Odlazak legende
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Odlazak legende
Umro je veliki Mustafa Nadarević
https://dalmatinskiportal.hr/zivot/oslobodenje-potvrdilo-umro-je-veliki-mustafa-nadarevic/81011
Klub je ka i čovik, nosi ime za cili vik!”
Počivaj u miru legendo...
Guest- Guest
Re: Odlazak legende
Pocivaj u miru Sjor Duje
Pocivaj u miru brajo Ivisa
Rahmet ti dusi Izete
Pocivaj u miru brajo Ivisa
Rahmet ti dusi Izete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedan od najvećih glumaca sa ovih prostora. Posebno njegov glumački talenat ističe činjenica da je mogao igrati sve, od komedija, preko drama, trilera...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Jedan od najvećih glumaca sa ovih prostora. Posebno njegov glumački talenat ističe činjenica da je mogao igrati sve, od komedija, preko drama, trilera...
Guest- Guest
Kako je čovik ubija u Velom Mistu.
Ja kad sam prvi put ka mulac gleda Velo Misto nisam uopće zna da je to on. Prije uloge Duje nije ima veze s Splitom i Dalmacijom, minimalno se priprema i rasturija.
Veliki glumac, možda i najveći s ovih prostora...
Ja kad sam prvi put ka mulac gleda Velo Misto nisam uopće zna da je to on. Prije uloge Duje nije ima veze s Splitom i Dalmacijom, minimalno se priprema i rasturija.
Guest- Guest
On skinija Duju, ka Rade Matana...Andreas Goldberger wrote:Kako je čovik ubija u Velom Mistu.
<3
To su bili istinski velikani glume...
Gledaš ove danas i ništa ti nije jasno...
;)
Guest- Guest
Nisam ni sumnjao da glupan iz pečalbe zna za samo jednu Mustafinu ulogu, onu u Velom mistu.
Veliki glumac, glumčina. Što je rekao Bracala, mogao je glumit u svim žanrovima, i u kazalištu i na filmu.
najveca uloga mu je leona glembaja...odlicna ostvarenja je imao u filmu mala pljacka vlaka...putovanje u vucjak...nevolje jednog branimira...otac na sluzbenom putu...i naravno duje iz velog mista...inace koliko sam citao ta uloga je prvotno trebala biti namjenjena milanu strljicu a ulogu tonca..je trebao zapravo igrati nadarevic...ali strljic je samoinicijativno trazio da dobije ulogu tonca jer je mstro da bi mu bolje lezala..i pogodio je...Roland Deschain wrote:Nisam ni sumnjao da glupan iz pečalbe zna za samo jednu Mustafinu ulogu, onu u Velom mistu.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Genijalni glumac i ja Duje i Leon Glembay i ka Brajo ivisa i kao IzetRoland Deschain wrote:Nisam ni sumnjao da glupan iz pečalbe zna za samo jednu Mustafinu ulogu, onu u Velom mistu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
...malo njih zna da je mustafa bio u umjetnickoj satniji zng-a 1991 godine...i da je bio na liniji u komarevu...kod siska...ali ne dugo..negdje mjesec dana...onda je dobio tezu upalu pluca...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ovo danas je teška tuga...fridrih_niche wrote:On skinija Duju, ka Rade Matana...Andreas Goldberger wrote:Kako je čovik ubija u Velom Mistu.
<3
To su bili istinski velikani glume...
Gledaš ove danas i ništa ti nije jasno...
;)
Guest- Guest
Glembaya je ubija.
Odma iza Duju, kojeg je odglumija jednostavno maestralno, bez naglaska i nijednog krivog izgovora, ka da se rodija u Getu ili Radunici.
Odma iza Duju, kojeg je odglumija jednostavno maestralno, bez naglaska i nijednog krivog izgovora, ka da se rodija u Getu ili Radunici.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Te dvi uloge su ga i zacementirale na sam vrh balkanskog glumišta...
<3
Još Rade s Matanom i Ugom iz Kiklopa i to je to...
;)
<3
Još Rade s Matanom i Ugom iz Kiklopa i to je to...
;)
Guest- Guest
Merilo dobrog glumca kod tovarskih kromanjonaca-kako je odigrA dalmoša...
Guest- Guest
Kad bi niški kromanjonac poznava hrvatsku književnost onda bi uvidija da san ga najviše pohvalija zbog uloge purgera...
:D
:D
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Odlazak Legende
» Sjajan savjet legende za uspjeh na SP-u:
» MONSTRUOZNO: Hrvatski navijači hteli da poliju benzinom i zapale legende Crvene zvezde!
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
» Sjajan savjet legende za uspjeh na SP-u:
» MONSTRUOZNO: Hrvatski navijači hteli da poliju benzinom i zapale legende Crvene zvezde!
» Tuga u domu legende Barcelone Louisa Enriqea:Ispraca 9-godisnju kcer na posljednji pocinak
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2