VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
ZanimljivoRingo10 wrote:Nemoj Sora zajebavat
Ja sam cuo da je Manolic jeo ljudsko meso a najvise volio Hrvatsku djecu na raznju.
Kazu da je od zarobljenih ustasa pravio rostilj. Volio mladu ustasovinu na gradele.
Ja to cuo iz pouzdanih izvora ...vrlo pouzdanih
Uporabili smo iste metafora
Ajd
Neki dan se to meni dogodilo sa sinom na fejsu
Oboje smo iste skoro iste riječi koristili u objavi
Lijepo ti pozdrav Ringec
I čuvaj nam Australiju
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
hoćeš reći da jugonacizam pod partizanskom diktaturom proleterijata koje je rukovodio austriski regrutant , sovjetski komunist habzburško kopile nije fašizamSora wrote:Misliš?obala razuma wrote:pa jeli iko ikog u ww2 mrzio ko hićo što je mrzio žabare ,,Sora wrote:Je okobala razuma wrote:logike ima,,,,,, kad se sagleda kako je poimao musolinijaSora wrote:marcellus wrote:abraham wrote: HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠIST
Aj si ti dok učio da je nešto logično
Onda stvarno je
Čuj ja ti nisam baš u to sigurna
Znam da je sve volio manje više
Volio peći ljude da budu ukusnijiv
Spaljivsti u pećima.. Malo preveć pa mu ode u dim
Ali je brate bijo je antifašist. Borio se protiv fašista. Do zadnje kapi benzina
Guest- Guest
Sora wrote:Ma nena dokaza
Da, ima već bi bio manolić suđen
haha da što je ono bilo s Karamarkom kad je spomenuo da bi sudio Manoliću? Ups. Ko to sme da sudi antifašistima?
Tko godmarcellus wrote:Sora wrote:Ma nena dokaza
Da, ima već bi bio manolić suđen
haha da što je ono bilo s Karamarkom kad je spomenuo da bi sudio Manoliću? Ups. Ko to sme da sudi antifašistima?
Kome se digne
Svi koje iritira crveno a vole crno
Općenito RH je pobrisala pod s antifašizmpm
No. Nagrada tek slijedi za te izdajnikr
antifašisti, da, progresivan svijet. Pol Pot, Enver Hoxha, Ceaussescu, Staljin, Honecker, sve sam čovjekoljubac.
Ringo10 wrote:Nemoj Sora zajebavat
Ja sam cuo da je Manolic jeo ljudsko meso a najvise volio Hrvatsku djecu na raznju.
Kazu da je od zarobljenih ustasa pravio rostilj. Volio mladu ustasovinu na gradele.
Ja to cuo iz pouzdanih izvora ...vrlo pouzdanih
Naravno, Joža nije bio takav zločest da bi mučio i ubijao ljude. Poznato je da su komunistički režimi, naročito u vrijeme dok su svi bili pod Staljinovom kontrolom, bili vrlo humani i da su za šefove tajne policije uvijek postavljali ljude koji ne bi mrava zgazili, kamoli nekog ubili, otrovali, mučili, ili nešto slično. Recimo Stasi, OZNA / UDBA, Securirate, NKVD, sve su to bile organizacije kojima su na čelu bili veliki humanisti i za dobiti posao tamo je bilo potrebno pokazati poštovanje prema ljudskom životu i nespremnost na mučenje i ubijanje ljudi. Nimalo nalik Gestapu, koji je bio fašistički. Ovo su antifašisti, nešto posve drugo.
Ma da, te grozne komunisticke i fasisticke tajne sluzbe
Ali zato su tu demokratske sluzbe, kao CIA, MI5 ili 6, i slicni, olicenja humanosti i sveopceg covjekoljublja
Nadaleko cuvene ...raspitati se po Aziji, Africi ili Latinskoj Americi o dostignucima njihove demokraticne humanosti
Ali zato su tu demokratske sluzbe, kao CIA, MI5 ili 6, i slicni, olicenja humanosti i sveopceg covjekoljublja
Nadaleko cuvene ...raspitati se po Aziji, Africi ili Latinskoj Americi o dostignucima njihove demokraticne humanosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebote ja se sjećam Gigca kad nam je ko klincima u osnovnoj školi prepričavao kako su klali ustaše u banskom grabovcu... Poslije se ispostavilo da su zaklali šefa stanice, dva pružena radnika i 7 mobilizirani do obrana od kojih su trojica imali 60 godina a četvorica 17 i pol...
Ostalo u sjećanju s kojom je žarom to prepričavao...
Ostalo u sjećanju s kojom je žarom to prepričavao...
2015-08-08
Jesu li to isti oni zarobljenici koji su 4 god. ranije,poubijali 850 000 nedužne srpske nejači u Jasenovcu ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
Ali Manolic, odakle i gdje su dokazi za tvrdnje da je psihopat i masovni ubojica.
Optuzbe takve vrste moraju biti podkrijepljene argumentima a takvih niko nikad nije predocio.
Tu se radi samo o ideoloskim afinitetima i kontraafinitetima...i nista drugo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mup-dovrsio-istragu-josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-ubijao-3103553
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-osobno-streljao-124385
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Jesu li to isti oni zarobljenici koji su 4 god. ranije,poubijali 850 000 nedužne srpske nejači u Jasenovcu ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
Ali Manolic, odakle i gdje su dokazi za tvrdnje da je psihopat i masovni ubojica.
Optuzbe takve vrste moraju biti podkrijepljene argumentima a takvih niko nikad nije predocio.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mup-dovrsio-istragu-josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-ubijao-3103553
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-osobno-streljao-124385
milion okruglo
naročito žene kojima je nožem bušio sise
Budala,šta je mislio da će poteći mlijeko ?marcellus wrote:סמאל wrote:Jesu li to isti oni zarobljenici koji su 4 god. ranije,poubijali 850 000 nedužne srpske nejači u Jasenovcu ?marcellus wrote:Ringo10 wrote:Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
milion okruglo
naročito žene kojima je nožem bušio sise
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Joža Manolić
» Joza Manolic slavi 101 rodjendan
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Umro Charlie Manson, Joža Manolić je još živ
» Joža Manolić danas slavi svojih prvih 99
» Joza Manolic slavi 101 rodjendan