Građanski neposluh u Splitu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Građanski neposluh u Splitu
pa tako i ovdje, na salter i uzmes narudzbuT. wrote:u splitu rade ali samo za ponit, nema stolica ni sjedenja...
ne znam kako ljudi bez autica, daju li njima ili ih puste u prostor, nemam pojma
no i to je nesto, kava ok, kad nema prave u kaficu:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
ne mere ako nisi u autu, ne mreš ni na benzinskoj u noćnim satima ako nisi došao točiti gorivo... a po danu ne znam, samo po noći idem tankati... :)dijagram wrote:pa tako i ovdje, na salter i uzmes narudzbuT. wrote:u splitu rade ali samo za ponit, nema stolica ni sjedenja...
ne znam kako ljudi bez autica, daju li njima ili ih puste u prostor, nemam pojma
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bože ljudi pa gdje to vi živite ?michaellcmacha wrote:ne mere ako nisi u autu, ne mreš ni na benzinskoj u noćnim satima ako nisi došao točiti gorivo... a po danu ne znam, samo po noći idem tankati... :)dijagram wrote:pa tako i ovdje, na salter i uzmes narudzbuT. wrote:u splitu rade ali samo za ponit, nema stolica ni sjedenja...
pa u splitu u centrima normalno rade svi restorani samo se hrana nosi sa sobom, kakva auta, kakvi bakrači ?
i da se na benzinskoj ne može uzeti kava ako se ne toči gorivo ?
dobro su vas disciplinirali nema šta...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
to su disciplinirani djelatnici pojedinih benzinskih, poprave mjere stozera na jos bolje:)T. wrote:bože ljudi pa gdje to vi živite ?michaellcmacha wrote:ne mere ako nisi u autu, ne mreš ni na benzinskoj u noćnim satima ako nisi došao točiti gorivo... a po danu ne znam, samo po noći idem tankati... :)dijagram wrote:pa tako i ovdje, na salter i uzmes narudzbuT. wrote:u splitu rade ali samo za ponit, nema stolica ni sjedenja...
pa u splitu u centrima normalno rade svi restorani samo se hrana nosi sa sobom, kakva auta, kakvi bakrači ?
i da se na benzinskoj ne može uzeti kava ako se ne toči gorivo ?
dobro su vas disciplinirali nema šta...
uglavnom rade ko trgovine po zegeju, kupuje se svasta
dijagram-
2015-08-09
https://slobodnadalmacija.hr/split/dosle-su-penzije-a-umorovljenici-koji-su-najugrozenija-korona-populacija-tiskaju-se-ispred-banaka-i-ne-drze-se-mjera-koje-je-propisao-stozer-1061080
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nova mjera trebala bi ici u smjeru uskracivanja penzija , da se ovakve scene ne ponavljaju
2014-04-15
pa nema sumnje da se i o tome razmišljalo...n_razbojnik wrote:Nova mjera trebala bi ici u smjeru uskracivanja penzija , da se ovakve scene ne ponavljaju
ali se vjerojatno odustalo kada se shvatilo da bi banke izgubile prihode od naknada...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Bankama ponuditi covid kredite kao i ostalim smrtnicima te 4000 kn za šalterušeT. wrote:pa nema sumnje da se i o tome razmišljalo...n_razbojnik wrote:Nova mjera trebala bi ici u smjeru uskracivanja penzija , da se ovakve scene ne ponavljaju
ali se vjerojatno odustalo kada se shvatilo da bi banke izgubile prihode od naknada...
2014-04-15
RayMabus wrote:
https://slobodnadalmacija.hr/split/dosle-su-penzije-a-umorovljenici-koji-su-najugrozenija-korona-populacija-tiskaju-se-ispred-banaka-i-ne-drze-se-mjera-koje-je-propisao-stozer-1061080
Pa kada gledaš penzići se tiskaju po trgovinama, po javnom prijevozu asevi se ne boje korone. Zanimljivo mladi ljudi se odreću svoje budućnosti, poslova, snova, pasti će jebeno natalitet zbog lockdowna da bi se spasili asevi koje boli kurac u prosjeku, popričaš malo sa boomerima većina ih misli da je ovo sve zavjera
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Nova mjera trebala bi ici u smjeru uskracivanja penzija , da se ovakve scene ne ponavljaju
Ili nek zatražiju karticu tekućeg računa pa na bankomat.
Ostalo sad ne bih ... znam po punici, to kurca ne razme.
Guest- Guest
Vrlo riskantno, pa ce njih mnostvo na bankomate izlaziti , ne puno sigurnija je opcija da nemaju sredstva pa nece dolaziti u opasnost da ih podizu i tako ugrozavati sebe i drugeSovak wrote:n_razbojnik wrote:Nova mjera trebala bi ici u smjeru uskracivanja penzija , da se ovakve scene ne ponavljaju
Ili nek zatražiju karticu tekućeg računa pa na bankomat.
Ostalo sad ne bih ... znam po punici, to kurca ne razme.
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD: II Građanski rat
» Građanski rat u Pakistanu
» Građanski rat u Rusiji - tema
» Europu čeka građanski rat
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Građanski rat u Pakistanu
» Građanski rat u Rusiji - tema
» Europu čeka građanski rat
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?