ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YouTube

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

YouTube - Page 27 Empty Re: YouTube

Post by Ra 21/4/2021, 19:10

Venus wrote:
ebenica wrote:
Venus wrote:

Najdraža scena iz Pride&Prejudice...<3
Mogu je gledati 1000 puta, nikad mi neće dosaditi.
kak' mo'š imat najdražu scenu iz najglupljeg filma ikad? :P

Zaš ne?  :D
Zabavno mi je gledati taj njegov dramatični dolazak njoj, onako dječački raščupan, vulnerabilan..nada se.. 
U umjetničkom smislu glumci su dali sve od sebe da taj dio baš dobro i profinjeno izgleda.

Srcu mi je draga Jane Austen. Ono malo doživljaja što je imala s osobom koju je voljela, s kojom nije mogla biti zbog raznih obzira, je vrlo kreativno pretočila u solidna djela. I umrla u ranim 40-ima.

Npr. film Becoming Jane prikazuje potpuno pogrešan koncept ljubavi, patetično "odustajanje" i nepotrebno žrtvovanje.
Općenito u životu, osoba ne može bit zadovoljna ako pobjegne, nego ako se suoči.

"What value would there be in life if we are not together"..
Vjerojatno jesu, ali mi ona nekako nije za ovu ulogu. Ne znam što točno, ali kod nje mi nešto smeta
Ja volim slušati Laru Fabian, a scena  iz klipića je bila... onako usput...:)

Njen glas mogu slušati čak i kad ne razumijem tekst pjesme. :)

Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 19:34

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 19:57

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 20:37

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2021, 19:40

ebenica wrote:
Venus wrote:

hhahahah...a što je malo grublji sex nego ponižavanje "kurve" i pokazivanje nadmoći velikog yebacha i pokazivanje neljubavi...kad voliš nekog do panja, to ne radiš da si u ne znam kakvoj ekstazi i gubitku kontrole (&neš me ovdje uvjerit u suprotno!). 

ne sudi svijet na svoju sliku. ja se ne usudim pričat sa ženami jer me to plaši ali ono što sam čuo prisluškivajući se kosi s tvojim pojmom iskazivanja ljubavi, navodno se neke stvari ne broje kad je riječ o seksu.

Venus wrote:Nešto poput izjednačenosti spolova ne postoji. Ako misliš da postoji, mikrofon je tvoj..izvoli! :P
pa naravno da postoji, ja te gledam kao jednaku ako ne i bolju od sebe, što me briga kakav je ostatak svijeta. samim time izjednačenost postoji, da li je svuda prisutna i spada pod normalno to je već druga priča.

A ti sudiš svijet na sliku nekog drugog  :D :D ne plaši tebe razgovor sa ženama nego to da ne upadneš u dosadnu kaljužu u kojoj bi prestao bit živ.. 

Izjednačenost spolova je prazan termin koji postoji samo zato jer neke žene (neću reć većina) nisu svjesne koliko su "jači" spol u odnosu na muškarce. Da bi se to shvatilo, to je osobni proces...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2021, 19:45

Ra wrote:

Vjerojatno jesu, ali mi ona nekako nije za ovu ulogu. Ne znam što točno, ali kod nje mi nešto smeta
Ja volim slušati Laru Fabian, a scena  iz klipića je bila... onako usput...:)

Njen glas mogu slušati čak i kad ne razumijem tekst pjesme. :)

Divna, divna Lara ..<3 <3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2021, 19:48

Velika umjetnica, a skromna.. :love

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2021, 12:47

Venus wrote:
Ra wrote:

Odlican mi je taj od Joe Wrighta, Keira mi je sjajna, a Matthew Macfadyena sam iznenadjujuce dobro prihvatila kao gospodina Darcyja.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2021, 12:59

ebenica wrote:
violator wrote:

Spominjes Witchera. Jesi li ljubitelj igre, knjiga iliserije... Imam audio knjige pa, ako zelis, mogu ti ih ovdje postaviti.
čitao sam samo jednu (mislim da ih ima više), ali davno je to bilo kad sam bio malo više kulturan.
ali nisam fan witchera kao witchera, ja sam samo souls fan ali to je isto dio fantasy worlda kao i witcher. možda zato kai nisam čitao više knjiga mi je serija bila ok, nisam imao primjedbi kao netko tko je pročitao cijeli serijal. Carnival row mi je isto bila odlična iz tog fantasy svijeta, pogfledaj ako voliš takve serije.

možeš ako ti nije problem, možda mi se svidi :)

Imamo i mi svoje witchere. Zovu se kr(e)snici.
A slicni su im zduhaci i vjetrovnjaci.

Ono sto mi se ne svidja u tim narodnim vjerovanjima jest demoniziranje zivotinja crne dlake i perja... Recimo, prilikom udomljavanja zivotinjica iz azila najmanji interes pokazuju bas za njih.

https://legendfest.hr/festivali/narodna-vjerovanja/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2021, 13:32

violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:

Spominjes Witchera. Jesi li ljubitelj igre, knjiga iliserije... Imam audio knjige pa, ako zelis, mogu ti ih ovdje postaviti.
čitao sam samo jednu (mislim da ih ima više), ali davno je to bilo kad sam bio malo više kulturan.
ali nisam fan witchera kao witchera, ja sam samo souls fan ali to je isto dio fantasy worlda kao i witcher. možda zato kai nisam čitao više knjiga mi je serija bila ok, nisam imao primjedbi kao netko tko je pročitao cijeli serijal. Carnival row mi je isto bila odlična iz tog fantasy svijeta, pogfledaj ako voliš takve serije.

Imamo i vedovnjake (mogute). :)

https://blagamisterije.com/vedovnjaci-ti-dobri-starci-bili-su-zastitnici-sela-koji-su-lijecili-ljude-i-razgovarali-s-vilama-a-danas-postoje-samo-u-drevnim-pricama/16127/

_____

Vedovnjaci (u nekim krajevima Moguti) su starci duge brade, prodornih očiju, nosili su bijelu opravu i ogrtač, dugi štap, a po njima su visile torbice sa raznim pripravcima.
Hodali su od sela do sela pomažući ljudima. Razgovarali su sa vilama, vedima i dušama pokojnika, liječili su ljude i životinje, branili sela od tuče i mraza, mogli su vidjeti prošlost i budućnost. Također su bili i travari, razumjeli su jezik svih životinja, proricali su sudbinu.
Bili su uglavnom siromašni lutalice, ali vrlo cijenjeni i smatrani svetim osobama.

Svoje su znanje prenosili samo na jednog odabranog nasljednika kad su navršili barem osamdeset godina. Prijenos znanja se odvijao odjednom, ne postepenim učenjem.
Vedovnjaci su se i međusobno borili, dobri i zli, ali samo u nekom obliku životinje, najčešće bika....

http://ivalulic.com/hr/vedovnjak/

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2021, 20:00

violator wrote:
Venus wrote:
Ra wrote:

Odlican mi je taj od Joe Wrighta, Keira mi je sjajna, a Matthew Macfadyena sam iznenadjujuce dobro prihvatila kao gospodina Darcyja.. :)

Odličan su par i imaju kemiju.   :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2021, 20:02

Otkriće. Odličan instrumental.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 18:08

Venus wrote:
ebenica wrote:
Venus wrote:

hhahahah...a što je malo grublji sex nego ponižavanje "kurve" i pokazivanje nadmoći velikog yebacha i pokazivanje neljubavi...kad voliš nekog do panja, to ne radiš da si u ne znam kakvoj ekstazi i gubitku kontrole (&neš me ovdje uvjerit u suprotno!). 

ne sudi svijet na svoju sliku. ja se ne usudim pričat sa ženami jer me to plaši ali ono što sam čuo prisluškivajući se kosi s tvojim pojmom iskazivanja ljubavi, navodno se neke stvari ne broje kad je riječ o seksu.

Venus wrote:Nešto poput izjednačenosti spolova ne postoji. Ako misliš da postoji, mikrofon je tvoj..izvoli! :P
pa naravno da postoji, ja te gledam kao jednaku ako ne i bolju od sebe, što me briga kakav je ostatak svijeta. samim time izjednačenost postoji, da li je svuda prisutna i spada pod normalno to je već druga priča.

A ti sudiš svijet na sliku nekog drugog  :D :D ne plaši tebe razgovor sa ženama nego to da ne upadneš u dosadnu kaljužu u kojoj bi prestao bit živ.. 

Izjednačenost spolova je prazan termin koji postoji samo zato jer neke žene (neću reć većina) nisu svjesne koliko su "jači" spol u odnosu na muškarce. Da bi se to shvatilo, to je osobni proces...
ne sudim jer nisam ni sudac ni bog ;)...au shit, ti si woke a? :D svaki spol ima taj svoj ekstrem gdje misli da je bolji ili jači, odabran :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 18:10

violator wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
violator wrote:

Imamo i vedovnjake (mogute). :)

https://blagamisterije.com/vedovnjaci-ti-dobri-starci-bili-su-zastitnici-sela-koji-su-lijecili-ljude-i-razgovarali-s-vilama-a-danas-postoje-samo-u-drevnim-pricama/16127/

_____

Vedovnjaci (u nekim krajevima Moguti) su starci duge brade, prodornih očiju, nosili su bijelu opravu i ogrtač, dugi štap, a po njima su visile torbice sa raznim pripravcima.
Hodali su od sela do sela pomažući ljudima. Razgovarali su sa vilama, vedima i dušama pokojnika, liječili su ljude i životinje, branili sela od tuče i mraza, mogli su vidjeti prošlost i budućnost. Također su bili i travari, razumjeli su jezik svih životinja, proricali su sudbinu.
Bili su uglavnom siromašni lutalice, ali vrlo cijenjeni i smatrani svetim osobama.

Svoje su znanje prenosili samo na jednog odabranog nasljednika kad su navršili barem osamdeset godina. Prijenos znanja se odvijao odjednom, ne postepenim učenjem.
Vedovnjaci su se i međusobno borili, dobri i zli, ali samo u nekom obliku životinje, najčešće bika....

http://ivalulic.com/hr/vedovnjak/

interesting :)
u kaj bi spadale coprnjice i coprnjaci? za njih sam čuo, trebali su doć' po mene kad sam bio mali i zločest :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 18:14

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 18:29

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 21:28

ebenica wrote:
Venus wrote:
ebenica wrote:
Venus wrote:

ne sudim jer nisam ni sudac ni bog ;)...au shit, ti si woke a? :D svaki spol ima taj svoj ekstrem gdje misli da je bolji ili jači, odabran :D

To bi bilo baš lipo da jesan..

Mislila sam na osobni proces tipa kroz roditeljstvo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2021, 21:30

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2021, 19:46

Venus wrote:

nisam roditelj, ne bih znao.
i ne bih se složio, tko zna točno zašto? možda zato tek toliko da proturiječim, možda zato što mi, kad nešto pročitam, u sekundi prođe tisuću misli kroz glavu.
a možda samo zato što sam jednom čuo u dalmaciji kako odrasli pred malom djecom gaće zovu mudante a mene gledaju s zgražanjem ako kažm boli me qrac :P
samo jedan od simbola i statusa koji se koriste po potrebi. ali ovo je yubito pa nećemo o tome :P

Last edited by ebenica on 27/4/2021, 19:48; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/4/2021, 19:47

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2021, 07:21

ebenica wrote:
Venus wrote:

nisam roditelj, ne bih znao.
i ne bih se složio, tko zna točno zašto? možda zato tek toliko da proturiječim, možda zato što mi, kad nešto pročitam, u sekundi prođe tisuću misli kroz glavu.
a možda samo zato što sam jednom čuo u dalmaciji kako odrasli pred malom djecom gaće zovu mudante a mene gledaju s zgražanjem ako kažm boli me qrac :P
samo jedan od simbola i statusa koji se koriste po potrebi. ali ovo je yubito pa nećemo o tome :P

Roditeljstvo omogući iskustvo bezuvjetne ljubavi.

Mudante. Sad na ovu riječ koju sam čula x puta gledam sasvim drugačije..dao si mi novi pogled..:^0

Ma ožeži samo, daj si gušta. Iako primjećujem (možda se varam) pad buntovnosti i revolucije kod tebe, nadam se da nije rezignacija. Jer život je u svoj svojoj šarolikosti lijep i čaroban, koliko god se to ponekad činilo da nije tako. Dovoljno je pogledati zalazak sunca ili istinski i sa zanimanjem pogledati nečije oči u kojima su sabrana životna iskustva.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics