YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:možda je to ono kaj žele da vidimo a možda je to u nama pa nas privlači više od lijepih stvari.violator wrote:
Eto, ovo je pokazatelj da sam previse usredotocena na ruznocu svijeta.
Odgovor na sve jest: kapitalizam! :D
P. S. ova je Betty poput tasmanijske zvijeri. Bane niotkuda i jos brze nestane! Pozdrav BB!
Guest- Guest
ja brijem da je greška u ljudima a ne u ljudskim izumima ;)violator wrote:
P. S. ova je Betty poput tasmanijske zvijeri. Bane niotkuda i jos brze nestane! Pozdrav BB!
betika je k'o čudo a čuda se rijetko događaju:P
Guest- Guest
violator wrote:
e, ovako nekako
haj
sta se radi ? ja sam danas mijenjala raspored u stanu
a sta ja znam, nije bas da mi se svidja, al nemam ni materijala, ni alata
betty.boop-
2015-01-23
ne kužim, kaj će ti alat za raspored? :nezna:
guraš stvari po stanu na druga mjesta, šta ne?
guraš stvari po stanu na druga mjesta, šta ne?
Guest- Guest
ebenica wrote:violator wrote:
P. S. ova je Betty poput tasmanijske zvijeri. Bane niotkuda i jos brze nestane! Pozdrav BB!ebenica wrote:ja brijem da je greška u ljudima a ne u ljudskim izumima ;)
Ma nemoj ti meni sad te folove "pistolji ne ubijaju, vec ljudi". Naravno da je pogreska u ljudima, a ne u nekakvim Andorijancima
Ali, ako si gledao Odiseju, zamijetio si da je svakom evolutivnom skoku prethodi sekvenca destrukcije... Eto, kapitalizam vidim kao onu
kost u rukama Moon-Watchera kojom ubija drugog australopiteka. Ili, jos vjernija usporedba - kapitalizam je poludjeli HAL.ebenica wrote:betika je k'o čudo a čuda se rijetko događaju:P
Smooth. :) Moze. Daleko ljepse od moje grube asocijacije.
Guest- Guest
betty.boop wrote:violator wrote:
e, ovako nekako
haj
sta se radi ? ja sam danas mijenjala raspored u stanu
a sta ja znam, nije bas da mi se svidja, al nemam ni materijala, ni alata
: ))
Joj, to je mijenjanje rasporeda poprilicno opasno. Krenes s pomicanjem ormara i zavrsis u stanu s golim zidovima. Jer... pa kad vec ovo micemo, mogli bismo i ofarbati ovu prostoriju. Pa kad vec farbamo ovu prostoriju, mogli bismo i kupiti novi kauc.. Pa kad vec kupujemo novi kauc, hajdemo malo zamijeniti plocice u kapatilu... Pa kad mijenjamo plocice, sto mislis o jednoj temeljitoj renovaciji stana? :)
Ipak, ako si pomalo autisticna poput mene i nisi za velike promjene odjednom, mijenjanje rasporeda je lijepo osvjezenje. :)
Guest- Guest
prvi puta sa 11 ili 12 godina na izbornom iz hrvatskog, tak' se to nekad' zvalo, nemam pojma jel to još postoji u školama.violator wrote:
Ali, ako si gledao Odiseju, zamijetio si da je svakom evolutivnom skoku prethodi sekvenca destrukcije... Eto, kapitalizam vidim kao onu
kost u rukama Moon-Watchera kojom ubija drugog australopiteka. Ili, jos vjernija usporedba - kapitalizam je poludjeli HAL.
koji je razlog bio da to gledamo ne sjećam se, nekakav sastav ili nešto. nikad mi nije legao tai film, nisam ljubitelj kubrika ak nisam falio :O
Guest- Guest
ebenica wrote:prvi puta sa 11 ili 12 godina na izbornom iz hrvatskog, tak' se to nekad' zvalo, nemam pojma jel to još postoji u školama.violator wrote:
kost u rukama Moon-Watchera kojom ubija drugog australopiteka. Ili, jos vjernija usporedba - kapitalizam je poludjeli HAL.
koji je razlog bio da to gledamo ne sjećam se, nekakav sastav ili nešto. nikad mi nije legao tai film, nisam ljubitelj kubrika ak nisam falio :O
Izborni iz hrvatskog? Joj, nesto se slabo sjecam. Znam da smo imali dopunsku nastavu za sadrzaje koje nismo najbolje usvojili. A ti si bio bistric... I gledao Kubricka :D... Ma nije to film za klince, previse je usporen i kontemplativan. Ali svidja mi se pokusaj te nastavnice (ili nastavnika) da vas vec zarana upozna s njime.
Daisy, Daisy, give me your answer do
I’m half crazy all for the love of you
It won’t be a stylish marriage
I can’t afford a carriage,
but you’ll look sweet upon the seat
Of a bicycle built for two
:D
Guest- Guest
ne znam kak sam ja završio u toj grupi, vjerojatno radi brojke, falilo im a nisi imali koga ubacit, ili kao crnci i lgbtqwsd u filmovima, mora bit jedan drugačiji neovisno o talentu :Oviolator wrote:
Izborni iz hrvatskog? Joj, nesto se slabo sjecam. Znam da smo imali dopunsku nastavu za sadrzaje koje nismo najbolje usvojili. A ti si bio bistric... I gledao Kubricka :D... Ma nije to film za klince, previse je usporen i kontemplativan. Ali svidja mi se pokusaj te nastavnice (ili nastavnika) da vas vec zarana upozna s njime.
pa nema neke razlike u robotskim glasovima u obje verzije:P čovjek je bio prvi robot? :O
sad mi je palo na pamet kako je nastao robotski ples? pitam se, pitam se :O
Guest- Guest
ebenica wrote:ne znam kak sam ja završio u toj grupi, vjerojatno radi brojke, falilo im a nisi imali koga ubacit, ili kao crnci i lgbtqwsd u filmovima, mora bit jedan drugačiji neovisno o talentu :Oviolator wrote:
pa nema neke razlike u robotskim glasovima u obje verzije:P čovjek je bio prvi robot? :O
sad mi je palo na pamet kako je nastao robotski ples? pitam se, pitam se :O
Ma ne vjerujem da je to bilo zbog pukog popunjavanja mjesta, bio si bistric i ne treba od toga bjezat'.
Slusala sam snimku Daisy Bell s fonografa, ali sve nesto pucketa pa sam pronasla tu verziju. Bolje je to HAL izveo. :)
Cega si se dosjetio? Super izgledaju. A kad si vec spomenuo... mene taj robotski ples podsjeca na kretanje u gravitacijskim odijelima ili s nekim g-uredjajima priljepljenih uz noge u svemirskim brodovima i na svemirskim postajama bez umjetne gravitacije...
------
Guest- Guest
kakav bistrić :Dviolator wrote:
Ma ne vjerujem da je to bilo zbog pukog popunjavanja mjesta, bio si bistric i ne treba od toga bjezat'.
Slusala sam snimku Daisy Bell s fonografa, ali sve nesto pucketa pa sam pronasla tu verziju. Bolje je to HAL izveo. :)
Cega si se dosjetio? Super izgledaju. A kad si vec spomenuo... mene taj robotski ples podsjeca na kretanje u gravitacijskim odijelima ili s nekim g-uredjajima priljepljenih uz noge u svemirskim brodovima i na svemirskim postajama bez umjetne gravitacije...
------
volio bih vidjeti robota s neke druge planete, zanima me kako bi neka druga vrsta zamislila i složila robota, s kakvim glasom i pokretima, jel bi ga kao i mi slagali po bogovima na sliku samih sebe. skromno.
Guest- Guest
Hej, Michael Keaton je bio i moj omiljeni Batman! :)
Sad si me podsjetio.. U srednjoj sam u 4. razredu sjedila u klupi s drugom koji je bio pasionirani ljubitelj gangsta rapa, svaki me je slobodni trenutak nastojao educirati o tome, a konstantno je sipao stihove (vlastite stihove), bas je bilo fascinantno - ta brzina i domisljatost. Nije bio los ni u beatboxingu. Ne trebam spomenuti da su sve te slinave kapljice zavrsavale u mojem smjeru, toliko da sam mu odlucno pruzala bocicu vode da ne presahne.. :D Ah, krasna vremena starog nenormalnog. :)
Sto se pitanja tice, zgodno. :) Mozda smo upravo mi robotici nekih drugih civilizacija koji sanjaju da su pravi djecaci i djevojcice, Pinocchio? :(
A evo dokaza:
Sad si me podsjetio.. U srednjoj sam u 4. razredu sjedila u klupi s drugom koji je bio pasionirani ljubitelj gangsta rapa, svaki me je slobodni trenutak nastojao educirati o tome, a konstantno je sipao stihove (vlastite stihove), bas je bilo fascinantno - ta brzina i domisljatost. Nije bio los ni u beatboxingu. Ne trebam spomenuti da su sve te slinave kapljice zavrsavale u mojem smjeru, toliko da sam mu odlucno pruzala bocicu vode da ne presahne.. :D Ah, krasna vremena starog nenormalnog. :)
Sto se pitanja tice, zgodno. :) Mozda smo upravo mi robotici nekih drugih civilizacija koji sanjaju da su pravi djecaci i djevojcice, Pinocchio? :(
A evo dokaza:
Guest- Guest
Ovo me je sad prebacilo do nekih cudnih momenata.. :) Gledam MJ-eve spotove, dodjem do Screama (s njime i Janet u svemirskom brodu) i sjetim se ovog munjenog. :)
Futures made of virtual insanity - now
Always seem to, be govern'd by
this love we have
For useless, twisting, our new technology
Oh, now there is no sound - for we all live underground
Futures made of virtual insanity - now
Always seem to, be govern'd by
this love we have
For useless, twisting, our new technology
Oh, now there is no sound - for we all live underground
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50