Zbog vježbanja u crkvi,katolici organiziraju lov na vještice
Page 1 of 1
Zbog vježbanja u crkvi,katolici organiziraju lov na vještice
Vjerski fanatici skupljaju potpise, traže da DORH progoni Cimermana wrote:
VJERNICI su pokrenuli peticiju "Zaustavite napade na katolike u Hrvatskoj!" kojom traže "snažnu reakciju pučke pravobraniteljice i DORH-a" zbog, kako kažu, "Cimermanovog javnog poticanja na nasilje i na mržnju prema katolicima".
"Nakon policije na redu je DORH. Potpišite našu peticiju i tražite njihovu brzu reakciju. Kao i reakciju pučke pravobraniteljice koja se još nije oglasila!" stoji u objavi peticije.Sakupljeno gotovo pet tisuća potpisa, optužuju Cimermana da je pozivao ljude na rugalački pohod na crkve
Peticija je pokrenuta na platformi CitizenGo i dosad je sakupila nešto više od 4800 potpisa.
Nadalje navode da se Valentić ispričao "za svoj čin" i uklonio video. Međutim, pišu dalje, "Cimerman se pohvalio da je on zapravo idejni začetnik i organizator ovog čina" te da je "čak pozvao i svoje Facebook pratitelje da i sami naprave ovakav rugalački pohod na crkve".
Svoje su tvrdnje pokušali potkrijepiti screenshotom Facebook statusa Šimuna Cimermana u kojem se ovaj, prije prosvjedne akcije, sarkastično osvrnuo na zatvaranje teretana dok se crkve ostavljaju otvorenima. Cimermanov post više se ne može pronaći, no vjerski su ga fanatici svejedno uključili u svoj poziv DORH-u da krene u njegov progon zbog "pozivanja na nasilje prema vjernicima".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vjerski-fanatici-pokrenuli-peticiju-za-kaznjavanje-cvojeka-koji-je-vjezbao-u-crkvi/2236377.aspx
Smeta im što su momci malo vježabali,a ne smata im što u tim istim crkvama,popovi jebu njihove najmlađe.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zbog vježbanja u crkvi,katolici organiziraju lov na vještice
ti si zbilja asocijalno govedo
Guest- Guest
A zašto molit ću lijepo ?obala razuma wrote:ti si zbilja asocijalno govedo
2015-07-23
Peticija je pokrenuta na platformi CitizenGo i dosad je sakupila nešto više od 4800 potpisa.
samo ? s onom impresivnom logistikom ? ovoliko mogu ja skupit blickrigom po strateskim udrugama da imam volje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sad je već preko 6250debotoijusto wrote:Peticija je pokrenuta na platformi CitizenGo i dosad je sakupila nešto više od 4800 potpisa.
samo ? s onom impresivnom logistikom ? ovoliko mogu ja skupit blickrigom po strateskim udrugama da imam volje
2015-07-23
a jebiga.. stavio bih muda na okladu, da su ova dva asa prije 10-15godina sigurno podržavali i glasovali za stranke koje su uvodile "zakone o govoru mržnje i zločina iz mržnje", jer su računali da ako oni daju veće ovlasti državi, da će država samo hapsiti ekipu koja bude vrijeđala pedere, muslimane imigrante, ili zhidove... a ono prc, isti zakon se može upotrebiti kada se vrijeđaju katolici, branitelji, hrvatska država.. prc, opet udaraju antifašisti na iste grablje
poceli su zivkat okolo prijetiti ognjem paklenim i uskratom preporuke za drzavnu sluzbuסמאל wrote:sad je već preko 6250debotoijusto wrote:Peticija je pokrenuta na platformi CitizenGo i dosad je sakupila nešto više od 4800 potpisa.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Idete na lomače.
Jebem ti fitness centre i teretane ... odite svaki dan navečer othodati 5-6 km ... da vidiš koristi za tijelo.
Jebem ti fitness centre i teretane ... odite svaki dan navečer othodati 5-6 km ... da vidiš koristi za tijelo.
Guest- Guest
ipak si Mator,jerbo mladez ide u fitness hale i teretane da budu vidjeni,kao i da uhvate nesh za pojebati..mladima je dosadno hodati kilometrima..Sovak wrote:Idete na lomače.
Guest- Guest
teretane sam prevaziša... mislim super su ako želiš se napuhati..
ali vanjski trenizi su majka.. dakle trčanje nekoliko km, hoćeš 10km lagano ili 2km šprintanja.. a onda sklekovi i zgibovi..
nakon ovoga nećeš biti napuhan, ali biti ćeš žilav ko komandos... imat ćeš i prirodnu snagu i kondiciju.. još koji nogomet(balun) i malo bauštele i eto..
top forma..
ali vanjski trenizi su majka.. dakle trčanje nekoliko km, hoćeš 10km lagano ili 2km šprintanja.. a onda sklekovi i zgibovi..
nakon ovoga nećeš biti napuhan, ali biti ćeš žilav ko komandos... imat ćeš i prirodnu snagu i kondiciju.. još koji nogomet(balun) i malo bauštele i eto..
top forma..
Poljoprivreda, motika...
To su žilavi ljudi, kaki nogomet ...
To su žilavi ljudi, kaki nogomet ...
kurčiš se bestijalnim govnarijama ideološki opsjednutih jadnika koji u fizičkom ,,,ne tjelesnom vježbanju ,,,,, drkaju maloumnostסמאל wrote:A zašto molit ću lijepo ?obala razuma wrote:ti si zbilja asocijalno govedo
fizičke vježbenike stavljaš sa ideološku vodilju
ti si uistinu bolestan
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:teretane sam prevaziša... mislim super su ako želiš se napuhati..
top forma..
Uf trčanje mi je nešto naj gore i naj dosadnije, nema šanse. Za kondiciju mala lokalna dvorana i vreća za box. Za sklekove i zglibove se slažem, utezi su mi samo razjebali lakat koji je već mjesecima u banani.
catabbath-
2015-08-22
nitko savijestan sebi neće dozvoliti pumpanje mišića bez paralelne uporabe možđana u svrsishodnosti rada mišića
al to je stadium koji još dugo vremena neće biti dostupan širokim masama
nadam se da će barem netko razumjeti šta sam napisao
al to je stadium koji još dugo vremena neće biti dostupan širokim masama
nadam se da će barem netko razumjeti šta sam napisao
Guest- Guest
Hah,u tom pogledu tu nisam tebi niti do gležnja,a kamo li do koljena.obala razuma wrote:kurčiš se bestijalnim govnarijama ideološki opsjednutih jadnika koji u fizičkom ,,,ne tjelesnom vježbanju ,,,,, drkaju maloumnostסמאל wrote:A zašto molit ću lijepo ?obala razuma wrote:ti si zbilja asocijalno govedo
fizičke vježbenike stavljaš sa ideološku vodilju
ti si uistinu bolestan
Od kako si došao na forum prosipaš najmorbidniji oblik ideološkog divljaštva,koji je samo tebi razumljiv,te si u kratko vrijeme uspio nadmašiti sve osebujne likove ovog foruma,a takvih ne manjka.
S druge strane,to ne trebaš shvatit kao uvredu,naprotiv,veliki je uspjeh nadmašit sve nas koji smo godinama gradili reputaciju koja nas krasi.
2015-07-23
kretenu
od naslova pa sve do sad zastupaš interes drkadžija mišića kao najveći prioritet ,,,nadnacionalni interes
jebeš crkvu,,,ostavi nju po strani
aj mi reci koja je razlika drkadžije i bildera
od naslova pa sve do sad zastupaš interes drkadžija mišića kao najveći prioritet ,,,nadnacionalni interes
Guest- Guest
kretenu
drkanje stavljaš u nacionalni interes u vremen pandemije
drkanje stavljaš u nacionalni interes u vremen pandemije
Guest- Guest
Ne znam zašto se čudiš,ja i ne krijem što zastupam.Briga me za njihove interese,njihovi interesi važni su mi samo do te mjere gdje se poklapaju s mojim,a njihov peformanst za mene je tek obično sredstvo za moje interese.obala razuma wrote:kretenu
2015-07-23
Similar topics
» Ogromna većina Hrvata su katolici, ali sve manje vjeruju Crkvi. Zašto?
» Papa izrazio veliku tugu zbog pedofilskog skandala u Crkvi u Francuskoj
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
» Papa izrazio veliku tugu zbog pedofilskog skandala u Crkvi u Francuskoj
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Dok Plenki objavljuje rat Rusiji Slovenci organiziraju mega sumit sa Trumpom i Putinom
Page 1 of 1