Nova Vlada
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Tko sastavlja Vladu?
Re: Nova Vlada
jebote antifašist koji glasa za sebe....tcccc.Antif_No1 wrote:Poništio sam svoj glas naa ovoj anketi,jer je smatram neregularnom.
Svi maggieni simpatizeri neka ne glasuju ovdje a tko je glaso za mene neka poništi svoj glas.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
I ti očekuješ da bi ona nakon takvog podcjenjivačkog odnosa htjela imati nešto s vama ?veber wrote:megi je samo broš koji obje strane žele.Antif_No1 wrote:Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
nebitna je u političkoj igri.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dijamant koji ne ide s bižuterijom.veber wrote:megi je samo broš koji obje strane žele.Antif_No1 wrote:Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
Guest- Guest
Nisam ja glasovao za sebe radi sebe,već za maggie,tek mi je naknadno proradila sijalica kakvim si se inžinjeringom poslužio,zato sam i otvorio novu anketu.veber wrote:jebote antifašist koji glasa za sebe....tcccc.Antif_No1 wrote:Poništio sam svoj glas naa ovoj anketi,jer je smatram neregularnom.
Svi maggieni simpatizeri neka ne glasuju ovdje a tko je glaso za mene neka poništi svoj glas.
2015-07-23
gle, ako ti dovoljno ponudim promjenit ćeš stavove, dijametralno.Antif_No1 wrote:I ti očekuješ da bi ona nakon takvog podcjenjivačkog odnosa htjela imati nešto s vama ?veber wrote:megi je samo broš koji obje strane žele.Antif_No1 wrote:Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
za razliku od vas, nudim joj ministarstvo koje želi i slobodne ruke. ako želi bit će premijerka. marcel bu dobio kod mene mjesto.
a i da sastavite vladu, morat ćete sa mnom razgovarati. onda ćemo igrati malo drugačije.
2014-12-30
Dobro je,neka si.Veber ne igra po pravilima.Ja mogu samo biti nešto poput Vase Brkića,logističar a nikako kandidat za mandatara,zato me namjerno stavio umjesti maggie,da bi oni imali glatku pobjedu.Eva wrote:I ja sam povukla svoj glas. Ne bu nas lajbek jebal
2015-07-23
Pa i ti si marcelusov Vaso Brkić,kao što sam ja od maggie.veber wrote:gle, ako ti dovoljno ponudim promjenit ćeš stavove, dijametralno.Antif_No1 wrote:I ti očekuješ da bi ona nakon takvog podcjenjivačkog odnosa htjela imati nešto s vama ?veber wrote:megi je samo broš koji obje strane žele.Antif_No1 wrote:Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
za razliku od vas, nudim joj ministarstvo koje želi i slobodne ruke. ako želi bit će premijerka. marcel bu dobio kod mene mjesto.
a i da sastavite vladu, morat ćete sa mnom razgovarati. onda ćemo igrati malo drugačije.
2015-07-23
čovjek iz sjene.Eva wrote:A kaj si ti, Veberu, Soroš ili koji već vampir?
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova vlada
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
» Izabrana nova vlada.. RF poziva na otpor
» Nova sudanska vlada raskinula vojni sporazum sa Rusijom
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
» Izabrana nova vlada.. RF poziva na otpor
» Nova sudanska vlada raskinula vojni sporazum sa Rusijom