Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
Nije se tu nas mnogo pitalo, nego je došo befehl iz Washingtona: - Sikter od Banje Luke! našto je Tuki salutirao: - Jawohl!Ringo10 wrote:Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Re: Novi gradonačelnik Banje Luke: Koliko je ljudi ubijeno u Jasenovcu? 800.000?
U pravu si. I bolje sto stigao taj befehlIstina laže wrote:Nije se tu nas mnogo pitalo, nego je došo befehl iz Washingtona: - Sikter od Banje Luke! našto je Tuki salutirao: - Jawohl!Ringo10 wrote:Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dabome, ko bi podnio kmecanje o genosidu 2 milijarde srpske nejači iz Banja Luke
2014-04-15
Istina laže wrote:Nije se tu nas mnogo pitalo, nego je došo befehl iz Washingtona: - Sikter od Banje Luke! našto je Tuki salutirao: - Jawohl!Ringo10 wrote:Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
jebiga, da nije sjebali bi nas, nije da nisu mogli. Evo se pametni sloba oglušio na zapovijed par godina kasnije pa mu porokalo beograd bombama. S nekima se ne zajebavaš previše. Tako to ide.
a i sto ce nam banja luka..gdje bi muslimani bili vecina..pa i srbi..bolje da smo vratili onda bos.posavinu...marcellus wrote:Istina laže wrote:Nije se tu nas mnogo pitalo, nego je došo befehl iz Washingtona: - Sikter od Banje Luke! našto je Tuki salutirao: - Jawohl!Ringo10 wrote:Noorka smiri dozivljaj. Bolje sto nismo isli na Banja Luku.
jebiga, da nije sjebali bi nas, nije da nisu mogli. Evo se pametni sloba oglušio na zapovijed par godina kasnije pa mu porokalo beograd bombama. S nekima se ne zajebavaš previše. Tako to ide.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Godinam ranije,na temelju pomno proučenih podataka,uspio sam doći do cifre od 750 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu,te zbilja ne znam od kud se pojavilo još 50 000.Očito sam nešto propustio,jer ako Draško kaže da je 800 000,nemamo razloga ne vjerovati čovjeku na riječ.
Mislim da ću morat raditi nove izračune,da vidim kako mi je tih 50 000 promaklo.
Neki ovdje šire revizionizam i osporavaju Jasenovac.Evo vidite,ustaša Šimić je maljem poubijao 24 nedužna Srbina u samo 5 minuta.Znači samo jedan ustaša dnevno je ubijao po 1000 Srba.
I onda kad mi tu netko kaže nešto.
Ma šta 800 000,malo je rečeno,barem 850 000,ako ne i više.
Mislim da ću morat raditi nove izračune,da vidim kako mi je tih 50 000 promaklo.
Neki ovdje šire revizionizam i osporavaju Jasenovac.Evo vidite,ustaša Šimić je maljem poubijao 24 nedužna Srbina u samo 5 minuta.Znači samo jedan ustaša dnevno je ubijao po 1000 Srba.
I onda kad mi tu netko kaže nešto.
Ma šta 800 000,malo je rečeno,barem 850 000,ako ne i više.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ramizu se ne sviđa Draško
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramiz-salkic-stanivukovic-je-produkt-pogresnog-obrazovnog-sistema-medija-i-vlasti-u-rs-u/201129030
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramiz-salkic-stanivukovic-je-produkt-pogresnog-obrazovnog-sistema-medija-i-vlasti-u-rs-u/201129030
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Američka vojna vežba na području Banje Luke i okoline
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Integral iz Banje Luke dao je najbolju financijsku ponudu za gradnju brze ceste preko Pelješca
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Serwer: Američki i britanski padobranci iznad Banje Luke, za jači dojam
» Amerika uvela sankcije Miloradu Dodiku i Alternativnoj televiziji iz Banje Luke
» Integral iz Banje Luke dao je najbolju financijsku ponudu za gradnju brze ceste preko Pelješca
Page 6 of 6