Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska je propali projekt,retardirana i nakaradna zamisao.
abraham wrote:Naime zenina obitelj, visoko obrazovani , radishni i poshteni, djeca jedva neke kurseve pozvrshavali, uglavnom zgubidani ali kada pochnu prichati, jebesh sve nodbelovce svijeta. Onda ja ulijechem s pitanjem , zashto zhive kod staraca, ne plachaju niti osnovno. Onda sam ja nakrivo nasadzen, dosao izvana te pametuje i sl. Ima koliko hoches takovih i u susjedstvu. Roditeljska deviza je upravo, neka su zhivii zdravi a u biti se radi o egoizmu. Vjerojatno se smatraju vishe vrijedni ako im sopstvena djeca nisu u istoj klasi. Ne mogu drugachije objasniti. O drzavi ne treba troshiti tintu....kic wrote:abraham wrote:DNRH je definitivno neuspjeshan projekt, ne propali. Nakardan ,definitivno. Nishta, bit che bolje. Razina neuspjeshnosti je kada odete u drgue istochnoeuropske zemlje i vidite eksploziju u svakom pogledu. U DNRH sve to ide puzhevim korakom. Genercije propadaju a nove bjezhe jer, probudite me onog jutra kad dodze to bolje sutra, vishe ne vrijedi. Po meni je problem da ne vidim neki boljitak i promjenu u blizhoj buduchnosti. Jebi ga ljudi su pokvarljiva roba i imaju jedan zhivot. Provesti ga tu na margini ili se otisnuti i pokushati..... Neshto shta sam primjetio a mozhda mi se i prividza. Naime ddjeca su neuspjeshnija od roditelja.Shta je najgore ne vidim bash neku frustraciju niti kod jedne od grupa.
zanimljiva opaska, mislim da si dobro primijetio
previše je zavladalo: nek je živ i zdrav
uz onu: nek ide
o državi je sve rečeno već X puta ovdje, tako nemam šta dodati, ali ljudi nisu više radišni kao prije.. previše je državnih destimulacija, nesposobnosti priključivanja na vanjska tržišta.. ne znam
Jebi ga ... a kad sam tu ima već neko vrijeme govoril da je klincima noga u guzicu zapravo ''korak naprijed'' upravo za njih, onda su me onak malo krivo ''gledali''.
Jebem ih ... prerezati pupčanu vrpcu i bok.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Sve dok se u bivsoj SFRJ a ne samo u Hrvatskoj pita popove, fratre, hodze i ostalu mantijasku bratiju, nema tu srece.
Najbolje bi bilo s njima onako kao u Titovoj SFRJ, mars u bogomolju i bavi se svojim poslom
takoje druže
i socijaliste sve odreda u njihove "religiozne" torove i zabranit istupe u javnost
pa nek se sa svojim ideologijama i religijama jebu kolko žele
Guest- Guest
A ja opet mislim kako je enverova Albanija i maova Kina,imali još bolje riješenje.Ringo10 wrote:Sve dok se u bivsoj SFRJ a ne samo u Hrvatskoj pita popove, fratre, hodze i ostalu mantijasku bratiju, nema tu srece.
Najbolje bi bilo s njima onako kao u Titovoj SFRJ, mars u bogomolju i bavi se svojim poslom
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa ovde su sve legitimni ciljevi ,,,jedan do drugoga u srtojuסמאל wrote:A ja opet mislim kako je enverova Albanija i maova Kina,imali još bolje riješenje.Ringo10 wrote:Sve dok se u bivsoj SFRJ a ne samo u Hrvatskoj pita popove, fratre, hodze i ostalu mantijasku bratiju, nema tu srece.
neriba ni puno municije
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Propali projekt Herceg Bosne
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvati besni, dozlogrdilo im : "Propali smo"
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» The Donald: EU je propali projekt, Nato zastario, Merkelica gubitnik
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu