Nova Vlada
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko sastavlja Vladu?
Re: Nova Vlada
vidiš li ti ovaj seksizam..izgubit će glasove svih žena sa završenom srednjom školomAntif_No1 wrote:Trebaš izmjeniti,ne sastavljam ja,već maggie.
2014-04-12
Eva wrote:Zakaj se može sam jednom glasat? Sad moram pokrenut sve rezervne nickove.
2014-04-12
zato jer u mojoj vladi nema duplih glasanja. ne pomažu ni drugi nickovi.Eva wrote:Zakaj se može sam jednom glasat? Sad moram pokrenut sve rezervne nickove.
samo jedan glas.
2014-12-30
veber wrote:ne sastavlja ni marcellus.
Ti si nešto ko njihov Manolić.
mrincredible-
2014-04-16
više kao trump.mrincredible wrote:veber wrote:ne sastavlja ni marcellus.
Ti si nešto ko njihov Manolić.
2014-12-30
Ma ne bu vam ni to pomoglo. Stari ste, potrošeni i nezanimljivi. U oporbi je sve kaj vrijedi na forumu, mlado, zdravo, lijepo, duhovito i prepametno.veber wrote:zato jer u mojoj vladi nema duplih glasanja. ne pomažu ni drugi nickovi.Eva wrote:Zakaj se može sam jednom glasat? Sad moram pokrenut sve rezervne nickove.
samo jedan glas.
Guest- Guest
Veber u stratu igra nepošteno.
Namjerno je mene stavio,umjesto meggie ili dede,jer zna da sam ja ozloglašen i neću dobit podršku,zato ovu anketu proglašavamo nevažećom.
Namjerno je mene stavio,umjesto meggie ili dede,jer zna da sam ja ozloglašen i neću dobit podršku,zato ovu anketu proglašavamo nevažećom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcel jednako tako.Antif_No1 wrote:Veber u stratu igra nepošteno.
na istim ste pozicijama.
nebitno je tko će formirati vladu.
svi ćete morat samnom surađivat. i slušat što vam govorim.
2014-12-30
Mah, a Marčelo je kao omiljen? Di, u staračkom domu kod bakica?Antif_No1 wrote:Veber u stratu igra nepošteno.
Guest- Guest
Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
2015-07-23
Ma tragedija forumske desnice je da je Marčelo najreprezentativniji primjerak. Moš misliti na kaj liče onda ovi kaj ne izlaze iz ormara.
Guest- Guest
Poništio sam svoj glas naa ovoj anketi,jer je smatram neregularnom.
Svi maggieni simpatizeri neka ne glasuju ovdje a tko je glaso za mene neka poništi svoj glas.
Svi maggieni simpatizeri neka ne glasuju ovdje a tko je glaso za mene neka poništi svoj glas.
2015-07-23
megi je samo broš koji obje strane žele.Antif_No1 wrote:Ma pa,veber je to napravio svjesno i promišljeno.I HDZ da nije istaknuo Karamarka prošao bi bolje,zato je namjerno mene stavio,jer zna da bi u srazu s maggie oni izgubili.Eva wrote:Vidim, stigli Srbi na forumu, Marčelo u laganoj prednosti.
nebitna je u političkoj igri.
2014-12-30
jebote antifašist koji glasa za sebe....tcccc.Antif_No1 wrote:Poništio sam svoj glas naa ovoj anketi,jer je smatram neregularnom.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova vlada
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
» Izabrana nova vlada.. RF poziva na otpor
» Nova sudanska vlada raskinula vojni sporazum sa Rusijom
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Osnovana nova pro zapadna vlada u Siriji
» Izabrana nova vlada.. RF poziva na otpor
» Nova sudanska vlada raskinula vojni sporazum sa Rusijom