DRUŽE TITO KAKO STE DANAS
Page 1 of 1
DRUŽE TITO KAKO STE DANAS
https://www.jutarnji.hr/globus/politika/sebe-vidim-kao-politickog-maratonca-tek-mi-je-50-na-zagreb-saljem-najjaci-pobjednicki-tim-15015949
IMALI IKO NORMALAN U OVOJ HRVATOSLAVIJI
IMALI IKO NORMALAN U OVOJ HRVATOSLAVIJI
Guest- Guest
Re: DRUŽE TITO KAKO STE DANAS
na zagreb salje 'najjaci tim' a napravio je tim upravo onako kako bi bandic htio...dakle likove koje ne poznaju ni u vlastitom kvartu susjedi....kao sto ce sdp poslati marasa za kojeg vjerojatno ni njegov pas ne glasa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rumunjska nas je debelo prestigla. Hrvatska je ekonomski na dnu Europe
EUROSTAT je jučer objavio podatke o potrošnji po glavi stanovnika u 2019. godini koji pokazuju kako je Hrvatska na samome dnu u Europskoj uniji.
Stvarna individualna potrošnja (AIC) mjeri materijalnu dobrobit kućanstva.
Hrvatska je prema novim podacima druga najsiromašnija zemlja EU, a od nas je gora samo Bugarska.
Eurostatovi podaci, prikazani i tablično i na karti, pokazuju da je devet zemalja članica po kriteriju materijalne dobrobiti kućanstava iznad prosjeka EU. Najbogatiji je Luksemburg koji je 35 posto iznad europskog prosjeka. Slijedi Njemačka s 22 posto. U grupi zemalja koje stvarnu individualnu potrošnju imaju od 9 do 18 posto iznad prosjeka EU su Austrija, Danska, Belgija, Nizozemska, Finska, Francuska i Švedska.
Rumunjska se sad izjednačila s Poljskom, a prestigla je i Grčku koja je po potrošnji na 78 posto prosjeka EU.
Ne samo da posljednjih godina politika nije učinila gotovo ništa značajno da bismo porasli na listi koja mjeri stvarni standard građana nego se, zbog duboke koronakrize u kojoj smo trenutno, ne može očekivati značajniji napredak ni u ovoj godini, za koju ćemo podatke vidjeti sljedeće godine, ni u 2021.
EUROSTAT je jučer objavio podatke o potrošnji po glavi stanovnika u 2019. godini koji pokazuju kako je Hrvatska na samome dnu u Europskoj uniji.
Stvarna individualna potrošnja (AIC) mjeri materijalnu dobrobit kućanstva.
Hrvatska je prema novim podacima druga najsiromašnija zemlja EU, a od nas je gora samo Bugarska.
Eurostatovi podaci, prikazani i tablično i na karti, pokazuju da je devet zemalja članica po kriteriju materijalne dobrobiti kućanstava iznad prosjeka EU. Najbogatiji je Luksemburg koji je 35 posto iznad europskog prosjeka. Slijedi Njemačka s 22 posto. U grupi zemalja koje stvarnu individualnu potrošnju imaju od 9 do 18 posto iznad prosjeka EU su Austrija, Danska, Belgija, Nizozemska, Finska, Francuska i Švedska.
Rumunjska, koja nas je prestigla 2015. godine, sad je debelo ispred
U toj skupini nije Rumunjska, ali je debelo ispred Hrvatske koju je prestigla 2015. godine. Te godine obje zemlje bile su na 58 posto prosjeka EU, a sada je, prema novim podacima koji obuhvaćaju 2019. godinu, Rumunjska na 79 posto prosjeka EU, a Hrvatska na 66 posto.Rumunjska se sad izjednačila s Poljskom, a prestigla je i Grčku koja je po potrošnji na 78 posto prosjeka EU.
Ne samo da posljednjih godina politika nije učinila gotovo ništa značajno da bismo porasli na listi koja mjeri stvarni standard građana nego se, zbog duboke koronakrize u kojoj smo trenutno, ne može očekivati značajniji napredak ni u ovoj godini, za koju ćemo podatke vidjeti sljedeće godine, ni u 2021.
vili40-
2015-08-02
ma jebe se plenkiju..lik je upravo priznao da ga zanima samo osobna karijera sa onim 'mlad sam zeljan fotelja'...niti je jasno odredio da sebe u tome vidi samo u hrvatskoj...dakle prakticno kao d aje sebe stavio na politicku burzu pa ko ponudi vise njihov je
2015-09-08
jebeš budalu on je u suštini nebitan ,,,vuksadinare wrote:ma jebe se plenkiju..lik je upravo priznao da ga zanima samo osobna karijera sa onim 'mlad sam zeljan fotelja'...niti je jasno odredio da sebe u tome vidi samo u hrvatskoj...dakle prakticno kao d aje sebe stavio na politicku burzu pa ko ponudi vise njihov je
da nije plenki di je ,,,,bio bi drugi isti il gori svejedno ,,,bio bi socijalista
HRVATOSLAVI biraju samo socijaliste u vlast
Guest- Guest
pogledajte milančeta
boktejebo ,,,,,najveći balkanac političar u povjesti,,,, dodik je beba za naše milanče
I TO BIRAJU HRVATOSLAVI
jebeš plenkija ,, mene zanima mediski rasizam socijalističkih novinara stasalih kroz obrazovanje zvano JOVIĆIZAM
boktejebo ,,,,,najveći balkanac političar u povjesti,,,, dodik je beba za naše milanče
I TO BIRAJU HRVATOSLAVI
jebeš plenkija ,, mene zanima mediski rasizam socijalističkih novinara stasalih kroz obrazovanje zvano JOVIĆIZAM
Guest- Guest
..pa naravno da je nebitan..on se vodi logikom tu sam dok duram duram..kad ne budem durao adio..imam vec pripremljen transfer ili transfere...pa nije plenki npr.kao jandrokovic i bacic koji se drze hdz-a(ili sdp-a) kao pijan plota jer nemaju pricuvnu soluciju za svoju karijeru...kao plenki...pametan covjek ce iscitati upravo to iz ovog intervjua..di je plenki jasno rekao tko hoce razumjeti..'ja znam gdje cu?a gdje cete vi?'...i na taj nacin drzi za muda podcinjene da bez njega mogu najvise biti predsjednici mjesnih zajednica ili kucnog savjeta..slicno je djelovanje i bandica plenkijevom...razlika je u tome sto je bandic vec star i manje vise svoju karijeru polako privodi krajuobala razuma wrote:jebeš budalu on je u suštini nebitan ,,,vuksadinare wrote:ma jebe se plenkiju..lik je upravo priznao da ga zanima samo osobna karijera sa onim 'mlad sam zeljan fotelja'...niti je jasno odredio da sebe u tome vidi samo u hrvatskoj...dakle prakticno kao d aje sebe stavio na politicku burzu pa ko ponudi vise njihov je
da nije plenki di je ,,,,bio bi drugi isti il gori svejedno ,,,bio bi socijalista
HRVATOSLAVI biraju samo socijaliste u vlast
2015-09-08
cak mi i ovaj intervju plenkija na jedan nacin djeluje pomalo kao i oprostajni..ili da jos nece dugo karijeru graditi bar ovdje...ovisi i o daljnjim izbornim rezultatima...plenki nije glup da ne bi shvatio da mu mozebitno losi izborni rezultati hdz-a ne pogoduju u karijeri i da je najbolje iskociti iz jureceg vlaka prema kraju pruge u pravom trenutku po njega dok se ne razbije
2015-09-08
o tom se radivuksadinare wrote:cak mi i ovaj intervju plenkija na jedan nacin djeluje pomalo kao i oprostajni..ili da jos nece dugo karijeru graditi bar ovdje...ovisi i o daljnjim izbornim rezultatima...plenki nije glup da ne bi shvatio da mu mozebitno losi izborni rezultati hdz-a ne pogoduju u karijeri i da je najbolje iskociti iz jureceg vlaka prema kraju pruge u pravom trenutku po njega dok se ne razbije
o suzi novinara obrazovanih jovićizmom
zar se ne primjeti naslov , roman čitav
kud sad da ide novinar jovićist
kojem bogu da se moli ,
Guest- Guest
ne znam je'l bilo to plenkijevo iskusavanje ili taktika da preko malenice vidi tko mu je stvarno lojalan u stranci plasirajuci pricu o preustroju lokalne samouprave,kresanju pozicija i placa a ako je tako bilo iz ovog je mogao vidjeti tko mu je stvarno lojalan u starnci a tko ne..ispostavilo se da ima itekako razloga brigu jer prakticno je izazvao buru nezadovoljstva člokalnih duznosnika u samoj stranci pa cak i oih koji su se smatrali kao lojalnim koji su doslovno porucili..'plenki ne bu to tako islo ka'k si zamislio ugrozavas nam fotelje'...dakle ako je ista shvatio shvatio je da zapravo u starnci ima onoliku 'lojalnost' dok stranackim sudrugovima ne ugrozis fotelju u suprotnom dobijas ljute neprijatelje i oporbu...koje trice i kucine iz prica mi smo ovo ono zbog oog i onog i ideoloskih fraza..
2015-09-08
nekakva bit problema bi bilo konačno razumjeti da paket ljudi koji je na vlasti nemože otići bez rotacije
što je jača centrifuga više uljeza će izletiti
smisao svega koji bi hrvat morao konačno zaključiti bi morao biti vlast koju imamo nemože biti gora , ako bude gora brže će pasti
istina milančetova diktatura dok je bio premier je bila grozomorna sa srbendama ministrima i vukao ju je do iznemoglosti
al to je bila samo jedna škola
opozicioni političari trebaju podršku puka do krvi inače socijalisti ne odustaju od vlasti
da je u zadnjih 3/4 stoljeća postojala istinska masovna pobuna hrvatskog puka ,,,desile bi se promjene
al hrvatoslavski puk je više socijalistički nego hrvatski i ne traži i ne želi realan život i realnu vlast ,,to je činjenica
bolna činjenica
što je jača centrifuga više uljeza će izletiti
smisao svega koji bi hrvat morao konačno zaključiti bi morao biti vlast koju imamo nemože biti gora , ako bude gora brže će pasti
istina milančetova diktatura dok je bio premier je bila grozomorna sa srbendama ministrima i vukao ju je do iznemoglosti
al to je bila samo jedna škola
opozicioni političari trebaju podršku puka do krvi inače socijalisti ne odustaju od vlasti
da je u zadnjih 3/4 stoljeća postojala istinska masovna pobuna hrvatskog puka ,,,desile bi se promjene
al hrvatoslavski puk je više socijalistički nego hrvatski i ne traži i ne želi realan život i realnu vlast ,,to je činjenica
bolna činjenica
Guest- Guest
Similar topics
» Druže Tito mi ti se kunemooo..
» Druže Tito mi u SDP-u ti se koljemo
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» Druže Tito mi u SDP-u ti se koljemo
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
Page 1 of 1