote:Pa vi ste bili na vlasti od 1945. do 1991., a nije vas nitko birao. I...gone with the wind... :):sitting_bull wrote:1. hdz, škoro, hasanbegović, krišto se onda uklapaju, izuzev anemičnog šalabajzera - on je kardeljev gojenac.
eroo, ti bi dao lijevo jaje samo da tvoja stara udba dođe na isto kao od 1945. do 1991.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Devet mrtvih i tisuće ranjenih u prosvjedima u Gazi
» 'Vala starimo,mlade ne zanima Tito ne znam hoće li poslije nas kad odapnemo imati tko doči na Titov grob'
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Frigaš diktaturu,tisuce zatvorenih,bilanca mora ići dalje:Merkel pozvala Erdogana u Berlin
» U BiH se moze ocekivati cak 100 000 mrtvih od korona virusa
» 'Vala starimo,mlade ne zanima Tito ne znam hoće li poslije nas kad odapnemo imati tko doči na Titov grob'
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Frigaš diktaturu,tisuce zatvorenih,bilanca mora ići dalje:Merkel pozvala Erdogana u Berlin
» U BiH se moze ocekivati cak 100 000 mrtvih od korona virusa
Page 3 of 4