Umro Džej
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Džej
evo nek crvenko potvrdi on je ta generacija osamdesetih je'l u zagrebu tko tada ili puno njih culo za đeja ili ga slusalo..znam da se nesto slusalo miroslava ilica nesto vise tozovca i tomu zdravkovica i uglavnom to je bilo to...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sjecam se da na t narodnjake najvise su se onomad palili šljakeri iz bosne koji su tu radili...banija,kordun...domaci ne..bilo stariji ili mladi..pojedinac moza ali masovno ne..
2015-09-08
od ciganskih pjevaca jedino esma ređepova je imala ovdje u hrvatskoj dobru prođu...ali ona je bas ono klasicnu cigansku muziku pjevala..pa mozda zato...ovo ostalo slabo..zato vjerojatno đej nije ni isao na hrvatsko,slovensko trziste znajuci da nece imati takvu popularnost kao u ostalim republikama...i to je ok...
2015-09-08
PA slušao sam i ja rock pa šta...Džej ne pjeva narodnjake pričaš glupostivuksadinare wrote:gle...nekazem da lik nije bio ok...ali care decki sa asfalta u zagrebu,rijeci,splitu su se palili na rock,punk,metal,hard...nije im u uho ulazila orjentalna muzika osim mozda na nekom tulumu kad su u bunilu jeftinog vina,pive,rakije poceli to pjevati i otegli na toRingo10 wrote:Sve je to OK, samo mi sad nemoj početi sa onim tipičnim hrvatskim malograđanskim mitteleuropskim prenemaganjem, preseravanjem i izdrkavanjem.vuksadinare wrote:....o pokojniku sve najbolje...ali doista nije moj izbor glazbe..pa shodno tome nisam ga nikad pratio...ja sam djete zagrebackog asfalta i u mladosti rock nam je bio dorucak,rucak,vecera..mozda su tada o đeju vise znali i slusali ga oni u kozarima,žitnjaku ali nije prelazio granicu tih kvartova...realno niti je on imao nekih koncerata u hrvatskoj...bar ne onih dvoranskih ili po diskacima...za narodnjacke birtije ne znam
Džej je bio car, ljudina, boem i vrlo plemenit čovjek. Nek mu je vječna slava
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Boli me kurac za hrvatsko tržište. Ja sam pjesme Džeja voliovuksadinare wrote:od ciganskih pjevaca jedino esma ređepova je imala ovdje u hrvatskoj dobru prođu...ali ona je bas ono klasicnu cigansku muziku pjevala..pa mozda zato...ovo ostalo slabo..zato vjerojatno đej nije ni isao na hrvatsko,slovensko trziste znajuci da nece imati takvu popularnost kao u ostalim republikama...i to je ok...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
je'l ti citas sto ja pisem...lika nisu ovdje toliko slusali...ne zato jer je ne zna ovo ono nego ta narodna ili folk muzika nije imala toliko prođu...ljudi ovdje su recimo radije slusali sevdah ili onu originalnu cigansku muziku sto je pjevala esma eđepova...ajmo rec izvornu glazbu..narodnjaci,folk slabo...jednostavno nije ulazilo u uho osim na kakvim pijankama..bar prijeRingo10 wrote:PA slušao sam i ja rock pa šta...Džej ne pjeva narodnjake pričaš glupostivuksadinare wrote:gle...nekazem da lik nije bio ok...ali care decki sa asfalta u zagrebu,rijeci,splitu su se palili na rock,punk,metal,hard...nije im u uho ulazila orjentalna muzika osim mozda na nekom tulumu kad su u bunilu jeftinog vina,pive,rakije poceli to pjevati i otegli na toRingo10 wrote:Sve je to OK, samo mi sad nemoj početi sa onim tipičnim hrvatskim malograđanskim mitteleuropskim prenemaganjem, preseravanjem i izdrkavanjem.vuksadinare wrote:....o pokojniku sve najbolje...ali doista nije moj izbor glazbe..pa shodno tome nisam ga nikad pratio...ja sam djete zagrebackog asfalta i u mladosti rock nam je bio dorucak,rucak,vecera..mozda su tada o đeju vise znali i slusali ga oni u kozarima,žitnjaku ali nije prelazio granicu tih kvartova...realno niti je on imao nekih koncerata u hrvatskoj...bar ne onih dvoranskih ili po diskacima...za narodnjacke birtije ne znam
Džej je bio car, ljudina, boem i vrlo plemenit čovjek. Nek mu je vječna slava
2015-09-08
2U1abraham wrote:Dobro hoce li dan zalosti???? Ide li sucut od premijera predstavnicima dvije manjine, jelte....Javite u potkrovlje.....
Jeli se oglasio predstavnik Poljaka u DNRH????
2014-04-14
pa ko ti brani....ni tebi ni drugima..tvoj izbor...Ringo10 wrote:Boli me kurac za hrvatsko tržište. Ja sam pjesme Džeja voliovuksadinare wrote:od ciganskih pjevaca jedino esma ređepova je imala ovdje u hrvatskoj dobru prođu...ali ona je bas ono klasicnu cigansku muziku pjevala..pa mozda zato...ovo ostalo slabo..zato vjerojatno đej nije ni isao na hrvatsko,slovensko trziste znajuci da nece imati takvu popularnost kao u ostalim republikama...i to je ok...
2015-09-08
Džej je bio veliki obozavatelj Olivera Dragojebića.
A skidao ga je fantasticno. Mislim da Olivera nije niko mogao skinuti kao Džej.
Ima jedna Dzejeva pjesma koju kad sam prvi put slusao,mislio sam da pjeva Oliver.
A skidao ga je fantasticno. Mislim da Olivera nije niko mogao skinuti kao Džej.
Ima jedna Dzejeva pjesma koju kad sam prvi put slusao,mislio sam da pjeva Oliver.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:evo nek crvenko potvrdi on je ta generacija osamdesetih je'l u zagrebu tko tada ili puno njih culo za đeja ili ga slusalo..znam da se nesto slusalo miroslava ilica nesto vise tozovca i tomu zdravkovica i uglavnom to je bilo to...
Đej je postao popularan nakon pojavljivanja u filmu Lepe Brene 'Hajde da se volimo" 1987.
Nakon toga je izdao puno pjesama.
crvenkasti-
2014-04-17
da...ali realno opcenito nije prolazila folk muzika osim sto su imali neku prođu miroslav ilic,tozovac,toma zdravkovic..ova dvojica su vise pjevali na neku starogradsku muziku i polušansone...tu folk muziku su vecinom osamdesetih slusali šljakeri iz bosne i drugih ruralnih sredina...u zagrebu se najvise slusao rock,pop muzika gdje su dobru prođu imali crvena jabuka,plavi orkestar uz ove domace...folk muzika koja je nesto kasnije prersla u turbo folk uzela je zamah u devdesetima narocito nakon rata naovamocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:evo nek crvenko potvrdi on je ta generacija osamdesetih je'l u zagrebu tko tada ili puno njih culo za đeja ili ga slusalo..znam da se nesto slusalo miroslava ilica nesto vise tozovca i tomu zdravkovica i uglavnom to je bilo to...
Đej je postao popularan nakon pojavljivanja u filmu Lepe Brene 'Hajde da se volimo" 1987.
Nakon toga je izdao puno pjesama.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preminuo Džej
» "Džej Leno taj koji je ubio Yuga",
» Tramp isprozivao Džej Zija na Tviteru: Zbog moje politike, nezaposlenost crnaca je najniža ikada!
» Umro NWO
» Umro
» "Džej Leno taj koji je ubio Yuga",
» Tramp isprozivao Džej Zija na Tviteru: Zbog moje politike, nezaposlenost crnaca je najniža ikada!
» Umro NWO
» Umro
Page 3 of 3