50 godina posle SAD, stigla i Kina: Druga istakla zastavu na Mesecu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: 50 godina posle SAD, stigla i Kina: Druga istakla zastavu na Mesecu
obrazuj se dingo... kako veli Ero... ja sam ti dao smjer a ti pronađi cilj... ;)Ringo10 wrote:Kojih 6?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
s obzirom da si tupav i da sumnjam da ćeš nadoći... a nedjelja je dan gospodnji... pa evo da ti pripomognem... bilo je 6 lunarnih misija sa ljudskim istupom na lunarno tlo i u tih 6 misija zapiknuto je 6 zastavica... evo ti probaj vidit koliko je astronauta hodalo po Luni, i čije su zastavice upiknute .... ;)
2015-08-08
A je li majke ti...bilo 6 misija...sa ljudskim posadama
A kad to svega ti
A kad to svega ti
2015-09-24
a tada jebiga, eto ti Ere pitaj njega možda on zna... ili hoćeš da ti ja nabrojim kad i tko... i evo još ti izađem i u susret pa budem pisao srpski da bolje razumeš...Ringo10 wrote:A je li majke ti...bilo 6 misija...sa ljudskim posadama
A kad to svega ti
2015-08-08
Aaaa...A to ti mislis na one Apollo bajke za malu djecu
Lijepo je vjerovati u bajke
2015-09-24
bravo majstore...Ringo10 wrote:Aaaa...A to ti mislis na one Apollo bajke za malu djecu
2015-08-08
Pa kazem...Lijepo je vjerovati u bajke
2015-09-24
gdi ima dima ima i vatre...
Guest- Guest
tre wrote:na koju zastavu misliš? kinesku ili srpsku?AlfaOmega wrote:To je zapravo i prva i jedina zastava koje se gori i viori.
Otac četnik te mlatio kandžijom?
Srbi su ti u u školi lupali čvoke?
U čemu je fora? Reci nam!
crvenkasti-
2014-04-17
gle 15 godina ovdje pokušavaš liječiti komplekse pa je baš ono gadljivo da ti pokušavaš ikoga prozivati za bilo štocrvenkasti wrote:tre wrote:na koju zastavu misliš? kinesku ili srpsku?AlfaOmega wrote:To je zapravo i prva i jedina zastava koje se gori i viori.
Otac četnik te mlatio kandžijom?
Srbi su ti u u školi lupali čvoke?
U čemu je fora? Reci nam!
Mjesec je ravna ploca.
2014-04-14
Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
2015-09-24
a ti da ne staneš u njihovu obranuRingo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
Šta tebe toliko boli što se sprdam sa srpskom mitomanijom?
Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
Guest- Guest
ma ne po srbima nego po tebi menageru, burzovni mešetaru, specijalče snajperisto bez ispaljenog metka, glokisto, kemičaru, jebaču na baterije...Legendovich wrote:Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
ma daj...evo dosad me nije bilo na temi,a opet si se upljuvao do brade,srbi,srbi,posvuda...tre wrote:ma ne po srbima nego po tebi menageru, burzovni mešetaru, specijalče snajperisto bez ispaljenog metka, glokisto, kemičaru, jebaču na baterije...Legendovich wrote:Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
ovo ostalo,samo jal i ljubomora impotentnog zavidnika...vani opstaju sposobni,tamo doli,samo takvi kao ti..
Guest- Guest
ma ti ne da si se sam popljuvao nego si sam sebi prosuo kantu govana po glavi, ja sam tu samo da te podsjetim na toLegendovich wrote:ma daj...evo dosad me nije bilo na temi,a opet si se upljuvao do brade,srbi,srbi,posvuda...tre wrote:ma ne po srbima nego po tebi menageru, burzovni mešetaru, specijalče snajperisto bez ispaljenog metka, glokisto, kemičaru, jebaču na baterije...Legendovich wrote:Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
ovo ostalo,samo jal i ljubomora impotentnog zavidnika...vani opstaju sposobni,tamo doli,samo takvi kao ti..
a dobro..moras samog sebe necim utjesitii,kao i svoje promasaje u zivotu..tjesi se..tre wrote:ma ti ne da si se sam popljuvao nego si sam sebi prosuo kantu govana po glavi, ja sam tu samo da te podsjetim na toLegendovich wrote:ma daj...evo dosad me nije bilo na temi,a opet si se upljuvao do brade,srbi,srbi,posvuda...tre wrote:ma ne po srbima nego po tebi menageru, burzovni mešetaru, specijalče snajperisto bez ispaljenog metka, glokisto, kemičaru, jebaču na baterije...Legendovich wrote:Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
Guest- Guest
pa promašaja ima, ne mogu biti svi savršeni poput tebe i tako uspješni u svakom pogledu, od financija ( živiš na grbači sestri i na njemačkoj socijali ) pa sve do savršene obiteljii u kojoj živiš sa ženom i djecom ( nemaš ni kučeta ni mačeta ).Legendovich wrote:a dobro..moras samog sebe necim utjesitii,kao i svoje promasaje u zivotu..tjesi se..tre wrote:ma ti ne da si se sam popljuvao nego si sam sebi prosuo kantu govana po glavi, ja sam tu samo da te podsjetim na toLegendovich wrote:ma daj...evo dosad me nije bilo na temi,a opet si se upljuvao do brade,srbi,srbi,posvuda...tre wrote:ma ne po srbima nego po tebi menageru, burzovni mešetaru, specijalče snajperisto bez ispaljenog metka, glokisto, kemičaru, jebaču na baterije...Legendovich wrote:Meni je najzanimljivije kad sam pohvalio srpsku kuhinju i PRIPREMU HRANE,a Tre,odjedared kao iz paštete iskoci i pljuc pljuc po srbima...Ringo10 wrote:Me moze ni tema o slijetanju na Mjesec a da se blesavi TRE ne uhvati Srba
mislim da ti svi ovdje zavide na takvom životu a ne samo ja
Prezivjeti na zapadu,pogotovo u danasnjim uvjetima nije jednostavno,a ako je covjek sklon ucenju i svestranosti(to cak i svapska vlada potice),itekako mu moze biti dobro..ti ako si umno ogranicen,i nesklon ucenju i usvajanju novih znanja,poticanju starih interesnih sfera i ostalih znanja,naravno da ti sve izgleda nemoguce..ti sve pokusavas ukalupiti u svoj skuceni svijet ogranicenih granica znanja i ogranicenog razvoja u sferama raznih vjestina i znanja..
nema tu vrijedjanja,to je jednostavno fakat,a kad se vidi tko najvise laje,laje upravo onaj sa socijalistickim manirima i navikama,da se bude na drzavnoj sisi,i da se drzava pobrine za prezivljavanje...TO ti nikad naravn neces priznati,ali taj fakat stoji..
nema tu vrijedjanja,to je jednostavno fakat,a kad se vidi tko najvise laje,laje upravo onaj sa socijalistickim manirima i navikama,da se bude na drzavnoj sisi,i da se drzava pobrine za prezivljavanje...TO ti nikad naravn neces priznati,ali taj fakat stoji..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» SRPSKOM KRALJEVSKOM VENČANJU POSLE 100 GODINA
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Srbija posle 45 godina tužena u Strazburu!
» Kurc: Socijalna pomoć strancima tek posle pet godina
» SRPSKOM KRALJEVSKOM VENČANJU POSLE 100 GODINA
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Srbija posle 45 godina tužena u Strazburu!
» Kurc: Socijalna pomoć strancima tek posle pet godina
Page 2 of 3