Odlazak legende
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Odlazak legende
Kad bi niški kromanjonac poznava hrvatsku književnost onda bi uvidija da san ga najviše pohvalija zbog uloge purgera...
:D
:D
Guest- Guest
SPIRO GUBERINABrat Brale wrote:ko je gospodin?
BARD HRVATSKOG NARODNOG KAZALISTA VELIJAN GLUMISTA I NAZALOST BIJA JE HAJDUKOVAC
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A ti moja 2020ta godino goni se u tri picke materine
Last edited by FRANK on 27/11/2020, 12:41; edited 1 time in total (Reason for editing : T)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ma daj, šta i on?! o, prokleta godina
zbogom Strikane, počivaj u miru :(
zbogom Strikane, počivaj u miru :(
Špiro Guberina, još jedan legendarni glumac...Brat Brale wrote:ko je gospodin?
Guest- Guest
Greota je što ovakvi velikani umiru po domovima, a bili su toliko veliki, voljeni i popularni.
Ruku na srce, čovek je doživeo lep vek...
Ruku na srce, čovek je doživeo lep vek...
Guest- Guest
Partija je veliki čovik i još veći hajdukovacFRANK wrote:SPIRO GUBERINABrat Brale wrote:ko je gospodin?
BARD HRVATSKOG NARODNOG KAZALISTA VELIJAN GLUMISTA I NAZALOST BIJA JE HAJDUKOVAC
Pomalo se skupljaju svi gori kod svog Meštra.
Prvo Netijak, prije neki dan Inžinjer, danas Strikan.
Adio Vaša Visosti
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
A di je još velika, jedna od najvećih, Zdravka Krstulović.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Frano Grgurević je u drami 'Čovik, zvir i kripost' glumio kao tinejdžer: 'Nikada neću zaboraviti kada je tijekom probe Zdravka Krstulović razbila tranzistor nakon što je Partizan dao gol. Eto, toliko je voljela Hajduka.'
2017-04-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Odlazak Legende
» Sjajan savjet legende za uspjeh na SP-u:
» MONSTRUOZNO: Hrvatski navijači hteli da poliju benzinom i zapale legende Crvene zvezde!
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
» Sjajan savjet legende za uspjeh na SP-u:
» MONSTRUOZNO: Hrvatski navijači hteli da poliju benzinom i zapale legende Crvene zvezde!
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2