VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
https://www.dnevno.hr/kolumnisti/veseli-starcic-joza-manolic-dobronamjerni-sef-ozna-e-iz-njezinog-najmracnijeg-razdoblja-1626225/
Nisam znao da se marc vratio na dnevno.
Nisam znao da se marc vratio na dnevno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
Joza Manolic je zloglasan samo zato sto je ziv.
Tako su veseli desnicari gnjavili i druge dedeke i bake dok su bili zivi,a sad ih nitko ne spominje.
Gnjavili su pod stare dane Radu Bulata,Marka Belinica, Lutvu Ahmetovica, Boljkovca, cak i bakicu Milku Kufrin.
I jos jedan vazan detalj je taj da iste nisu spominjali dok je Francek bio ziv.
Tako su veseli desnicari gnjavili i druge dedeke i bake dok su bili zivi,a sad ih nitko ne spominje.
Gnjavili su pod stare dane Radu Bulata,Marka Belinica, Lutvu Ahmetovica, Boljkovca, cak i bakicu Milku Kufrin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je, zato je karatas sta je lupao zenu kao javni tuzilac pred lice pravde izveo Artukovica sa teskim demensom. Razlika izmedju Artukovica i Manolica je u pet grama. Zasto je nekome jedan prihvatljiv a drugi ne , je velika tajna za mene. Mogu objasniti jedino sa nervnim poremecajem . Kila mozga...jastreb wrote:Joza Manolic je zloglasan samo zato sto je ziv.
2014-04-14
gamad koja se kurči eklatantnim zločincima su interesantna vrstajastreb wrote:Joza Manolic je zloglasan samo zato sto je ziv.
nemaju identitet religiozni, nacionalni
jedini identitet im je ideologija apokalipse
ideologija koja na svom spisku ima više smaknutih nego svi ratovi svita
socijalistički rasisti ,,,to su ta gamad
Guest- Guest
Hrvatski takozvani desnicari aka ustase su naidiotskija sorta isfrustriranih debila u galaksiji Mlijecni Put, a mozda i sire.
Slijedecih 500 godina oni ce kenjat o komunistima, Srbima I Blajburgu. A mozda i duze.
Samo pogledas ovog manijaka sa nickom Obala Nerazuma...ili onu budalu iz Kostarike i sve ti je jasno.
Slijedecih 500 godina oni ce kenjat o komunistima, Srbima I Blajburgu. A mozda i duze.
Samo pogledas ovog manijaka sa nickom Obala Nerazuma...ili onu budalu iz Kostarike i sve ti je jasno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
abraham wrote:Razlika izmedju Artukovica i Manolica je u pet grama.
obojica su masovni ubojice i psihopati, ali jedan je antifašist, a nećemo, kolega, valjda suditi antifašistima. Principi, to je tako 20. stoljeće. Sad je novo vrijeme.
Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
Ali Manolic, odakle i gdje su dokazi za tvrdnje da je psihopat i masovni ubojica.
Optuzbe takve vrste moraju biti podkrijepljene argumentima a takvih niko nikad nije predocio.
Tu se radi samo o ideoloskim afinitetima i kontraafinitetima...i nista drugo
Ali Manolic, odakle i gdje su dokazi za tvrdnje da je psihopat i masovni ubojica.
Optuzbe takve vrste moraju biti podkrijepljene argumentima a takvih niko nikad nije predocio.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mup-dovrsio-istragu-josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-ubijao-3103553
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/josip-manolic-zarobljenicima-rezao-usi-noseve-i-prste-te-ih-osobno-streljao-124385
Razlika izmedju ova dva skota je da su bili kotacici u dva represivna sustava. Jedan je osudjen a drugi jos uvijek ziv i vitalan. Razlika je upravo tolika da vodeca tri (najeksponiranija) povijesnicara nisu sigurni u karakter Titovog rezima. Dakle govorimo o onima koji kroje povijest u rvata. Onima sta predaju novim ljudima. Onima sta pisu knjige o polupismenim partiskim kadrovima prikazujuci ih kao drzavnike???? Polupismeni drumski lopov ciji okot i danas muze drzavu, prikazan iz osobnih motiva i koristi kao neki drzavnik i ni manje ni vise , revolucionar...... To je DNRH u kratkim crtama. Kakov je odgovor??? Pogresan. Pokusava se NDH bojati nekim ruzicastim bojama. Niti je NDH bila ruzicasta tvorevina niti je Titova juga bila takova. Razlika u pet grama. Jedina razlika je da je druga morala , da bi opstala, da omeksa ali da potsjetima da je Gotovac u kojeg se cak i Puhovski kune "lezao" osamdesetih???? Sto reci na ovaj cuspajz??? Nista... Kila mozga.....
2014-04-14
Uopće u tom novom vremenu je HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠISTmarcellus wrote:abraham wrote:Razlika izmedju Artukovica i Manolica je u pet grama.
obojica su masovni ubojice i psihopati, ali jedan je antifašist, a nećemo, kolega, valjda suditi antifašistima. Principi, to je tako 20. stoljeće. Sad je novo vrijeme.
Nego Marcelko govnovalju
Jel se dobro osjećaš kad iz govna izvlačiš svoje inspirativne članke i misli
Rado bi da nam to malo opišeš
logike ima,,,,,, kad se sagleda kako je poimao musolinijaSora wrote:marcellus wrote:abraham wrote: HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠIST
Guest- Guest
Ma nena dokazaRingo10 wrote:Za Artukovica ne znam i ne zelim da pricam...
Da, ima već bi bio manolić suđen
No znaš šta je to s tim napadima na manolića, inače zaslužnog za ovu PROPALU RH a ne samo za bivšu soc. Rh
To su ti HRVATSKA POSLA
Tu majmuni razgtađuju hrvatsku, blate njenu povijest
I vode u bespuča..
A boli ih kiki. Lova je lova. Tko još broji domoljublje
Je okobala razuma wrote:logike ima,,,,,, kad se sagleda kako je poimao musolinijaSora wrote:marcellus wrote:abraham wrote: HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠIST
Aj si ti dok učio da je nešto logično
Onda stvarno je
pa jeli iko ikog u ww2 mrzio ko hićo što je mrzio žabare ,,Sora wrote:Je okobala razuma wrote:logike ima,,,,,, kad se sagleda kako je poimao musolinijaSora wrote:marcellus wrote:abraham wrote: HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠIST
Onda stvarno je
Guest- Guest
Ništa nije ružičasto ABROabraham wrote:Razlika izmedju ova dva skota je da su bili kotacici u dva represivna sustava. Jedan je osudjen a drugi jos uvijek ziv i vitalan. Razlika je upravo tolika da vodeca tri (najeksponiranija) povijesnicara nisu sigurni u karakter Titovog rezima. Dakle govorimo o onima koji kroje povijest u rvata. Onima sta predaju novim ljudima. Onima sta pisu knjige o polupismenim partiskim kadrovima prikazujuci ih kao drzavnike???? Polupismeni drumski lopov ciji okot i danas muze drzavu, prikazan iz osobnih motiva i koristi kao neki drzavnik i ni manje ni vise , revolucionar...... To je DNRH u kratkim crtama. Kakov je odgovor??? Pogresan. Pokusava se NDH bojati nekim ruzicastim bojama. Niti je NDH bila ruzicasta tvorevina niti je Titova juga bila takova. Razlika u pet grama. Jedina razlika je da je druga morala , da bi opstala, da omeksa ali da potsjetima da je Gotovac u kojeg se cak i Puhovski kune "lezao" osamdesetih???? Sto reci na ovaj cuspajz??? Nista... Kila mozga.....
OSIM KITE
E šta mi idu na jetra ovi kvazi pametni
Poput ABRE
Daj čovječe odmori mozak.. Teške se zadaće primio
Uglavnom ajmo reći digla žaba nogu..
Poput ABRE
Daj čovječe odmori mozak.. Teške se zadaće primio
Uglavnom ajmo reći digla žaba nogu..
Nemoj Sora zajebavat
Ja sam cuo da je Manolic jeo ljudsko meso a najvise volio Hrvatsku djecu na raznju.
Kazu da je od zarobljenih ustasa pravio rostilj. Volio mladu ustasovinu na gradele.
Ja to cuo iz pouzdanih izvora ...vrlo pouzdanih
Ja sam cuo da je Manolic jeo ljudsko meso a najvise volio Hrvatsku djecu na raznju.
Kazu da je od zarobljenih ustasa pravio rostilj. Volio mladu ustasovinu na gradele.
2015-09-24
Misliš?obala razuma wrote:pa jeli iko ikog u ww2 mrzio ko hićo što je mrzio žabare ,,Sora wrote:Je okobala razuma wrote:logike ima,,,,,, kad se sagleda kako je poimao musolinijaSora wrote:marcellus wrote:abraham wrote: HIĆO NAJVEĆI ANTIFAŠIST
Onda stvarno je
Čuj ja ti nisam baš u to sigurna
Znam da je sve volio manje više
Volio peći ljude da budu ukusnijiv
Spaljivsti u pećima.. Malo preveć pa mu ode u dim
Ali je brate bijo je antifašist. Borio se protiv fašista. Do zadnje kapi benzina
ZanimljivoRingo10 wrote:Nemoj Sora zajebavat
Uporabili smo iste metafora
Ajd
Neki dan se to meni dogodilo sa sinom na fejsu
Oboje smo iste skoro iste riječi koristili u objavi
Lijepo ti pozdrav Ringec
I čuvaj nam Australiju
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Joža Manolić
» Joza Manolic slavi 101 rodjendan
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn