Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
Ja san uvik bija protiv tog da recimo ulice u Hrvatskoj nose imena ustaških dužnosnika
Znam šta je ispravno a šta nije
Čak i toleriram nešto jer jednostavno ne možeš ić glavom kroz zid al bitno je d ukažeš pa će s vremenom to doć na ispravno
Milion
Jel je ?
Ode Kosovo od SPC
Pa pa
Znam šta je ispravno a šta nije
Čak i toleriram nešto jer jednostavno ne možeš ić glavom kroz zid al bitno je d ukažeš pa će s vremenom to doć na ispravno
Milion
Jel je ?
Ode Kosovo od SPC
Pa pa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
Kad s budalom ne možeš drukčije pa umjesto da shvati grešku postupno krene sa smanjivanjem te mitomanije s pola milijuna na 400 tisuća pa na 300 tisuća
On miliun
Jel miliun ?
Izrael priznao Kosovo
Odje bi
On miliun
Jel miliun ?
Izrael priznao Kosovo
Odje bi
2014-04-11
Zbog tog miliona otišla ti je površina od
10*877 km kvadrata
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo
Imao sam namjere da vam dam sjeverni dio Kosova al sad kad je Izrael priznao
Ništa od toga
10*877 km kvadrata
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo
Imao sam namjere da vam dam sjeverni dio Kosova al sad kad je Izrael priznao
Ništa od toga
2014-04-11
Milion
Skupu ćete cijenu platiti za svoje laži
Milion
Skupu ćete cijenu platiti za svoje laži
Milion
2014-04-11
Hektorović wrote:
Realno, ko što piše Josip Mlakić, dobio je izbore jer je bio autentičniji četnik od Radojičića
Više...manje...tako svejedno. U trenutku kada se isti osjete jakima da ne moraju razgovarati s nekim, tako je svejedno jel te više ili manje psuje onaj koji ti drži nož pod vratom.
Guest- Guest
Milion
Sad će ujke da vas maltretišu na sjeveru kosova
Izrael je priznao Kosovo
U njegovim granicMa
Milion
Pali trakotre
Sad će ujke da vas maltretišu na sjeveru kosova
Izrael je priznao Kosovo
U njegovim granicMa
Milion
Pali trakotre
2014-04-11
Pređi granicu
Pleska odma
Pleska odma
2014-04-11
2014-04-11
aj da ja kažem da sam osobno poznavao pauka andriju matijaša i njegovog zamjenika hrvoja pupića... obojica su bili u jna u vrijeme kad i ja u mladenu stojanoviću u BL, to je i realno i uistinu je to tako, i sa pupićem sam i dan danas u kontaktu... ali ovaj tupson se dosjeti kak je baš njegov susjed srbin i četnik bio "lični" šofer ustaše špegelja.... i kako ga je ustaša razočarao a on mu bezuvjetno verovao.... a u kurac..... patetičnikic wrote:pizzon wrote:kic wrote:pizzon wrote:kic wrote:
momak se cini oke i zelim mu srecu
ali realno pro-cetnik
trebat ce jedno stotinjak godina da se pojavi jedna ne-cetnicka stranka tamo izgleda-
koliko da se pojavi
ne-ustaska stranka
ili minimum
neutralna prema srbima.
gdje ti gledaš, sdss je u koaliciji s hdz-om godinama već
da ne pričamo o predsjedniku trenutnom i njegovoj vladi
ako cemo posteno sukob i rat
sa hr.srbima zapoceli su
titovi hrvati, generali koji
su " oslobadjali " srbiju ?
srbi su poverovali 41. tim istim
kasnije hr.generalima i zapoceli
af partizanski rat. da bi 91.
zagovarali noz u stomak za
srbe, ( spegelj )
licno poznajem naseg srbijanca koji
ja za vreme jna bio njegov licni
vozac. verovao mu je 100%
dobro nije tresnuo na zemlju
kad je cuo tog spegelja kakve
instrukcije daje "polaznicima kursa"
drasko je pod pritiskom da nije
dovolj nacionalno formiran.
koji ocajan pokusaj spina
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja sam jednom dodao olovku Ljubi Kerekešu kad mu je ispala na pod dok je potpisivao autograme. To i dan danas podrazumjevam pod mojih 5 minuta druženja s Hr jet-setom
Guest- Guest
gdje i kad ste vi ginuli za hrvatsku... aj ne seri majmune polupismeni...pizzon wrote:a sta tebe boli q za vojvodinu.vuksadinare wrote:opet blebeces gluposti..pa irut te hebo blentavu jer si ti stvarno tako blesav ili se pravis..sukob ili raspad juge je nastao onog trenutka kad je slobo srusio jogurt revolucijom vojvođansku vlast i autonomiju i time je ustav sfrj srusen a kad je ustav srusen srusena je i drazava..sve drugo je samo inercija ili domino efektpizzon wrote:kic wrote:pizzon wrote:kic wrote:
ali realno pro-cetnik
trebat ce jedno stotinjak godina da se pojavi jedna ne-cetnicka stranka tamo izgleda-
koliko da se pojavi
ne-ustaska stranka
ili minimum
neutralna prema srbima.
gdje ti gledaš, sdss je u koaliciji s hdz-om godinama već
da ne pričamo o predsjedniku trenutnom i njegovoj vladi
ako cemo posteno sukob i rat
sa hr.srbima zapoceli su
titovi hrvati, generali koji
su " oslobadjali " srbiju ?
srbi su poverovali 41. tim istim
kasnije hr.generalima i zapoceli
af partizanski rat. da bi 91.
zagovarali noz u stomak za
srbe, ( spegelj )
licno poznajem naseg srbijanca koji
ja za vreme jna bio njegov licni
vozac. verovao mu je 100%
dobro nije tresnuo na zemlju
kad je cuo tog spegelja kakve
instrukcije daje "polaznicima kursa"
drasko je pod pritiskom da nije
dovolj nacionalno formiran.
hoces da raspisemo referendum
o ukidanju ap.
vojvodina je bila integralni deo srbije.
tito je izmozgovao nama
autonomije a vama je
dao i ono sto nikad
niste imali.i sve sto imate
ostvarili ste u zajednici
sa srbima koji su ginuli sa
hrvatsku.
to ostaje vecna istina.
2015-08-08
jebo vas clinton koji vam se smilovao...Brat Brale wrote:kic wrote:
ali realno pro-cetnik
Ne kic, već je odbrambeno-otadžbinski rat u RS isto kao i domovinski rat u HR. Neupitna kategorija. Pitanje koje među političkim faktorima u RS ne pravi podelu jer svi o tome imaju isti stav, kao i samo postojanje RS kao entiteta/države.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Hektorović wrote:Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
prije sat vremena
da je 800.000 ubijeno onda bi to bilo 561 ubijeni dnevno svaki dan bez stanke non-stop 4 godine što je nemoguće. logistički praktično i na svaki drugi način nemoguće. bilo je ubijenih ali ne toliki broj i ne samo srba nego i drugih etničkih skupina.
srbi matematika vam fercera.
Guest- Guest
Trebalo vas je spičkat iz BL, ko 95. iz KninaBrat Brale wrote:kic wrote:
ali realno pro-cetnik
Ne kic, već je odbrambeno-otadžbinski rat u RS isto kao i domovinski rat u HR. Neupitna kategorija. Pitanje koje među političkim faktorima u RS ne pravi podelu jer svi o tome imaju isti stav, kao i samo postojanje RS kao entiteta/države.
i tu i tamo istu stvar ste napravili...oteli tuđe, pobili ili otjerali narod i zasjeli na tuđu zemlju
da odbrambeno-otadžbinski rat, pasvammater lažljivu agresorsku
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
nije ni tebi lakoMaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam jednom dodao olovku Ljubi Kerekešu kad mu je ispala na pod dok je potpisivao autograme. To i dan danas podrazumjevam pod mojih 5 minuta druženja s Hr jet-setom
2014-12-30
bolesnik
2014-04-16
Postoji popis zrtava iz 1965 godine i ne znam koji se kurac zajebavate s tim glupostima.
Postoje popisi stanovnistva iz Kraljevine i SFRJ
Postoje podaci bivsih SUBNORa o zrtvama rata za svaku opcinu u SFRJ
Postoji matematika i logika - 700 000 to je 3500 ljudi u bukvalno svakom opcini u Hrvatskoj i BiH, SAMO U JASENOVCU.
800 000 to je 4000 ljudi u svakoj opcini u Hrvatskoj i BiH SAMO U JASENOVCU
Nisu tu Srbi problem, problem je to sto su Hrvati neopisivo smotani i mutavi i ne znaju Srbima zacepit lazljive labrnje iako raspolazu sa gomilom argumenata.
A osim toga sami Hrvati nalijevaju vodu na velikosrpski mlin svojim debilnim povijesnicarskim revizionizmom
Kreteni...jebo vas Blajburg
Postoje popisi stanovnistva iz Kraljevine i SFRJ
Postoje podaci bivsih SUBNORa o zrtvama rata za svaku opcinu u SFRJ
Postoji matematika i logika - 700 000 to je 3500 ljudi u bukvalno svakom opcini u Hrvatskoj i BiH, SAMO U JASENOVCU.
800 000 to je 4000 ljudi u svakoj opcini u Hrvatskoj i BiH SAMO U JASENOVCU
Nisu tu Srbi problem, problem je to sto su Hrvati neopisivo smotani i mutavi i ne znaju Srbima zacepit lazljive labrnje iako raspolazu sa gomilom argumenata.
A osim toga sami Hrvati nalijevaju vodu na velikosrpski mlin svojim debilnim povijesnicarskim revizionizmom
Kreteni...jebo vas Blajburg
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
Vi u Kifli nikako da to shvatite i Srbi vas isprovociraju a vi uvijek nasjedate ko budale
Hrvati bi svojski izginuli za grad iz kojeg bi Srbi izbjegli, a koji bi onda muslimanosi dobili na pladnju jer su u odnosu na Hrvate u B. Luci izrazita vecina...lijepo, elegantno, demokratski, glasackim listicima.
Kao u nizu drugih gradova za koje smo ginuli a sad smo tamo obespravljena manjina ... demokratski
Neka Srba u Banja Luci, bolje za nas..stvarno kako vam to vec jednom nije jasno
Vi u Kifli nikako da to shvatite i Srbi vas isprovociraju a vi uvijek nasjedate ko budale
Hrvati bi svojski izginuli za grad iz kojeg bi Srbi izbjegli, a koji bi onda muslimanosi dobili na pladnju jer su u odnosu na Hrvate u B. Luci izrazita vecina...lijepo, elegantno, demokratski, glasackim listicima.
Kao u nizu drugih gradova za koje smo ginuli a sad smo tamo obespravljena manjina ... demokratski
Neka Srba u Banja Luci, bolje za nas..stvarno kako vam to vec jednom nije jasno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...nista cudno...ovaj novi gradonacelnik je sa ovakvim rjecnikom cak i veci nacionalist i šovinist nego dodo...ali i bez toga nova lica na polozajima uvijek na pocetku se gledaju sa nekakvim plusom...meni njegovo ponasanje nije iznenađenje...to je samo konstanta takve politike neovisno tko dođe na neku vlast...onaj tko ocekuje drugacije je naivan...150 godina i vise drila ne moze se samo prebrisati...to je korijenski vec ukorjenjeno...stvar je samo celofana i kako je umotan princip uvijek ostaje isti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sa jihove strane su tu ustašekic wrote:
ali realno pro-cetnik
Pa tak sa ni 200 god ne bude dosta
Ma kaj 200
Ni vječnost
Nije se tu nas mnogo pitalo, nego je došo befehl iz Washingtona: - Sikter od Banje Luke! našto je Tuki salutirao: - Jawohl!Ringo10 wrote:Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Američka vojna vežba na području Banje Luke i okoline
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Integral iz Banje Luke dao je najbolju financijsku ponudu za gradnju brze ceste preko Pelješca
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Integral iz Banje Luke dao je najbolju financijsku ponudu za gradnju brze ceste preko Pelješca
Page 5 of 6