policija stanovnike Berlina polivala vodom i tako im rušila imunitet, a sve zato jer ne drže distancu.
Page 1 of 1
policija stanovnike Berlina polivala vodom i tako im rušila imunitet, a sve zato jer ne drže distancu.
Berlinska policija, pojačana policijskim jedinicama iz cele Nemačke, razmeštena danas u većem delu centralnog Berlina, upotrebila je vodene topove na demonstrantima koji su protestovali protiv restriktivnih mera vlade, a uhapšeno je više od 100 ljudi.
[size=44]Iz policije je saopšteno da su se demonstranti oglušili o upozorenja da stave maske i održavaju propisanu fizičku distancu.
Nakon intervencije vodenim topovima policajci su utrčali među demonstrante, koji su uzvratili petardama i bakljama, preneo je AP.
Uhapšeno je više od 100 ljudi, dok je određen broj privremeno zadržan, pa pušten.
„Policajci su izbegli da vodenim topovima gađaju direktno u demonstrante, jer je bilo dece u masi, pa su radili polako i sistemski da bi se masa razišla“, rekao je portparol berlinske policije Tilo Kablic, preneo je AP.
Protesti su se završili kasno popodne, kada su se demonstranti vratili na glavnu železničku stanicu, uzvikujući parole i duvajući u pištaljke.
Na protestima u Berlinu su nošeni natpisi, među kojima je bio i jedan na kojem je pisalo: „Vratite nam naše živote“.
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202011181123895928-vratite-nam-nase-zivote-berlinska-policija-tvrdi-da-je-zbog-dece-vodene-topove-upotrebila-polako/
[/size]
[size=44]Iz policije je saopšteno da su se demonstranti oglušili o upozorenja da stave maske i održavaju propisanu fizičku distancu.
Nakon intervencije vodenim topovima policajci su utrčali među demonstrante, koji su uzvratili petardama i bakljama, preneo je AP.
Uhapšeno je više od 100 ljudi, dok je određen broj privremeno zadržan, pa pušten.
„Policajci su izbegli da vodenim topovima gađaju direktno u demonstrante, jer je bilo dece u masi, pa su radili polako i sistemski da bi se masa razišla“, rekao je portparol berlinske policije Tilo Kablic, preneo je AP.
Protesti su se završili kasno popodne, kada su se demonstranti vratili na glavnu železničku stanicu, uzvikujući parole i duvajući u pištaljke.
Na protestima u Berlinu su nošeni natpisi, među kojima je bio i jedan na kojem je pisalo: „Vratite nam naše živote“.
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202011181123895928-vratite-nam-nase-zivote-berlinska-policija-tvrdi-da-je-zbog-dece-vodene-topove-upotrebila-polako/
[/size]
Re: policija stanovnike Berlina polivala vodom i tako im rušila imunitet, a sve zato jer ne drže distancu.
a udarci šakama do iznemoglosti
to je valjda lijek protiv korone
to je valjda lijek protiv korone
2014-04-16
Re: policija stanovnike Berlina polivala vodom i tako im rušila imunitet, a sve zato jer ne drže distancu.
Eto Demokratske lekcije za Lukasenka...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ahahah
Jbt, ništ lipše nego čitati ovakve visti o retardaciji zapada. :D
Jbt, ništ lipše nego čitati ovakve visti o retardaciji zapada. :D
"polivala vodom i rušila imunitet"
opralo im ga, jel mutavi?
sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
Policajci su izbegli da vodenim topovima gađaju direktno u demonstrante, jer je bilo dece u masi, pa su radili polako i sistemski da bi se masa razišla“, rekao je portparol berlinske policije Tilo Kablic, preneo je AP.
Baš su obzirni.
Podrška demonstrantima.
Trinity-
2014-04-17
samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
ti meni stalno nešto spominješ slaninu na prsima?Noor wrote:samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
imaš dobra prsa? ja imam dobre pancete.
ma, to bi išlo Epijumutava baštarda wrote:ti meni stalno nešto spominješ slaninu na prsima?Noor wrote:samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
a čuj, ako dođem u Sinj nekim poslom, neću se bunit na tu pancetu, ako će ponuda još vrijediti :)
ako do tada ne odemo svi skupa u kanalizaciju, jel
nisam ni ja sise veslao.Noor wrote:ma, to bi išlo Epijumutava baštarda wrote:ti meni stalno nešto spominješ slaninu na prsima?Noor wrote:samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
a čuj, ako dođem u Sinj nekim poslom, neću se bunit na tu pancetu, ako će ponuda još vrijediti :)
ajd, znači počeo si nositi masku i prati ruke...eto, nije teško, zar ne ?mutava baštarda wrote:nisam ni ja sise veslao.Noor wrote:ma, to bi išlo Epijumutava baštarda wrote:ti meni stalno nešto spominješ slaninu na prsima?Noor wrote:samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
nosim je uvijek kad uđem u dućan...Noor wrote:ajd, znači počeo si nositi masku i prati ruke...eto, nije teško, zar ne ?mutava baštarda wrote:nisam ni ja sise veslao.Noor wrote:ma, to bi išlo Epijumutava baštarda wrote:ti meni stalno nešto spominješ slaninu na prsima?Noor wrote:samo da su stavili slaninu na prsa, ništa im ne bi bilomutava baštarda wrote:sigurno im je opasnije u ovo doba godine hodati mokri vani nego da se ljube s oboljelim od korone.Noor wrote:"polivala vodom i rušila imunitet"
ti vjeruješ da to pomaže, ok. ja ne vjerujem, ali opet je stavim kad moram.
Noor likes this post
Similar topics
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
Page 1 of 1