Druže Tito mi u SDP-u ti se koljemo
Page 1 of 1
Druže Tito mi u SDP-u ti se koljemo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/padale-teske-rijeci-i-uvrede-na-burnoj-sjednici-o-raspodjeli-funkcija-nisam-ni-s-k-ni-lignja-15009534
Nestalo love. Nisu se svi oćešali za mandat a prijeti im i potop na lokalnim izborima. Tko ih jebe. Neka pređu u HDZ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Druže Tito mi u SDP-u ti se koljemo
Jel znate da se dobije 300 tisuća kuna po mandatu osvojenom iz proračuna ?
E sad računaj kad su mislili da će imat deset mandata manje dakle niti tri milijuna kuna nit deset saborski fotelja.
Nervoza. Fali para.
E sad računaj kad su mislili da će imat deset mandata manje dakle niti tri milijuna kuna nit deset saborski fotelja.
Nervoza. Fali para.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajme cigana...
Jučer se neki triglodit hvalio kako su DP-u “pripala dva odbora” (?!) i “trinaest mjesta ukupno u odborima”.
Kad jezik proradi brže od mozga...dobro, tamo ga nema previše, da ga ima, bili bi u vladajućoj kvoti i oni i Most, bez obzira na rezultate.
Jučer se neki triglodit hvalio kako su DP-u “pripala dva odbora” (?!) i “trinaest mjesta ukupno u odborima”.
Kad jezik proradi brže od mozga...dobro, tamo ga nema previše, da ga ima, bili bi u vladajućoj kvoti i oni i Most, bez obzira na rezultate.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jel znate da se dobije 300 tisuća kuna po mandatu osvojenom iz proračuna ?
Nervoza. Fali para.
Bome...potrošili za kampanju 8,2 milijuna kn, HDZ 7,3 milijuna.
A kubure s financijama već preko 10 godina.
Guest- Guest
Similar topics
» Druže Tito mi ti se kunemooo..
» DRUŽE TITO KAKO STE DANAS
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» DRUŽE TITO KAKO STE DANAS
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
Page 1 of 1