Karamarko: “HDZ možda jest zločinačka organizacija, ali SDP je totalno neorganiziran!”
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Karamarko: “HDZ možda jest zločinačka organizacija, ali SDP je totalno neorganiziran!”
a gle ima tko zna... tko si i što si, a mene nebriga, za mene si mrca i ovako živ, tak da....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Karamarko: “HDZ možda jest zločinačka organizacija, ali SDP je totalno neorganiziran!”
A tko zna?michaellcmacha wrote:a gle ima tko zna... tko si i što si, a mene nebriga, za mene si mrca i ovako živ, tak da....
Ko zna (ah, nitko, nitko nista ne zna,
Krhko je znanje!)
Mozda je pao trak istine u me,
A mozda su sanje.
Jos bi nam mogla desiti se ljubav,
Desiti velim,
Ali, ja ne znam da li da je zelim,
Ili ne zelim.
Guest- Guest
mrca... valjda kužiš što je to... ne tko nego što...
2015-08-08
Mrca, jel to mrcina?
Guest- Guest
pa ti svašta znaš onda bi trebo znat i što je mrca...
2015-08-08
Nemam pojma, ak hoćeš kaži, da nekaj naučim.
Guest- Guest
Ma da je baš tako, prvo za holicu pa je ona popušila pa protiv HDZa svakodnevno rafalno a za MOST a sad ako MOST ode sa HDZom opet po tvojoj njoji neuspjeh..tako da ti ne može biti dosadno kada si se toliko uvalila u glib.Eva wrote:Zakaj to misliš? Meni je hrvatska politika dosadna. Niš ne događa, nema pikanterija a mogli smo dosada imati već pregršt dobrih priča, da smo kojim slučajme kao Francuzi, to bi bil pravi ménage à trois. Kolinda, i dva krelca.tre911 wrote:Ti ćeš na aparatima završiti ako Božo ode HDZu-neprocjenjivo iz prostog razloga jer si se sama u tom slučaju uvalila u septičku do grla.Eva wrote:Pa ne delam ja tam
Guest- Guest
Sve to fakultativno, ni to moj core business. Ali, eto nema ni tu zabave.
Guest- Guest
Da, akcije su im sve slabije i slabije i stvarno su dovoljno očajni da pokušaju čak i državni udar..biće perija u svakom slučaju kad se ovaj njihov kukulele kokošinjac počne rasturati.michaellcmacha wrote:a gle lujane, meni sve paše i da most ide sa hdz-om, i da ide sa ovima tvojima, mada ne znam zaš su tvoji al aj dobro, meni paše da ti tvoji pokušaju izvest i državni udar, u ovom trenu mojoj opciji sve paše... tripl očito nebu igro, što znači da su tvoji u kurcu, i sad je frka, malo vremena a manevarski prostor sve uži i uži, i iza svakog ćoška smjer prema remetincu... ;) i to čoporativno... budu išli ruku pod ruku...
Guest- Guest
To je onaj što su mu isti i HDZ i SDP pa otrčao mad il zoxu u krilo?vuksadinare wrote:Onaj primostenac petrina opet zavrsio u ludari
Guest- Guest
Jadan čovjek, prošvikao radi politike.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA
» Hrvatskom vlada zločinačka organizacija
» A sada i formalno: HDZ JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA
» Prije 32 godine osnovana je zločinačka organizacija koja ubija Hrvatsku
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Hrvatskom vlada zločinačka organizacija
» A sada i formalno: HDZ JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA
» Prije 32 godine osnovana je zločinačka organizacija koja ubija Hrvatsku
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
Page 2 of 2