Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sve više mladih ide na misu, a 45% moli svaki dan
Ero wrote:Nije ono zastava, gaće su, gaće...Fénix wrote:Oba su pala! Krk u bulju x2 ili 2x za debelog i sjedeću patkicu.debotoijusto wrote:muskarci u haljinama sproveli anketu na velikom uzorku nedjeljom oko crkvesitting_bull wrote:debotoijusto wrote:Pokazuje to najnovije istraživanje Hrvatskog katoličkog sveučilišta
istraživanje provedeno na bogoslovnom fakultetu...
Mediji na aparatima! Babić zastave na pola koplja.
Guest- Guest
Daniel Martin Diaz - The Soul of Science (Duša znanosti)
Guest- Guest
Nanu ti agresorskudebotoijusto wrote:muskarci u haljinama sproveli anketu na velikom uzorku nedjeljom oko crkvesitting_bull wrote:debotoijusto wrote:[size=48]Pokazuje to najnovije istraživanje[/size][size=48] Hrvatskog katoličkog sveučilišta[/size]
istraživanje provedeno na bogoslovnom fakultetu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Drugo im ne preostaje,molitva ili bježi van ko i arapi...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
catabbath-
2015-08-22
Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kreativizam_%28religija%29
Moja djeca će biti odgojena u katoličkoj obitelji i u katoličkom crkvenom vjeronauku. Nisam za vjeronauk u školi ali ako ga ima onda smo tu.
Ja sam tako odgojen i zadovoljan sam i dobar čovjek ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Moja djeca će biti odgojena u katoličkoj obitelji i u katoličkom crkvenom vjeronauku. Nisam za vjeronauk u školi ali ako ga ima onda smo tu.
Hvala a čujem da si ti lijepa i zgodna...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Stanojko wrote:Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Par njih koji su je vidjeli svjedoče, neki su živnuli na njen dodir...
2015-08-06
I can see! I can see! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
nema vama Kaye... ..slusajte samo price i zavidite sretnicima...Stanojko wrote:I can see! I can see! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Guest- Guest
bogomdani wrote:nema vama Kaye... ..slusajte samo price i zavidite sretnicima...Stanojko wrote:I can see! I can see! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
2015-08-06
EmberSpirit wrote:molitva je eventualno dobra za pojedinca, naravno ako molitvom intezivno odašilješ pozitivne misli usmjerene prema sebi.. djeluje kao autosugestija , placeboo itd.. na nekoj kvantnoj razinideda wrote:ako će išta promjenit ovaj svijet onda je to molitva
sklopiš ruke pomoliš se i odmah prestaje glad, bolesti, siromaštvo
molitva je univerzalni alat, da više ljudi moli svi bi problemi svijeta bili rješeni, pa i globalno zatopljenje
a to da ćeš molitvom spasiti svijet malo vjerojatno, jer se energija moltive rasprši na puno osoba
Eto pa sam si dao odgovor zašto je dobra...naravno da nitko ne očekuje spašavanje svijeta, niti je to iti jednom čovjeku moguće, ali molitvom on može puno toga kod sebe promjeniti pa samim time doprinosi rastu zajednice oko sebe...molitva prije svega smiruje, osvješćuje i jača čula za prijem pozitivnih vibracija...bez obzira na kut gledanja na istu ona nikada i nikako nije štetna...korisna je i u slučaju da se smatra samo običnom autosugestijom, a vjernici znaju da je ona nešto puno više...naravno to vrijedi u slučajevima samo kada je iskrena...onda se znaju dogoditi u životu i nevjerojatni pozitivni obrati i otvara se jedan puno ljepši svijet...naravno da to sad ovako zvuči kao neka budalaština, ali učinkovita je za svakog tko istinski želi dobro sebi i bližnjem...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:EmberSpirit wrote:molitva je eventualno dobra za pojedinca, naravno ako molitvom intezivno odašilješ pozitivne misli usmjerene prema sebi.. djeluje kao autosugestija , placeboo itd.. na nekoj kvantnoj razinideda wrote:ako će išta promjenit ovaj svijet onda je to molitva
sklopiš ruke pomoliš se i odmah prestaje glad, bolesti, siromaštvo
molitva je univerzalni alat, da više ljudi moli svi bi problemi svijeta bili rješeni, pa i globalno zatopljenje
a to da ćeš molitvom spasiti svijet malo vjerojatno, jer se energija moltive rasprši na puno osoba
Eto pa sam si dao odgovor zašto je dobra...naravno da nitko ne očekuje spašavanje svijeta, niti je to iti jednom čovjeku moguće, ali molitvom on može puno toga kod sebe promjeniti pa samim time doprinosi rastu zajednice oko sebe...molitva prije svega smiruje, osvješćuje i jača čula za prijem pozitivnih vibracija...bez obzira na kut gledanja na istu ona nikada i nikako nije štetna...korisna je i u slučaju da se smatra samo običnom autosugestijom, a vjernici znaju da je ona nešto puno više...naravno to vrijedi u slučajevima samo kada je iskrena...onda se znaju dogoditi u životu i nevjerojatni pozitivni obrati i otvara se jedan puno ljepši svijet...naravno da to sad ovako zvuči kao neka budalaština, ali učinkovita je za svakog tko istinski želi dobro sebi i bližnjem...
Kaže Hitler da su se njegovi SSovci, smeđekošuljaši koji nisu vjerovali u Boga nego u sebe i svoj narod strastvenije i bolje borili nego vjernici iz wermachta, koje bi primio očaj i strah pa su boga molili da ih izbavi.
Guest- Guest
Više zbrčkan, imam osjećaj da još nije definirao sve svoje stavove jer su mnogi u sukobu.kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Guest- Guest
Pa imala je jedno vrijeme svoju sliku na avu i mogao si se uvjeriti u toepikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
Guest- Guest
To ti je sigurno lotka rekao:)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Tja, nikako da nam dokaze...epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Pa jesi zapravo, malo si blesav al si dobar.epikur37 wrote:deda wrote:evo epikure upiši djecu na ovakav vjeronauk, puno će im više koristiti ova religija nego da slušaju o zmiji koja govori
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
EmberSpirit wrote:ggepikur37 wrote:
Ja sam ateist
i ja sam ateist, ali moja djeca neće ići na kršćanski vjeronauk
nego u muslimansku medrasu
jer ja ipak želim da oni budu pravilno odgojeni i prilagođeni moralu zajednice u kojoj žive
ateizam je isprazan i mojoj djeci nema što za ponuditi kao npr. vrijednosti kojima će ih naučiti islam
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD: sve više bijelaca kleči i moli za oprost pred crncima
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Sve više mladih s diplomom odlazi iz Italije
» Sve više mladih u zajednicu Cenacolo u Međugorju dolazi zbog lijenosti
» Prištinski mediji: Sve više mladih sa Kosova uzima državljanstvo Srbije
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Sve više mladih s diplomom odlazi iz Italije
» Sve više mladih u zajednicu Cenacolo u Međugorju dolazi zbog lijenosti
» Prištinski mediji: Sve više mladih sa Kosova uzima državljanstvo Srbije