IDEMO DINAMO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: IDEMO DINAMO
Varas se cigane izdrkani.End wrote:FRANK wrote:Napuseni novomarofski ciganin prica o spizi.
Ende pusi kurac drzi se tuduma a spizu ostavi nama dalmatincima kraljevima spize i dobre hrane.
Ti se drzi frigani jaja i krajnjske kobasice
jučer sam spremio oradu frišku s mora s blitvom i krumpirom.. nije bilo loše
danas sam smazao za ručak par domaćih kobasica sa senfom uz žuju i bilo je bombastično...
pametnome dosta...
u svakom slučaju bolje kranjski kobas nego SIN-ova kobasica koju ti zamišljaš da ti prodire u analni otvor..
Meni crv7neznaci nista dok ti zamisljas da te rosarijski gremlinjebe.
Nije ti lako mater ti je vodeca zvijezda nocne smjene.
Triba svoje smrdljivo nedonosce prihranit
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Onda ce drkac na Gremlina biti 2 metra pod ledinom.fridrih_niche wrote:Ante vs End!
Avenue Mall, sutra u 21 h...
<3
A mozda ce se i messi spasit ako zakoljen ovo sotonino nedonosce.
Tko zna koliko je messiju posla svojoh golih slika.
Ako je upola koliko mu je mater meni poslala onda je to zastrasujuce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ne precjenjuj se pederkoljupče
prošlo je tvoje vrijeme, fizički si u raspadnutom stanju. mentalno isto nisi baš na razni pošto te zanimaju samo kite.
kad bi ja po forumu pisao messi SIN vjeruj mi da bi sam sebi presudio odavno.
i to si još od četnika pokupio. može li niže.
propadaš.
prošlo je tvoje vrijeme, fizički si u raspadnutom stanju. mentalno isto nisi baš na razni pošto te zanimaju samo kite.
kad bi ja po forumu pisao messi SIN vjeruj mi da bi sam sebi presudio odavno.
i to si još od četnika pokupio. može li niže.
propadaš.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od tebe nemogu nize viruj mi.
Iskreno zao mi je tebe.
Drkacu na gremlina.
A sto se tice fizickog stanja trajao bi ti meni otprilike nekih 20 sekundi dok ti nebi slomio vrat. Vjeruj mi nebi mi bilo tesko.
A spasio bih i tu tvoju jadnu obitelj sramote
Iskreno zao mi je tebe.
Drkacu na gremlina.
A sto se tice fizickog stanja trajao bi ti meni otprilike nekih 20 sekundi dok ti nebi slomio vrat. Vjeruj mi nebi mi bilo tesko.
A spasio bih i tu tvoju jadnu obitelj sramote
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
:D
cubismo je sex
<3
Samo teško da bi išta peškali jer neće naša riba na škovacu.
Zamisli zubonju krunaša, dentale de la corona, s onom glavurinom i očnjacima.
Zamisli samo gastronomski značaj jednog takvog koronaša, cara od riba, kad ga spremiš na gradele, pod pekom, na carpaccio, na brudet.
I onda ti neko uz njega naruči pomfri.
To je za uzet nožinu, rasporit ga od pizde do brade i odrobijat koliko ti god daju bez imalo grižnje savjesti
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Znaci ka i apaci kad bi u arizoni uvatili nekog tuznika pa ga isli mucit i zapali mu vatru na stomaku da se pati nemilice. I uzivat u toj patnji.Jack Torrance wrote:Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Zamisli samo gastronomski značaj jednog takvog koronaša, cara od riba, kad ga spremiš na gradele, pod pekom, na carpaccio, na brudet.
To je za uzet nožinu, rasporit ga od pizde do brade i odrobijat koliko ti god daju bez imalo grižnje savjesti
Pa jeben ti incestuoznu mater dices govno od smrznutog gmo krumpira servirat ili narivit uz Cara od ribe.
Necu nikad zaboravit u baskoj vodi u restoranu King doli na rivi restoran de luxe bija spiza za prste lizat i dodje neki redikul iz sjeverne hrvatske i pita koja je riba za priporucit. Konobar kaze skarpina on kaze moze pita konobar sta zelite za prilog blitva slani krumpir ili frigano povrce a on pita moze li dobit pire krompir uz to.
Koji retard isusati.
Sinko drz se ti cevapa i miruj
2015-09-13
Ajde tovarski debili, odjebite s ove teme s tim vašim glupostima. Za drugo i niste sposobni nego samo gledat što pojest i popit.FRANK wrote:Znaci ka i apaci kad bi u arizoni uvatili nekog tuznika pa ga isli mucit i zapali mu vatru na stomaku da se pati nemilice. I uzivat u toj patnji.Jack Torrance wrote:Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Pa jeben ti incestuoznu mater dices govno od smrznutog gmo krumpira servirat ili narivit uz Cara od ribe.
Necu nikad zaboravit u baskoj vodi u restoranu King doli na rivi restoran de luxe bija spiza za prste lizat i dodje neki redikul iz sjeverne hrvatske i pita koja je riba za priporucit. Konobar kaze skarpina on kaze moze pita konobar sta zelite za prilog blitva slani krumpir ili frigano povrce a on pita moze li dobit pire krompir uz to.
Koji retard isusati.
jel imaju tovari ijednu manu, u svemu najbolji, a klub im glavni predmet sprdnje u hr i svijetu.
2015-08-25
njima je vrh gastronomije spremit kukuruz kukurica i mais i to prodavat za dva mrka medvida švabima na plaži
ako bude sreće nađe se koja krofna malo slatkoga
ako bude sreće nađe se koja krofna malo slatkoga
2015-08-25
Humor im je najjači...fridrih_niche wrote:Purgeri i humor, koja kombinacija...
:^O
Samo napalm za tu nakaradu...
<3
Guest- Guest
Btw. a u vezi spize i ribe, njima je ovo vrhunac:
Pohani zaleđeni oslić u bubici i naravno ništa bez pomfrita...
Ne znaš što je gadljivije, njihov ukus za spizu ili pak humor.
Pohani zaleđeni oslić u bubici i naravno ništa bez pomfrita...
Ne znaš što je gadljivije, njihov ukus za spizu ili pak humor.
Guest- Guest
Zato smo izgradili njemacku austrijuju svedsku pola novog svita.Roland Deschain wrote:Ajde tovarski debili, odjebite s ove teme s tim vašim glupostima. Za drugo i niste sposobni nego samo gledat što pojest i popit.FRANK wrote:Znaci ka i apaci kad bi u arizoni uvatili nekog tuznika pa ga isli mucit i zapali mu vatru na stomaku da se pati nemilice. I uzivat u toj patnji.Jack Torrance wrote:Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Koji retard isusati.
Zato vam 54% bdp stize od dalmacije i istre.
A koliko ste nesposobni za bilo sta da su vam dalmatinci ihercegovci od nekadasnje vukojebine zvane zagreb stvorili metropolu.
A kao da i to nije bilo dosta dalmatinvi su od zagrebackih klubova stvorili divove.
Zato neseri i pati jer jednostavno ste za nas dalmatince i hercegovce inferiorni
2015-09-13
Standardno generaliziranje, omalovažavanje Dalmacije i svih dalmatinaca od strane ze-ge birtijaša, mamićeve izdrkotine.
Ima takvo mišljenje, a iz tog kraja našao ženu. To sve govori koliko je glup...
Ima takvo mišljenje, a iz tog kraja našao ženu. To sve govori koliko je glup...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Standardno preseravanje, uzdizanje Dalmacije i svih dalmatinaca od strane nas minijaturnih tovara, sektaških izdrkotina.
2015-08-25
Ti si budala par excellence. Svaki post ti je gluplji od prethodnog, još malo pa ćeš dostići onu budaletinu u pečalbi.FRANK wrote:Zato smo izgradili njemacku austrijuju svedsku pola novog svita.Roland Deschain wrote:Ajde tovarski debili, odjebite s ove teme s tim vašim glupostima. Za drugo i niste sposobni nego samo gledat što pojest i popit.FRANK wrote:Znaci ka i apaci kad bi u arizoni uvatili nekog tuznika pa ga isli mucit i zapali mu vatru na stomaku da se pati nemilice. I uzivat u toj patnji.Jack Torrance wrote:Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Koji retard isusati.
A koliko ste nesposobni za bilo sta da su vam dalmatinci ihercegovci od nekadasnje vukojebine zvane zagreb stvorili metropolu.
A kao da i to nije bilo dosta dalmatinvi su od zagrebackih klubova stvorili divove.
Zato neseri i pati jer jednostavno ste za nas dalmatince i hercegovce inferiorni
Tako je cim ti neko odbrusi ti odmah odbrusi na svoj seljacki fakultet koji si zavrsi.Roland Deschain wrote:Ti si budala par excellence. Svaki post ti je gluplji od prethodnog, još malo pa ćeš dostići onu budaletinu u pečalbi.FRANK wrote:Zato smo izgradili njemacku austrijuju svedsku pola novog svita.Roland Deschain wrote:Ajde tovarski debili, odjebite s ove teme s tim vašim glupostima. Za drugo i niste sposobni nego samo gledat što pojest i popit.FRANK wrote:Znaci ka i apaci kad bi u arizoni uvatili nekog tuznika pa ga isli mucit i zapali mu vatru na stomaku da se pati nemilice. I uzivat u toj patnji.Jack Torrance wrote:Leša ćemo se rješit tako da ću ga ja narizat i pola nadit na parangal za ugore a pola stavit u vrše za škampe.FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Koji retard isusati.
jebi ti taj fakultet kokim se kurcis kad faks nije tebe zavrsio.
Budalo jedna krepana toliko mrzis dalmatince da nevidis da ti je i najvece bogastvo ima dalmatinsku krv
Tebi je najbolje da nikako ne dolazis u dalmaciju ajde lipo u crnu goru na kupanje ionako u toj zlocinackoj zemlji imas svoje istomisljenike.
Jadnice jadni
2015-09-13
ugledao se na cetnika, ipak su pederska braca po seksualnom opredjeljenju
2015-08-25
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Idemo u Rio!
» U BOJ ,,,, ovo će moći dobro proći samo ako ustanu ustaše
» idemo delat kaj god
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju