Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
Page 1 of 1
Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/544292/39zlobni-su-i-arogantni-otto-bi-bio-u-stanju-i-nekoga-pljunuti39-gledatelji-sokirani-i-zgaeni-ponasanjem-donedavnih-favorita-showa-traze-reakciju-produkcije
Kermit-
2014-04-17
Re: Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
Mara Stipica Zar ovakva brada kod LJudi ne govori o Nja?..Ista stvar kao i osobe koji neznaju dati komentar da ne prave razlike izmedu sredina!..E moja Matea,bas si GNJECAVA!..A kako napraviti gnjecave kronpire(restane)moras jois nauciti!((((
Kermit-
2014-04-17
Re: Zlobni su i arogantni, Otto bi bio u stanju i nekoga pljunuti!': gledatelji šokirani i zgađeni ponašanjem donedavnih favorita showa, traže reakciju produkcije
u skladu sa furkom...mora biti opasan..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
razbila je više muda od dupe nego ja od tavuKermit wrote:
Guest- Guest
navodno je zajednicko svim velikim carstvima da su pri kraju svoje vladavine imale kuhare za celebrities
od turske, spanije, rima..
od turske, spanije, rima..
2014-04-19
Pinochet wrote:razbila je više muda od dupe nego ja od tavuKermit wrote:
gdje ovo asila nalazi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa fejs komentari i onda odem na profil najbriljantnijimHektorović wrote:Pinochet wrote:razbila je više muda od dupe nego ja od tavuKermit wrote:
gdje ovo asila nalazi
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:pa fejs komentari i onda odem na profil najbriljantnijimHektorović wrote:Pinochet wrote:razbila je više muda od dupe nego ja od tavuKermit wrote:
gdje ovo asila nalazi
haha,e eto razloga što mlađa ekipa više ne korist face... ono babe i srednjovjećna ekipa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
prije 10-12 godina je to bila mlađarija...ljudi stare navike ostaje...Hektorović wrote:Kermit wrote:pa fejs komentari i onda odem na profil najbriljantnijimHektorović wrote:Pinochet wrote:razbila je više muda od dupe nego ja od tavuKermit wrote:
gdje ovo asila nalazi
haha,e eto razloga što mlađa ekipa više ne korist face... ono babe i srednjovjećna ekipa...
inače čirenje po n.n profilima mi je teži oblik luzerstva i eklatantni primjer nolifera...
Guest- Guest
Similar topics
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» 105. GODINA NASILNE ŠUTNJE: Ako Turska jest u stanju zaustaviti svijet u globalnoj osudi Genocida nad Armencima što je tek u stanju nametnuti BIH kulturi sjećanja?
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Umro Otto Baric
» 105. GODINA NASILNE ŠUTNJE: Ako Turska jest u stanju zaustaviti svijet u globalnoj osudi Genocida nad Armencima što je tek u stanju nametnuti BIH kulturi sjećanja?
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Umro Otto Baric
Page 1 of 1