ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘

Go down

Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘ Empty Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘

Post by Eroo 21/11/2020, 22:41

VRATIO SE POSLU
Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘
Nakon gotovo mjesec dana borbe s virusom kaže da se danas osjeća kao da je rukom sve odneseno.
Piše: Jutarnji.hr
Objavljeno: 21. studeni 2020. 20:47
Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘ K_9404615_640
Nekadašnji ministar zdravlja, sadašnji ličko-senjski župan Darko Milinović, nakon što je prebolio teži oblik Covida, vratio se na posao. Za HRT je opisao tijek bolesti zbog koje se, u nekim trenucima, borio za svaki udisaj.
Sve je počelo bezazleno, samo povišena temperatura i blaga bol u prsima.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milinovic-o-oporavku-od-covida-bilo-je-dosta-ozbiljno-a-sad-mi-iznimno-pomaze-ova-vjezba-15006887

2016-07-22

Back to top Go down

Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘ Empty Re: Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘

Post by Eroo 21/11/2020, 22:44

Šta reći? Učimo na iskustvima drugih, kako ne bi prošli kroz ista.

2016-07-22

Back to top Go down

Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘ Empty Re: Milinović o oporavku od covida: ‘Bilo je dosta ozbiljno, a sad mi iznimno pomaže ova vježba‘

Post by T. 21/11/2020, 23:15

Kakav je to bivši ministar zdravstva i liječnik a uspio se zaraziti?
Je li uopće čuo za masku i preporuke?

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Eroo 21/11/2020, 23:26

Pa zaraze se i oni s kompletnom opremom za rad u COVID bolnicama. 
Maska uopće nije zaštita od virusa., samo smanjuje oddajanje  količine virusa koju producira zaraženi.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics