Hrvatska srušila i svjetske prvakinje
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Hrvatska srušila i svjetske prvakinje
Hrvatska 6 bodova , Njemačka i Nizozemska po 4
Hrvatska - 2 , Nizozemska - 4 , Njemačka -. 10
....
Sutra igra Hrvatska Njemačka i Nizozemska i Rumunjska
U slučaju pobjede Nizozemske nad Rumunjskom ima i ona 6 bodova i moraju nas prestić po bod razlici šta im neće biti problem ako mi izgubimo od Njemačke s više od jedan razlike.
Dakle Nizozemska sutra igra prije nas i najvjerojatnije će dobiti Rumunjsku i ide da napravi veću gol razliku no ako ne uspije il napravi samo jedan bod razlike onda ima opcija da bi mi mogli po nekoj matematici izgubiti od Njemačke s jednim bodom razlike i onda se sad gleda to da smo mi dobili Nizozemsku a oni Njemačku i gleda se gol razlika.
Sad je sve na stolu.
Hrvatska - 2 , Nizozemska - 4 , Njemačka -. 10
....
Sutra igra Hrvatska Njemačka i Nizozemska i Rumunjska
U slučaju pobjede Nizozemske nad Rumunjskom ima i ona 6 bodova i moraju nas prestić po bod razlici šta im neće biti problem ako mi izgubimo od Njemačke s više od jedan razlike.
Dakle Nizozemska sutra igra prije nas i najvjerojatnije će dobiti Rumunjsku i ide da napravi veću gol razliku no ako ne uspije il napravi samo jedan bod razlike onda ima opcija da bi mi mogli po nekoj matematici izgubiti od Njemačke s jednim bodom razlike i onda se sad gleda to da smo mi dobili Nizozemsku a oni Njemačku i gleda se gol razlika.
Sad je sve na stolu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dakle po ovome ako sutra Nizozemska dobije Rumunjsku a igraju prije nas onda je šema da mi i s golom manje u utakmici Njemačka Hrvatska idemo u polufinale.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/kakva-drama-situacija-se-zakuhala-evo-sto-rukometasicama-treba-u-posljednjem-kolu-za-polufinale-eura-15036900
I taj gol vridi.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/kakva-drama-situacija-se-zakuhala-evo-sto-rukometasicama-treba-u-posljednjem-kolu-za-polufinale-eura-15036900
I taj gol vridi.
2014-04-11
Nizozemskoj ne vrijedi ova današnja pobjeda nad Njemačkoj samo iz razloga jer su jje dobile s jednim golom razlike
Hrvatska je Nizozemsku dobila s dva gola razlike
Pobjedi li Nizozemska sutra Rumunjsku i nakon toga igramo mi i Njemačka njima ne igra tko će izgubiti jer ako Njemačka dobije ona ide dalje a ako dobije al s jednim golom razlike mi idemo dalje , dakle ovim su nam samo omogućile gol prednosti u startu ako sutra dobiju Rumunjke.
Fino fino.
Hrvatska je Nizozemsku dobila s dva gola razlike
Pobjedi li Nizozemska sutra Rumunjsku i nakon toga igramo mi i Njemačka njima ne igra tko će izgubiti jer ako Njemačka dobije ona ide dalje a ako dobije al s jednim golom razlike mi idemo dalje , dakle ovim su nam samo omogućile gol prednosti u startu ako sutra dobiju Rumunjke.
Fino fino.
2014-04-11
nama igra i nerješeno s njemačkom, imali bi 7 bodova, nizozemska 6 i njemačka 5
Ako Nizozemska sutra dobije Rumjnjsku a to se igra prije nas , igra nam i čak i da izgubimo s golom razlike od Njemačke.tre wrote:nama igra i nerješeno s njemačkom, imali bi 7 bodova, nizozemska 6 i njemačka 5
U ovakvima utakmicama taj gol vridi zlata.
2014-04-11
Mađarska Rumunjska 26 : 24
Ovo malo nagovještava da bi sutra Nizozemska mogla dobiti tu Rumunsku barem ako ćemo gledat neki omjer snaga.
Ovo malo nagovještava da bi sutra Nizozemska mogla dobiti tu Rumunsku barem ako ćemo gledat neki omjer snaga.
2014-04-11
Ova Njemačka uopće nije slaba ekipa., vodili su praktički cijelu utakmicu nakon 15-e minute i sve do zadnjih pet minuta Nizozemska nije bila u vodstvu nit jednom a Nizozemska je ipak svjetski prvak.
To nije za podcjenjivanje. Dobro je šta smo mi imali tri dana odmora a oni su danas igrali tešku utakmicu a to se osjeti kod igrača u drugom poluvremenu kad triba snage za povuć i još ako sutra utakmicu prije nas Nizozemska dobije Rumunjsku a sve je izgledno da oće imamo i taj gol fore odma u startu
To nije za podcjenjivanje. Dobro je šta smo mi imali tri dana odmora a oni su danas igrali tešku utakmicu a to se osjeti kod igrača u drugom poluvremenu kad triba snage za povuć i još ako sutra utakmicu prije nas Nizozemska dobije Rumunjsku a sve je izgledno da oće imamo i taj gol fore odma u startu
2014-04-11
Crna Gora ostala nerješeno sa Španjolskom 26:26
Nizozemska Rumunjska 35:24
Sad igramo mi i Nijemce i igra nam pobjeda , eventualno remi a može i minimalni poraz od jednog gola i to nas vodi po prvi put u povijesti evropskog ženskog rukometnog prvenstva koji se igra od 1994 u polufinale dakle povijesni rezultat i odma smo se direktno i kvalificirali na svjetsko prvenstvo u ženskom rukometu iduće godine.
Utakmica desetljeća.
Nizozemska Rumunjska 35:24
Sad igramo mi i Nijemce i igra nam pobjeda , eventualno remi a može i minimalni poraz od jednog gola i to nas vodi po prvi put u povijesti evropskog ženskog rukometnog prvenstva koji se igra od 1994 u polufinale dakle povijesni rezultat i odma smo se direktno i kvalificirali na svjetsko prvenstvo u ženskom rukometu iduće godine.
Utakmica desetljeća.
2014-04-11
ovo drugo vrijeme do sad je rapsodija, Hrvatice došle na 5-6 razlike :)))))))))
57 minut , još jedna obrana Pijević
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/uzivo-sjajne-hrvatice-uvjerljivo-vode-njemacka-bila-9-minuta-bez-gola-briljira-tea-pijevic-15037095
22:19
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/uzivo-sjajne-hrvatice-uvjerljivo-vode-njemacka-bila-9-minuta-bez-gola-briljira-tea-pijevic-15037095
22:19
2014-04-11
Šandor Winnetou-
2017-12-31
n_razbojnik likes this post
n_razbojnik-
2014-04-15
Kakvu golmanicu imamo ej...pa mala je zid
2014-04-15
Pa mi je kamen sa srca. Njemačku nismo nikad dobili , mislim da jedna utakmica bila nerješena.
Sad mi je lakše. Ostvaren je povijesni uspjeh plus direktne smo se kvalificirali i na SP iduće godine.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/rukomet/hrvatska-njemacka-rukometasice-u-utakmici-generacije-traze-prolaz-u-polufinale-preko-njemacke-1064483
Koje olakšanje. Stvarno bi bilo ružno da nakon svega viđenog i onakvi utakmica ne ostane bar neki trag u povijesti.
Sad mi je lakše. Ostvaren je povijesni uspjeh plus direktne smo se kvalificirali i na SP iduće godine.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/rukomet/hrvatska-njemacka-rukometasice-u-utakmici-generacije-traze-prolaz-u-polufinale-preko-njemacke-1064483
Koje olakšanje. Stvarno bi bilo ružno da nakon svega viđenog i onakvi utakmica ne ostane bar neki trag u povijesti.
2014-04-11
Lijepa priča. Meni osobno je pa kamen sa srca jer nakon onakve igre i svega onoga da ne ostane barem da smo napravili najveći uspjeh u povijesti ženskog rukometa u Hrvatskoj bi stvarno nekako malo bilo šteta.
Al eto fala Bogu nije. Ovo nam je najbolji rezultat od kako postoji ženska rukometna reprezentacija , uključujući EP , SP i Olimpijske igre.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Croatia_women%27s_national_handball_team
Ovo će se pamtit za povijest ma šta god sad se dešavalo u nastavku ovog takmičenja odnosno polufinalu.
Bravo.
Al eto fala Bogu nije. Ovo nam je najbolji rezultat od kako postoji ženska rukometna reprezentacija , uključujući EP , SP i Olimpijske igre.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Croatia_women%27s_national_handball_team
Ovo će se pamtit za povijest ma šta god sad se dešavalo u nastavku ovog takmičenja odnosno polufinalu.
Bravo.
2014-04-11
Znaš koje mi je ovo olakšanje ? Uffff. Pratim ih otkako su Nizozemsku dobili jer san svatija da se nešto valja tu s obzirom da su prije toga Mađarsku dobili. Drago mi je da me intiucija nije prevarila.
Aj čoviče ulazak u polifinale je nama kao da smo osvojili zlatnu medalju jer ćeš uvik imat četri države u Europi koje ovdje više ulažu , imaju veći bazen igračica i pošto nisu jake u muškom rukometu kao šta je to slučaj kod nas onda još više forsiraju ovi ženski i tu su sami vrh evropskog i svjetskog rukometa ( Europa je najjača u rukometu ).
Ma ovo je zlatna medalja za nas.
Ma bravo. Kapa do poda.
Aj čoviče ulazak u polifinale je nama kao da smo osvojili zlatnu medalju jer ćeš uvik imat četri države u Europi koje ovdje više ulažu , imaju veći bazen igračica i pošto nisu jake u muškom rukometu kao šta je to slučaj kod nas onda još više forsiraju ovi ženski i tu su sami vrh evropskog i svjetskog rukometa ( Europa je najjača u rukometu ).
Ma ovo je zlatna medalja za nas.
Ma bravo. Kapa do poda.
2014-04-11
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nakon dečki i cure su digle rukomet na zavidnu razinu, vrijednu divljenja i ponosa. Radost je tim veća što to nitko od njih nije očekivao.
Bravo.
Bravo.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Smijem se prepucavanju u Crnoj Gori koja ima jednu zlatnu medalju na EP 2012
Kako se smjenila vlada i došla ova prosrpska onda je na mjesto obrazovanje i sporta došla jedna četnjikuša iz Trebinja i sad ona njima čestita na način da im kaže onako usput kako je uspjeh izostao tj sere po njima jer ove su uglavnom Komitkinje šta igraju u reprezentaciji Cg.
https://mondo.me/Sport/Ostali-sportovi/a896847/MILENA-RAICEVIC-u-ime-lavica-OSTRO-odgovorila-BRATIC-DODjITE-VI-DA-OSTVARITE-USPJEH.html
Rekla joj je da dođe pa nek ona napravi taj veliki uspjeh koji je izostao.
Smijeh.
Kako se smjenila vlada i došla ova prosrpska onda je na mjesto obrazovanje i sporta došla jedna četnjikuša iz Trebinja i sad ona njima čestita na način da im kaže onako usput kako je uspjeh izostao tj sere po njima jer ove su uglavnom Komitkinje šta igraju u reprezentaciji Cg.
https://mondo.me/Sport/Ostali-sportovi/a896847/MILENA-RAICEVIC-u-ime-lavica-OSTRO-odgovorila-BRATIC-DODjITE-VI-DA-OSTVARITE-USPJEH.html
Rekla joj je da dođe pa nek ona napravi taj veliki uspjeh koji je izostao.
Smijeh.
2014-04-11
Nerješeno sa Španjolskom
https://mondo.me/Sport/Ostali-sportovi/a896764/Lavice-remizirale-za-kraj.html
Od Rusije izgubile samo s golom razlike i još dobile Švedsku sa šest razlike.
Nisu one baš tako slabe s obzirom na veličinu države. Uz Srbiju koja se na ovom EP nije ni plasirala u glavni krug jedna od jačih ženski rukometnih reprezentacija ovdje na ovim prostorima.
...
Kako joj je ova odma spustila jer zna da je ova četnjikuša i da sere po njima u stilu kao nešt ti vas.
https://mondo.me/Sport/Ostali-sportovi/a896764/Lavice-remizirale-za-kraj.html
Od Rusije izgubile samo s golom razlike i još dobile Švedsku sa šest razlike.
Nisu one baš tako slabe s obzirom na veličinu države. Uz Srbiju koja se na ovom EP nije ni plasirala u glavni krug jedna od jačih ženski rukometnih reprezentacija ovdje na ovim prostorima.
...
Kako joj je ova odma spustila jer zna da je ova četnjikuša i da sere po njima u stilu kao nešt ti vas.
2014-04-11
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» HRVATSKA IMA NOVOG SVJETSKOG PRVAKA: Hercegovac Ivan Kvesić zlatni sa svjetske karate smotre u Madridu
» Zelena agenda srušila Bidenovu većinu
» Hrvatica primila vakcinu, srušila se i umrla
» Srpkinja sponzoruša srušila europsku desnicu
» Panika: Rijeka Željeznica srušila most na Ilidži
» Zelena agenda srušila Bidenovu većinu
» Hrvatica primila vakcinu, srušila se i umrla
» Srpkinja sponzoruša srušila europsku desnicu
» Panika: Rijeka Željeznica srušila most na Ilidži
Page 9 of 17