Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘
Page 1 of 1
Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘
VRATIO SE POSLU
Nakon gotovo mjesec dana borbe s virusom kaže da se danas osjeća kao da je rukom sve odneseno.
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 21. studeni 2020. 20:47
Nekadašnji ministar zdravlja, sadašnji ličko-senjski župan Darko Milinović, nakon što je prebolio teži oblik Covida, vratio se na posao. Za HRT je opisao tijek bolesti zbog koje se, u nekim trenucima, borio za svaki udisaj.
Sve je počelo bezazleno, samo povišena temperatura i blaga bol u prsima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milinovic-o-oporavku-od-covida-bilo-je-dosta-ozbiljno-a-sad-mi-iznimno-pomaze-ova-vjezba-15006887
Nakon gotovo mjesec dana borbe s virusom kaže da se danas osjeća kao da je rukom sve odneseno.
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 21. studeni 2020. 20:47
Nekadašnji ministar zdravlja, sadašnji ličko-senjski župan Darko Milinović, nakon što je prebolio teži oblik Covida, vratio se na posao. Za HRT je opisao tijek bolesti zbog koje se, u nekim trenucima, borio za svaki udisaj.
Sve je počelo bezazleno, samo povišena temperatura i blaga bol u prsima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milinovic-o-oporavku-od-covida-bilo-je-dosta-ozbiljno-a-sad-mi-iznimno-pomaze-ova-vjezba-15006887
Re: Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘
Šta reći? Učimo na iskustvima drugih, kako ne bi prošli kroz ista.
Re: Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘
Kakav je to bivši ministar zdravstva i liječnik a uspio se zaraziti?
Je li uopće čuo za masku i preporuke?
Je li uopće čuo za masku i preporuke?
Pa zaraze se i oni s kompletnom opremom za rad u COVID bolnicama.
Maska uopće nije zaštita od virusa., samo smanjuje oddajanje količine virusa koju producira zaraženi.
Maska uopće nije zaštita od virusa., samo smanjuje oddajanje količine virusa koju producira zaraženi.
Similar topics
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Velika protestna šetnja u Sarajevu: "Dosta je bilo šutnje"
» DOSTA JE BILO SUKOBA Karamarko: Bolje novac ulagati u privredu, nego u oružje
» Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
» Notorni Putinov ratni huškač zabranjen u susjednoj državi: ‘Dosta je bilo, više ga nećete gledati!‘
» Velika protestna šetnja u Sarajevu: "Dosta je bilo šutnje"
» DOSTA JE BILO SUKOBA Karamarko: Bolje novac ulagati u privredu, nego u oružje
» Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
» Notorni Putinov ratni huškač zabranjen u susjednoj državi: ‘Dosta je bilo, više ga nećete gledati!‘
Page 1 of 1