Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
Page 1 of 1
Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
http://www.narod.hr/hrvatska/marijana-petir-bez-novaca-i-infrastrukture-ucinili-smo-cudo-pobijedila-sam-i-kresu-beljaka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
izgubila je i ona i on i plenki najviše. iako je ona možda najveći udarac dala glupim i tupim I2b HDZovcima.. tih 4.5% glasova što je ona dobila bi išlo HDZu. To bi HDZ diglo do 27% a onda glupi Kenwood Kenon nebi bio u problemima.
Re: Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
tocno..jucer bilo na tv...hrpa clanova hss-a pa i cijeli ogranci glasovali su za petirku..po nekoj procjeni cak preko 80% clanova hss-a glasalo je za petirku a za beljaka oko 5%..ostali su glasali za neke druge strancke ili koalicijske liste..sdp-ovci ubaceni u hss glasali za sdp...nesto za ruzine
2015-09-08
pa kad je plenki beljakov igrac ili beljak njegov...nekidan je beljak pohvalio plenkija jedinog hdz.ovca...sve ej to igra u trokutu plenki-sdp-beljak tj amsterdamAssadNaPodmornici wrote:izgubila je i ona i on i plenki najviše. iako je ona možda najveći udarac dala glupim i tupim I2b HDZovcima.. tih 4.5% glasova što je ona dobila bi išlo HDZu. To bi HDZ diglo do 27% a onda glupi Kenwood Kenon nebi bio u problemima.
2015-09-08
a iza svih njih u sjeni stoji milanovic i vuce konce...vuksadinare wrote:pa kad je plenki beljakov igrac ili beljak njegov...nekidan je beljak pohvalio plenkija jedinog hdz.ovca...sve ej to igra u trokutu plenki-sdp-beljak tj amsterdamAssadNaPodmornici wrote:izgubila je i ona i on i plenki najviše. iako je ona možda najveći udarac dala glupim i tupim I2b HDZovcima.. tih 4.5% glasova što je ona dobila bi išlo HDZu. To bi HDZ diglo do 27% a onda glupi Kenwood Kenon nebi bio u problemima.
2015-09-08
Beljak na aparatima. Usrićija se s Amsterdamskom koalicijom. Dobili jedan mandat i to ide Walter Flego u eu peu parlament a Beljo nek vata zjake.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Liberali su imali dva zastupnika prije i Beljakova računica je bila da će on biti drugi al mu je Marijan Petir pomrsila konce.
Za Belju je glasa samo Samobor a za Petirku ona zona oko Kutine plus na razini cijele Hrvatske
Za Belju je glasa samo Samobor a za Petirku ona zona oko Kutine plus na razini cijele Hrvatske
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro je zakljucio netko od politickih analiticara..ako ode plenkovic on ce sa sobom povuci podobar broj onih koji su u hdz-u samo radi njega...jer jednostavno poslije njega nece imati sto traziti u hdz-u koje nije njihovo prirodno staniste..prije recimo hns,beljakov hss,pa i bandiceva stranka...
2015-09-08
Beljak?!
Tko uopce glasa za tog politickog antitalenta.
;-))
;-))
jedan od najvecih politickih svercera..a i vanpolitickih... ...sdp-ov covjek za prljave poslove...na njegovu srecu kad je pucem dosao na valst hss je imao bezveznjakovica na celu onog hrga kojeg je vise zanimalo ocuvanje fotelje gradonacelnika krizevaca i saborske fotelje nego one fotelje hss-a...a najveca zrtva toga ej bila petirka koju na zalost vecina hss-ovaca nije poslusala kada ej tvrdila za beljaka da je usao u stranku samo da je unsiti za racun sdp-aMaggie19 wrote:Beljak?!
;-))
2015-09-08
cuj da bez novca/infrastrukture a KC nakon misnog slavlja za 13 min. skupila potpise za kandidaturu ocvale nerotkinje u menopauzi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ova ti je dobra...A još bolja je, da više nitko od tih ''malih'' stranaka više neće profitirati od SDP-a...SDP je prvi put izašao sam na izbore...I na sve sljedeće će izaći sam...O poslijeizbornim koalicijama može se govoriti, ali više ovo što je do sada bilo neće biti...vuksadinare wrote:tocno..jucer bilo na tv...hrpa clanova hss-a pa i cijeli ogranci glasovali su za petirku..po nekoj procjeni cak preko 80% clanova hss-a glasalo je za petirku a za beljaka oko 5%..ostali su glasali za neke druge strancke ili koalicijske liste..sdp-ovci ubaceni u hss glasali za sdp...nesto za ruzine
red wolf-
2016-02-10
Lako marijani
Ima s Bogom vezu u liku biskupa ..Tssss
Nije fer
Ima s Bogom vezu u liku biskupa ..Tssss
Nije fer
Ma jokvuksadinare wrote:a iza svih njih u sjeni stoji milanovic i vuce konce...vuksadinare wrote:pa kad je plenki beljakov igrac ili beljak njegov...nekidan je beljak pohvalio plenkija jedinog hdz.ovca...sve ej to igra u trokutu plenki-sdp-beljak tj amsterdamAssadNaPodmornici wrote:izgubila je i ona i on i plenki najviše. iako je ona možda najveći udarac dala glupim i tupim I2b HDZovcima.. tih 4.5% glasova što je ona dobila bi išlo HDZu. To bi HDZ diglo do 27% a onda glupi Kenwood Kenon nebi bio u problemima.
Konce vuce JOKER
A mozda i Vaso jos uvijek
Hrvatska beljačka stranka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nebitno...prije bere je bio zoki koji je uz asist jamba pucem instalirao beljaka na celo hss-a..i smijenio bezlicnog i samodopatnog branka hrga..koji je isao na kurac vecini hss-ovaca..to je iskoristio zoki koji je u tome vidio priliku d akonacno udalji hss od hdz-a a i lopina jambo je vidio priliku za sebe da bude glavni u hss-u bez obzira na privremeni savez sa zokijem tada zoki njega nije vidio na celu hss-a zbog njegovih afera a koji bi zokiju i sdp-u stetili..pa su nasli kompromis u malopoznatom zokijevom covjeku beljaku..istopvremeno zoki da se osigura kao da i osigura fotelju hss-a beljaku za svaki slucaj doslo je do transfera dijela sdp-ovih clanova u hss kao biracka baza i beljak je instaliran pucem u rukavicama no jambo je imao racunicu moze beljak ali ja vodim glavnu rijec i tu se zajebao zoki i beljak su s erijesili i jamba i nesto kasnije petirke...i sad se ima to sto se ima u hss-u..u kojem vrije nezadovoljstvo..ogranci se raspustaju prelaze u drugi tabor i vecina njih glasala za-petirku ne beljaka i hssred wolf wrote:Ova ti je dobra...A još bolja je, da više nitko od tih ''malih'' stranaka više neće profitirati od SDP-a...SDP je prvi put izašao sam na izbore...I na sve sljedeće će izaći sam...O poslijeizbornim koalicijama može se govoriti, ali više ovo što je do sada bilo neće biti...vuksadinare wrote:tocno..jucer bilo na tv...hrpa clanova hss-a pa i cijeli ogranci glasovali su za petirku..po nekoj procjeni cak preko 80% clanova hss-a glasalo je za petirku a za beljaka oko 5%..ostali su glasali za neke druge strancke ili koalicijske liste..sdp-ovci ubaceni u hss glasali za sdp...nesto za ruzine
2015-09-08
Similar topics
» Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
» Marijana Petir dobila najviše makedonsko priznanje
» Ovako bi Marijana Petir rijesila krizu u Makedoniji
» Beljak: Ako se Marijana Petir ne ispriča, prijeti joj izbacivanje iz stranke
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
» Marijana Petir dobila najviše makedonsko priznanje
» Ovako bi Marijana Petir rijesila krizu u Makedoniji
» Beljak: Ako se Marijana Petir ne ispriča, prijeti joj izbacivanje iz stranke
Page 1 of 1