ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika...

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika... - Page 6 Empty Re: Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika...

Post by prckov Sat 21 Nov - 10:42

Ra wrote:
prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:
jah draga, eno i paprike poskupile

jebiga ne mogu na ovo ozbiljno odgovorit
Shvatila sam. Sad ću ja...  Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika... - Page 6 B0875

ma nije tema koja me zanima
a vidim i dota proizvoljnih zakljucaka
mrsko mi :]
Ma ja. Nema citata pametnih i učenih glava, nema klipova koji će sve skupa potkrijepiti (po mogućnosti na engleskom, jer naši lijevi leftardi ionako ništa ne znaju). 
Tek vlastiti proizvoljni zaključci.
Jebeš to, nije fora tako razgovarati. :)

Aj polako... Saće burek začas, pa ćemo o vremenu i poskupljenju paprika. Pa ja.

a sta cu vam ja kad nemate slobodnih medija pa ne mogu stavit link
a ne mora bit ni ucenih glava,
imaju knjige a bome i na google se nade svasta za dzaba
stvar je samo potrudit se i pokupit neke informacije ako se vec zeli o necemu raspravljt
astigamnde nije dovoljno :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika... - Page 6 Empty Re: Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika...

Post by Ra Sat 21 Nov - 11:27

prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:

Shvatila sam. Sad ću ja...  Diljem svijeta prosvjedi i hapšenja 'antilockdown' prosvjednika... - Page 6 B0875

Ma ja. Nema citata pametnih i učenih glava, nema klipova koji će sve skupa potkrijepiti (po mogućnosti na engleskom, jer naši lijevi leftardi ionako ništa ne znaju). 

stvar je samo potrudit se i pokupit neke informacije ako se vec zeli o necemu raspravljt
astigamnde nije dovoljno  :D
Prcko, ti ne raspravljaš ni s kim nikad i ni o čemu. 
Barem ja nisam pročitala ni jednu temu na kojoj si ti raspravljao o bilo čemu i dao neko svoje mišljenje tj. da si jednostavno rekao što o nečem misliš, onako, bez vaganja i i  podastiranja dokaza koji su (blagotise) dostupni samo tebi, a bez namjere da se omalovažava sugovornika. 
Možda o Trumpu, jer o njemu nemaš što konkretno priložiti, kao neko objašnjenje svog slijepog obožavanja... ali o ničem drugom. 
Uglavnom sam sebe citiraš i zapravo pričaš sam sa sobom, a najčešće komentiraš druge (a ne temu o kojoj se raspravlja) tako što ih počastiš pogrdnim izrazima. 
Ili si ipak malo finiji pa nam ukažeš na cijenu paprika. Subota je, tržnica i to... :)

Vjerojatno ti je upravo to najviše zasmetalo u mojim odgovorima, korištenje tvog načina komunikacije u raspravama, a kojim sam se ovaj put i ja poslužila, komentirajući tebe, a ne sadržaj.  :)

'Astigamande' je bilo namijenjeno tom tvom arogantnom prosvjetiteljskom stavu (kojeg možda i nisi svjestan), a ne onom što si napisao.
Kad bude napisano s namjerom da se o tome razgovara, a ne da nam se pokaže kako smo zaostali i glupi, kad budeš doista želio čuti i stavove onih koji ne misle kao ti, onda ćemo o tome i raspravljati bez mandi i astiga.  
Ovako :)
Odoh ja okrenut pitu.
Zagorit će, jaka je vatra.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by prckov Sat 21 Nov - 12:22

Ra wrote:
prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:

astigamnde nije dovoljno  :D
Prcko, ti ne raspravljaš ni s kim nikad i ni o čemu. 
Barem ja nisam pročitala ni jednu temu na kojoj si ti raspravljao o bilo čemu i dao neko svoje mišljenje tj. da si jednostavno rekao što o nečem misliš, onako, bez vaganja i i  podastiranja dokaza koji su (blagotise) dostupni samo tebi, a bez namjere da se omalovažava sugovornika. 
Možda o Trumpu, jer o njemu nemaš što konkretno priložiti, kao neko objašnjenje svog slijepog obožavanja... ali o ničem drugom. 
Uglavnom sam sebe citiraš i zapravo pričaš sam sa sobom, a najčešće komentiraš druge (a ne temu o kojoj se raspravlja) tako što ih počastiš pogrdnim izrazima. 
Ili si ipak malo finiji pa nam ukažeš na cijenu paprika. Subota je, tržnica i to... :)

Vjerojatno ti je upravo to najviše zasmetalo u mojim odgovorima, korištenje tvog načina komunikacije u raspravama, a kojim sam se ovaj put i ja poslužila, komentirajući tebe, a ne sadržaj.  :)

'Astigamande' je bilo namijenjeno tom tvom arogantnom prosvjetiteljskom stavu (kojeg možda i nisi svjestan), a ne onom što si napisao.
Kad bude napisano s namjerom da se o tome razgovara, a ne da nam se pokaže kako smo zaostali i glupi, kad budeš doista želio čuti i stavove onih koji ne misle kao ti, onda ćemo o tome i raspravljati bez mandi i astiga.  
Ovako :)
Odoh ja okrenut pitu.
Zagorit će, jaka je vatra.
a nista, morace se napravit neki zakon kako se smije razgovarat i kako se mora raspravljat
evo ja nemam nista protiv toga da ga ti napravis i ja cu se ponasat taman po tvom ukusu :D
a ono sto sam piso su opce poznate stvari, nisam ja nista novo otkrio, a ne znam sto je to tebi arogantno
valjda ono sto ubacim zajebanciju shvatis ozbiljno ili je kontra onog tvojih stavova pa ti smeta
btw ne znam kako niko moju zajebanciju ne skonta
za astigamande te cimam, nemoj bit uvrijedena mlada :D

prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Sat 21 Nov - 12:23

i da, reagiram samo kad mi se stavljaju rijeci u usta koja nisam reko

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics