Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
brzo ozdravi :)melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hvala :) Makar bilo bi mi draže da mi se samoizolacija otegne, ne da mi se na posao, imam pametnijeg poslaNoor wrote:brzo ozdravi :)melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
i to je to.
Ja sam mislio da imam, zbog neke slabosti i mislim si ako je to to, pa onda bolje proći i steći imunitet.
ali negativan test
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam se izgleda, zarazio na poslu. U firmi nastala panika. Možeš ti nositi masku, možeš dezinficirati stalno ruke, ali ne znači da se nećeš zaraziti. Čak ne moraš imati temperaturu, meni su cijelo vrijeme mjerili temperaturu prilikom dolaska na posao, nisam je imao. Provjetravao sam ured dva puta dnevno, svaki dan. I nije pomoglo. Pa naravno da nije. Što ti znači provjetravati svoj ured, kad iziđeš u hodnik koji se ne provjetrava, a svakodnevno velika cirkulacija ljudi, da svi nose maske, unose hrpu bakterija i virusa na cipelama. Izgleda da će se od idućeg tjedna ponovno kretati u rad od kuće.epikur37 wrote:melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
i to je to.
Ja sam mislio da imam, zbog neke slabosti i mislim si ako je to to, pa onda bolje proći i steći imunitet.
ali negativan test
2015-08-09
melkior wrote:Ja sam se izgleda, zarazio na poslu. U firmi nastala panika. Možeš ti nositi masku, možeš dezinficirati stalno ruke, ali ne znači da se nećeš zaraziti. Čak ne moraš imati temperaturu, meni su cijelo vrijeme mjerili temperaturu prilikom dolaska na posao, nisam je imao. Provjetravao sam ured dva puta dnevno, svaki dan. I nije pomoglo. Pa naravno da nije. Što ti znači provjetravati svoj ured, kad iziđeš u hodnik koji se ne provjetrava, a svakodnevno velika cirkulacija ljudi, da svi nose maske, unose hrpu bakterija i virusa na cipelama. Izgleda da će se od idućeg tjedna ponovno kretati u rad od kuće.epikur37 wrote:melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
i to je to.
ali negativan test
Pa eno i beroš pokupio..
poanta i problem ovog virusa je u tome što je jako zaražljiv i prenosi se.
On sam nije toliko opasan da je manje zaražljiv...međutim čista je statistika u pitanju.
bezveze bacam:
Od gripe se zarazi 100 ljudi i umre 1.
od corone 1000 i umre 1.
Ali corona se širi 1000 puta više od gripe i to ti je.
2015-08-06
Tako nekako, s tom razlikom da oni koji ne bi umrli od korone umrli bi moguće od gripe, svakako će biti onih koji će umrijeti od gripe, a neki će umrijeti dva puta; i od korone i od gripe, zlu ne trebalo.epikur37 wrote:melkior wrote:Ja sam se izgleda, zarazio na poslu. U firmi nastala panika. Možeš ti nositi masku, možeš dezinficirati stalno ruke, ali ne znači da se nećeš zaraziti. Čak ne moraš imati temperaturu, meni su cijelo vrijeme mjerili temperaturu prilikom dolaska na posao, nisam je imao. Provjetravao sam ured dva puta dnevno, svaki dan. I nije pomoglo. Pa naravno da nije. Što ti znači provjetravati svoj ured, kad iziđeš u hodnik koji se ne provjetrava, a svakodnevno velika cirkulacija ljudi, da svi nose maske, unose hrpu bakterija i virusa na cipelama. Izgleda da će se od idućeg tjedna ponovno kretati u rad od kuće.epikur37 wrote:melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
i to je to.
ali negativan test
Pa eno i beroš pokupio..
poanta i problem ovog virusa je u tome što je jako zaražljiv i prenosi se.
On sam nije toliko opasan da je manje zaražljiv...međutim čista je statistika u pitanju.
bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
2015-08-09
U konačnici je to pogubnija slika od corone...
Većina populacije je sigurna od bolesti ali prokuženost je ogromna ...ova bolest ne dobija bitku na snazi ni na kvaliteti nego na brojnosti.
kao rusi nijemce u drugom ratu
Većina populacije je sigurna od bolesti ali prokuženost je ogromna ...ova bolest ne dobija bitku na snazi ni na kvaliteti nego na brojnosti.
2015-08-06
To ti se zove tzv. sinergijski učinak...epikur37 wrote:U konačnici je to pogubnija slika od corone...
2015-08-09
evo malo testa kineza po EU vukojebinama misli 19st.AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
kinezi su lagali samo tako.. ništa njihovo nebih uzeo u sebe prije nego se cijepi cijela kina i pola svijeta.. i sačekam par godina
rusko - možda
trumpovo cijepivo yes ako baš moram a i to ćemo pokušati izbjeći.. to jest neću ga uzeti
MAĐARSKA bi idućih mjeseci mogla dobiti do milijun doza kineskog cjepiva za covid-19, objavio je mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjártó nakon razgovora s kineskim kolegom.
Mađarska je ranije objavila da planira uvesti i rusko cjepivo Sputnik V.
Europska komisija je ocijenila da je to brine, otvarajući novi front u ionako napetim odnosima s Budimpeštom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/madjarska-bi-mogla-uvesti-do-milijun-doza-kineskog-cjepiva-za-koronu/2232245.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
melkior wrote:To ti se zove tzv. sinergijski učinak...epikur37 wrote:U konačnici je to pogubnija slika od corone...
i od te brojnosti u kombinaciji s današnjom sveprisutnom informacijom i polinformacijom svim ekranima i stručnjacima...nastaje psihoza
S jedne strane ne možeš negirati opasnost od tako zaražljivog virusa, jer će njegova stihija prekrcati bolnički sustav
S druge strane, mobilizacija javnosti i epidemiološke mjere stvaraju psihozu i traumu u društvu koja će se osjećat još dugo poslije.
Ipak:
1. Prirodni imunitet preboljele bolesti će jamačno odraditi svoje (kraći duži, trajniji)
2. Umjetni imunitet cijepljenjem će pojačati ovaj već prirodno stečeni.
3. Virus će istrošiti svoje mutagene opcije.
4. Uspostavit će se bolje metode liječenja i poznavanja ponašanja samog virusa
----------------
ovome će doći kraj, ali je debelo iskustvo
2015-08-06
Tko prati društvene mreže, može vidjeti da svaku novu objavu Civilnog stožera mediji histeriziraju, a s druge strane javnost podcjenjuje stručnjake, medicinare i liječnike. Dovoljno je samo otići na index portal i vidjeti kakvim uvredama časte Alemku Markotić, ali da njima iz bilo kojeg razloga zatreba medicinska pomoć, onda bi tražili da im ta medicinska pomoć stigne u roku odmah. Ljudi su neodgojena, neotesana, sebična gamad kojima je najveći problem u životu hoće li kafići raditi do 22:00 ili do 24:00 sata. Prilično su iritantni, da vlast ima kičmu kao što nema, odjebali bi sve te birtijaše hladno, a ne bi dozvolili da ucjenjuju čitavu jebenu državu. Vlast nema muda ni kičmu, noćne klubove je odavno trebalo zatvoriti, uvesti policijski sat u većim gradovima i za martinje, kolone u Vukovaru nije uopće trebalo biti, a crkve je trebalo zatvoriti. I svima nabiti nogu u dupe bez ikakvog financijskog obeštećenja, tko vas jebe što imate zatvorenu birtiju, radite u polju. Medicinskom osoblju i liječnicima je trebalo povećati plaće, njima prvima. I ova država bi barem u ovo epidemiološko doba imala nekakav respekt od velike većine stanovništva.epikur37 wrote:melkior wrote:To ti se zove tzv. sinergijski učinak...epikur37 wrote:U konačnici je to pogubnija slika od corone...
i od te brojnosti u kombinaciji s današnjom sveprisutnom informacijom i polinformacijom svim ekranima i stručnjacima...nastaje psihoza
S jedne strane ne možeš negirati opasnost od tako zaražljivog virusa, jer će njegova stihija prekrcati bolnički sustav
S druge strane, mobilizacija javnosti i epidemiološke mjere stvaraju psihozu i traumu u društvu koja će se osjećat još dugo poslije.
Ipak:
1. Prirodni imunitet preboljele bolesti će jamačno odraditi svoje (kraći duži, trajniji)
----------------
2015-08-09
melkior wrote:Tko prati društvene mreže, može vidjeti da svaku novu objavu Civilnog stožera mediji histeriziraju, a s druge strane javnost podcjenjuje stručnjake, medicinare i liječnike. Dovoljno je samo otići na index portal i vidjeti kakvim uvredama časte Alemku Markotić, ali da njima iz bilo kojeg razloga zatreba medicinska pomoć, onda bi tražili da im ta medicinska pomoć stigne u roku odmah. Ljudi su neodgojena, neotesana, sebična gamad kojima je najveći problem u životu hoće li kafići raditi do 22:00 ili do 24:00 sata. Prilično su iritantni, da vlast ima kičmu kao što nema, odjebali bi sve te birtijaše hladno, a ne bi dozvolili da ucjenjuju čitavu jebenu državu. Vlast nema muda ni kičmu, noćne klubove je odavno trebalo zatvoriti, uvesti policijski sat u većim gradovima i za martinje, kolone u Vukovaru nije uopće trebalo biti, a crkve je trebalo zatvoriti. I svima nabiti nogu u dupe bez ikakvog financijskog obeštećenja, tko vas jebe što imate zatvorenu birtiju, radite u polju. Medicinskom osoblju i liječnicima je trebalo povećati plaće, njima prvima. I ova država bi barem u ovo epidemiološko doba imala nekakav respekt od velike većine stanovništva.epikur37 wrote:melkior wrote:To ti se zove tzv. sinergijski učinak...epikur37 wrote:U konačnici je to pogubnija slika od corone...
Ipak:
----------------
x
to treba na šaki dovesti u red
2015-08-06
Nema ništa na zamolbu, to su Hrvati, samo pendrek masažu i novčanu kaznu poštuju.epikur37 wrote:melkior wrote:Tko prati društvene mreže, može vidjeti da svaku novu objavu Civilnog stožera mediji histeriziraju, a s druge strane javnost podcjenjuje stručnjake, medicinare i liječnike. Dovoljno je samo otići na index portal i vidjeti kakvim uvredama časte Alemku Markotić, ali da njima iz bilo kojeg razloga zatreba medicinska pomoć, onda bi tražili da im ta medicinska pomoć stigne u roku odmah. Ljudi su neodgojena, neotesana, sebična gamad kojima je najveći problem u životu hoće li kafići raditi do 22:00 ili do 24:00 sata. Prilično su iritantni, da vlast ima kičmu kao što nema, odjebali bi sve te birtijaše hladno, a ne bi dozvolili da ucjenjuju čitavu jebenu državu. Vlast nema muda ni kičmu, noćne klubove je odavno trebalo zatvoriti, uvesti policijski sat u većim gradovima i za martinje, kolone u Vukovaru nije uopće trebalo biti, a crkve je trebalo zatvoriti. I svima nabiti nogu u dupe bez ikakvog financijskog obeštećenja, tko vas jebe što imate zatvorenu birtiju, radite u polju. Medicinskom osoblju i liječnicima je trebalo povećati plaće, njima prvima. I ova država bi barem u ovo epidemiološko doba imala nekakav respekt od velike većine stanovništva.epikur37 wrote:melkior wrote:To ti se zove tzv. sinergijski učinak...epikur37 wrote:U konačnici je to pogubnija slika od corone...
Ipak:
----------------
x
to treba na šaki dovesti u red
2015-08-09
epikur37 wrote:
a koliko će ti imuniteti trajati?
Gripa je prošla kroz Bergamo u studenom i prosincu 2019. i siječnju i veljači 2020.
Smrtnost je bila očekivana, ili čak nešto manja od očekivane (-6.5%!).
U ožujku je zbog posljedica korone umrlo skoro 50% od cjelogodišnje očekivanog
broja umrlih u proviciji. Umrli su od korone, s koronom i bez korone, pa čak i o'gladi.
Možda me neki nisu razumjeli...to je kao da je u HR u 1(slovima: jednom) mjesecu umrlo 25,000 ljudi.
Smrtnost je bila očekivana, ili čak nešto manja od očekivane (-6.5%!).
U ožujku je zbog posljedica korone umrlo skoro 50% od cjelogodišnje očekivanog
broja umrlih u proviciji. Umrli su od korone, s koronom i bez korone, pa čak i o'gladi.
Možda me neki nisu razumjeli...to je kao da je u HR u 1(slovima: jednom) mjesecu umrlo 25,000 ljudi.
bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
Na gripu nije testirano toliko ljudi kao na covid-19 pa u stvari ne znamo kako se ona uopće širi i koliko je ljudi imalo gripu bez simptoma.
Eto, zna li tko da li se na gripu uopće testira ili doktori samo po simptomima evidentiraju da se radi o gripi?
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
Na gripu nije testirano toliko ljudi kao na covid-19 pa u stvari ne znamo kako se ona uopće širi i koliko je ljudi imalo gripu bez simptoma.
Eto, zna li tko da li se na gripu uopće testira ili doktori samo po simptomima evidentiraju da se radi o gripi?
niko ne testira
svake godine ima vakcina i primi je ko hoce
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:epikur37 wrote:
a koliko će ti imuniteti trajati?
Koliko tebi traje dobra volja?
Treptaj leptira...
isto t je stalo do nje
2015-08-06
Znači da se ne zna stvarni broj ljudi koji su imali gripu i taj je sigurno veći od službenog. Oni s blažim simptomima i ne idu doktoru .prckov wrote:Triny wrote:bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
niko ne testira
I nitko nije dizao paniku niti se pitao tko je umrlom prenio gripu.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Znači da se ne zna stvarni broj ljudi koji su imali gripu i taj je sigurno veći od službenog. Oni s blažim simptomima i ne idu doktoru .prckov wrote:Triny wrote:bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
niko ne testira
ovdje kod mene ne zna
2014-04-19
Triny wrote:Znači da se ne zna stvarni broj ljudi koji su imali gripu i taj je sigurno veći od službenog. Oni s blažim simptomima i ne idu doktoru .prckov wrote:Triny wrote:bezveze bacam:
od corone 1000 i umre 1.
niko ne testira
ovdje kod mene ne zna
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stiglo cjepivo
» Drugo rusko cjepivo registrirano
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Rusko cjepivo moglo bi se proizvoditi u Europskoj uniji
» Drugo rusko cjepivo registrirano
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo