Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne svi.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa nismo toliko niti ekonomski.
iako smo bili tada druga najbogatija zemlja istočne europe(ili treća ovisno kako računaš češki bdp), ekonomski RH za hrpu stanovnika i nije loša..
dosta ljudi solidno živi od turizam, imamo stotina tisuća uhljeba koji ništa ne rade a primaju plaće koje nisu niti pre daleko od njemačkih.. zamisli dolaziš na posao, piješ kavu, surfaš internetom, pa onda glumiš da radiš nešto uru vremena, pa dobiješ za to blizu 10 000kn.. takvima je država RH obećana zemlja.. i tko se snašao..
ali za onaj dio populacije koji je utekao vanka radi ovih prvih, njih u 20ak godina ima više skoro nego u 50godina yuge, jebiga... RH je njima možda i propali projekt..
Koliko radimo živimo fantastično.
U biti bolje živimo od skandinavaca i nemamo migrantska ghetta u gradovima. Pogledaj vanka po ulici i kafićima gužvi čak i po COVID-u, pogledaj koliko je novih iPhonea, ...
Hrpa ljudi ovdje radi puno više i produktivnije nego Nijemci i Japanci a imaju 4x manju plaću kao nagradu. A hrpa ljudi kako si i sam rekao u državnom sektoru, žive bolje nego Švabe. Zato je opasno napisati "mi", osim ako ne misliš na sebe. Ja znam širok spektar ljudi pa znam kakava je realna situacija.
Inače da je baš tako kako si napisao "mi" ne bi mi izgubili 20% populacije u 20godina.. To je kao da USA izgubi 60 milijuna ljudi iseljavanjem...
to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
do idućeg popisa, dogodine, neće nas biti 3 500 000...AssadNaPodmornici wrote:Ne svi.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa nismo toliko niti ekonomski.
iako smo bili tada druga najbogatija zemlja istočne europe(ili treća ovisno kako računaš češki bdp), ekonomski RH za hrpu stanovnika i nije loša..
dosta ljudi solidno živi od turizam, imamo stotina tisuća uhljeba koji ništa ne rade a primaju plaće koje nisu niti pre daleko od njemačkih.. zamisli dolaziš na posao, piješ kavu, surfaš internetom, pa onda glumiš da radiš nešto uru vremena, pa dobiješ za to blizu 10 000kn.. takvima je država RH obećana zemlja.. i tko se snašao..
ali za onaj dio populacije koji je utekao vanka radi ovih prvih, njih u 20ak godina ima više skoro nego u 50godina yuge, jebiga... RH je njima možda i propali projekt..
U biti bolje živimo od skandinavaca i nemamo migrantska ghetta u gradovima. Pogledaj vanka po ulici i kafićima gužvi čak i po COVID-u, pogledaj koliko je novih iPhonea, ...
Hrpa ljudi ovdje radi puno više i produktivnije nego Nijemci i Japanci a imaju 4x manju plaću kao nagradu. A hrpa ljudi kako si i sam rekao u državnom sektoru, žive bolje nego Švabe. Zato je opasno napisati "mi", osim ako ne misliš na sebe. Ja znam širok spektar ljudi pa znam kakava je realna situacija.
Inače da je baš tako kako si napisao "mi" ne bi mi izgubili 20% populacije u 20godina.. To je kao da USA izgubi 60 milijuna ljudi iseljavanjem...
A što ga serete. Za uspjeh u Hrvatskoj treba vam sve ono što se u normalnoj civiliziranoj zemlji smatra negativnim. S razlogom. Zato ova zemljka nema perspektivu ni budućnost, osim ako HDZ ne uveze 500 000 Pakistanaca i svima podijeli državljanstvo i članske iskaznice. Mislite da neće?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
recimo ti si bio snalažljiv kad si skužio da moreš krumpirište zalijevat i mukte, jel
michaellcmacha likes this post
Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
recimo ti si bio snalažljiv kad si skužio da moreš krumpirište zalijevat i mukte, jel
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
melkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
eto vas tipičnih, pa i nemaštovitih grintavaca :)
u stavri najbolje je raditi a ekipu pustiti da kmeči ;) :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I da odmah ispravim _obalu razuma, u hrvatskoj nije na djelu samo socijalistički rasizam, kako on to voli nazivati, već je riječ o specifičnom obliku plemenskog socijalističkog rasizma onih koji su se spustili s brda u grad.
2015-08-09
Ajde bosančino, cuclaj ovcuepikur37 wrote:melkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
eto vas tipičnih, pa i nemaštovitih grintavaca :)
u stavri najbolje je raditi a ekipu pustiti da kmeči ;) :p
2015-08-09
ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
2014-04-16
Hajdučija u genima, hajdučija u srcu. Za vas nije civilizacija.aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
2015-08-09
krađa je legitimna...aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
serete ko zadnje budaletine
jović piše šta misli 3/4 sdp i pola hdz sa milanovićem i plenkovićem na čelu
da nije tako nebi imali ovaj teatar od države
HRVATOSLAVIJA u rukama socijalističkih rasista
hrvat ima više socijalističkih nego hrvatskih gena
jović piše šta misli 3/4 sdp i pola hdz sa milanovićem i plenkovićem na čelu
da nije tako nebi imali ovaj teatar od države
HRVATOSLAVIJA u rukama socijalističkih rasista
hrvat ima više socijalističkih nego hrvatskih gena
Guest- Guest
Krali su pred 500 godina, kradu i danas.Noor wrote:krađa je legitimna...aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
2015-08-09
civilizacija je proces oslobađanja ljudi od ljudi; ako neki među nami nisu osobito nakloni oslobađanju, ne znoči da civilizacija ni za nos ostalemelkior wrote:Hajdučija u genima, hajdučija u srcu. Za vas nije civilizacija.aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
2014-04-16
folklorepikur37 wrote:
točno tako
no hrvatsko grintanje je već stvar mentaliteta
i u principu nije to grintanje iz neimaštine i nesreće to je poza prema životu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor wrote:krađa je legitimna...aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
to ni isto;
kad ukradeš od onoga ki je ukro otebe, zapravo nisi ukro, nego vroti svoje.
2014-04-16
aben wrote:civilizacija je proces oslobađanja ljudi od ljudi; ako neki među nami nisu osobito nakloni oslobađanju, ne znoči da civilizacija ni za nos ostalemelkior wrote:Hajdučija u genima, hajdučija u srcu. Za vas nije civilizacija.aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
2015-08-09
Pa tvoji su na vlasti...kradeš od svojih. Lopovska država i lopovski geni. Točka.aben wrote:Noor wrote:krađa je legitimna...aben wrote:ako ti ne ukradeš od države, država će od tebe. to nemo veze s ljubavimelkior wrote:Pa da, Hrvati toliko vole svoju zemlju da ju potkradaju na svakom koraku, ne usudim se misliti jel zato što je epikur bosanac ili zato što je HDZ-ovacNoor wrote:nije pod rad, to je posebna kategorija...epikur37 wrote:to je pod rad, moraš razmišljati istoNoor wrote:...i snalažljivostiepikur37 wrote:Za uspjeh treba puno rada i malo sreće.
to ni isto;
kad ukradeš od onoga ki je ukro otebe, zapravo nisi ukro, nego vroti svoje.
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:Ne svi.Hektorović wrote:
Nitko tko je obrazovan i vještinama konkurentan na tržištu rada ne živi loše. Štoviše živi jako ugodno i lagodno. More, spiza, žestica... hedonizam uglavnom.
Amer do svoje 50te otplaćuje kredit za školovanje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvati besni, dozlogrdilo im : "Propali smo"
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu