Povratnici pišu Petrovu -ne vraćajte Milanovića na vlast
Page 1 of 1
Povratnici pišu Petrovu -ne vraćajte Milanovića na vlast
http://www.24sata.hr/politika/povratnici-pisu-petrovu-ne-vracajte-milanovica-na-vlast-451012
Lijepo je dobivat privilegije 20 god. nakon završetka rata i ni kurcom ne mrdat.....neće vam dat ni karamarko,nema se ,potrošili ste i dokle mislite živjet na grbači radnika....tko se vratio,vratio,tko nije ni neće....naselite arape...
Lijepo je dobivat privilegije 20 god. nakon završetka rata i ni kurcom ne mrdat.....neće vam dat ni karamarko,nema se ,potrošili ste i dokle mislite živjet na grbači radnika....tko se vratio,vratio,tko nije ni neće....naselite arape...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Povratnici pišu Petrovu -ne vraćajte Milanovića na vlast
Ma to nisu nikakvi povratnici.
Povratnici su oni u Vojniću,Vrginmostu,Lapcu,Vrhov'nami,Kistanjami ili Plaškom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najbolje ukinut ovu agoniju od nazovidemokracije, zabraniti hdzsdp i dovesti Alexa Browna i platiti mu da vodi drzavu. On je ionako jedini dokazao da je sposoban u ovoj kampanji...
Guest- Guest
...nisu povratnici...a istjetali ih nasilno iz domova,svog kraja,grada,sela....ti si turbo bolestan i mrzis hrvatejastreb wrote:Ma to nisu nikakvi povratnici.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahahahahahahaha.....vuksadinare wrote:...nisu povratnici...a istjetali ih nasilno iz domova,svog kraja,grada,sela....ti si turbo bolestan i mrzis hrvatejastreb wrote:Ma to nisu nikakvi povratnici.
Znao sam da ćeš se prvi i jedini upecati na ovo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pogledati 42-gu minutu. Babinooooooooo
2014-04-14
josip kompanović je bio dugogodišnji partijski sekretar. a.kompanovićeva marioneta je bio ivica buconjić (bivši gradonačelnik Belog Manastira i tajnik MUP u vladi ive sanadera) Šljam
Guest- Guest
Takvi smo ti mi narod...kad netko zbog neceg strada jednom...zeli to naplacivati iducih sto godina...imam susjedu koja je prije 30 godina nastradala u saobracajki...nije bas tesko bila ozlijedjena...ali evo vec toliko godina iskoristava krivca jadnog covjeka koji je valjda trideset puta pretplatio svoju krivnju,,,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Čime je Karamarko pobijedio Milanovića u borbi za Most i vlast?
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» OREŠKOVIĆ NAPAO HAŠKI SUD: Vi ste oruđe velikosrpske politike, vraćajte nam hercegbosansku šestorku!
» Povratnici u selo kod Bugojna izrevoltirani: Arapski investitor pregradio seoski put
» Čime je Karamarko pobijedio Milanovića u borbi za Most i vlast?
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» OREŠKOVIĆ NAPAO HAŠKI SUD: Vi ste oruđe velikosrpske politike, vraćajte nam hercegbosansku šestorku!
» Povratnici u selo kod Bugojna izrevoltirani: Arapski investitor pregradio seoski put
Page 1 of 1